• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

stres geciktirirmiş ya adeti, o bende hiç olmadı hep zamanında gelirdi. ama bu ay daha dört gün varken sabah ateşimi ölçtüm 0,7 derece düşmüş. dedim bişey oluyo galiba. sonra öğlen oldu baktım kırmızılar. hem de ne kırmızı oluk oluk. onu görünce benim gözlerden de oluk oluk tabi:mad:

bu ay ikinci defa klomen kullanmıştım ümitliydim yani. gecikip ümitlendirmesinden iyidir diye avutuyorum artık kendimi napalım:KK61:
canımmmmmm herşeyin hayırlısı olsunnnn bence önümüzdeki ay kendine daha çok dikkat edip bebeğine kavuşacaksın hiç üzülme olur muuu??

canımmmmmm herşeyin hayırlısı olsunnnn bence önümüzdeki ay kendine daha çok dikkat edip bebeğine kavuşacaksın hiç üzülme olur muuu??

üzülmemek elde değil bir buçuk yıldır uğraşıyoruz...ağlıyorum ağlıyorum sonra isyan ediyo gibi olmamak için vardır bi hayır diyerek bi sonraki ayı bekliyorum..yine ümitler önümüzdeki aya kaldı.
inşallah siz güzel haberler alırsınız bu ay ben de sizin için mutlu olurum

canım benim emin ol Rabbim sizin için doğru zamanı bekliyor ağlayıpta kendini yıpratma :(
ben sana çok dua edicem inşallah en kısa zamanda da bebeğine kavuşursun canımmm ama hiç sıkma canını çünkü moral çok çok önemli direk vücudu etkiliyor

canım benim emin ol Rabbim sizin için doğru zamanı bekliyor ağlayıpta kendini yıpratma :KK43:
ben sana çok dua edicem inşallah en kısa zamanda da bebeğine kavuşursun canımmm ama hiç sıkma canını çünkü moral çok çok önemli direk vücudu etkiliyor

çok teşekkür ederim canım inşallah Allah hepimizin dualarını kabul eder :KK43:

üzülmemek elde değil bir buçuk yıldır uğraşıyoruz...ağlıyorum ağlıyorum sonra isyan ediyo gibi olmamak için vardır bi hayır diyerek bi sonraki ayı bekliyorum..yine ümitler önümüzdeki aya kaldı.
inşallah siz güzel haberler alırsınız bu ay ben de sizin için mutlu olurum

Seni çok iyi anlıyorum . Bizde 13 aydır uğraşıyoruz ama hep hüsran :( dua edip beklemekten başka çaremiz yok. Rabbim Hayırlısı nı versin inşallah. Benimde 7 gün kaldı ve kendimi tuhaf hissediyorum , bel ağrısı çok fazla , göğüslerime dokunamiyorum , sol kasık ta gerilmeler var .....

Seni çok iyi anlıyorum . Bizde 13 aydır uğraşıyoruz ama hep hüsran :KK43: dua edip beklemekten başka çaremiz yok. Rabbim Hayırlısı nı versin inşallah. Benimde 7 gün kaldı ve kendimi tuhaf hissediyorum , bel ağrısı çok fazla , göğüslerime dokunamiyorum , sol kasık ta gerilmeler var .....

ben de her ay kendime bu şekilde moral vermeye çalışıyorum, hayırlısı değilmiş, bidahaki aya inşallahh... ama gerçekten pes etmeme ramak kaldı. ben aldığım eğitim ve yaptığım iş gereği bu konulara oldukça hakimim. oosit, foliküler faz, ovulasyon, fertilizyon, luteal faz, implantasyon, hormonlar....... hiç bişey kitaplarda yazan gibi değil bunu anladım. hastalık değil hasta var derler ya aynen öyle. bu kadar zor olmamalıydı. çok bişey istemiyoruz ki sadece bi bebek..

7 gün hem ozone hem kısa bi süre canım. zor ama bi kaç gün daha sabretmelisin. umarım belirtilerin gebelik belirtileridir ve bu ay bebek haberini alırız senden :KK30:

buarada arkadaşlar belirtiler, ovulasyon testleri, gebelik testleri vs. her yolu denemiş biri olarak size şunu söyleyeblirim ki tek gerçek olan ve kesinlikle yanıltmayan bişey varsa bazal vücut ısısı ölçümü. hiç şaşmıyor ve ne olduğunu ya da olacağını mutlaka söylüyor.

ben hiç takip etmedim onu bilmiyorum nasıl oluyo ?

başucuna ya da yastığının altına bi termometre koyuyorsun. her sabah aynı saatte olmak şartıyla yataktan hiç çıkmadan dil altından ateşini ölçüyorsun ve bi yere not ediyosun. tek yapman gereken bu.

hı tamam canımmm eğer adet olursam önümüzdeki ay onuda takip edeyim

bence yarından itibaren balşayabilirsin. fertility friend diye bir program var onu kullanmanı tavsiye ederim. telefonuna da yükleyebilirsin. bu seyede daha rahat takip edebilirsin.

bak sana benim bu ayki grafiğimi yüklüyorum. ateşim gayet iyi yani yüksek giderken yani ben hamile olabileceğimi düşünürken dün ve adete 4 gün kala bu sabah ısım aniden düştü. adet olacağımı anladım ve bikaç saat sonra adet oldum. test yapacaktım bugün gerek bile kalmadı ısıyı görünce.

Eklentiler

• Ekran Resmi 2015-09-05 18.44.05.webp
    Ekran Resmi 2015-09-05 18.44.05.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 38
aaa cidden çok garip yumurtlama döneminde mi yükselmiş

şöyle oluyo canım;
ateşin ovulayona kadar ateşin düşük seyrediyo. benim fizyolojimde bu genellikle 36.0 ile 36.3 arasında değişiyor. herkeste farklı tabi.

ovulasyonun ertesi günü aniden yükseliyo. bende genellikle 36.6 ile 36.8 arasında değişiyor bu. en az 3 gün boyunca yüksek ateş görmen o ay ovule olduğunu yani yumurtanın çatladığını gösteriyo.

sonra adetten 2 gün ya da 1 gün önce (bende adet sabahı oluyo genelde) ateşin birden düşüyor.
eğer hamileysen hiç düşmüyor. hamilelik boyunca yüksek kalıyor.

dikey kırmızı çizgi ovulasyon öncesi ve sonrasını ayırmak için çizilmiş. ben 15. gün ovüle oldum bu ay, ovulasyon testiyle kanıtladım bunu. grafikte ateşim de bunu doğruluyor.

yatay kırmızı çizgi de ortalama vücut sıcaklığımı gösteriyor. ovulasyondan sonra çizginin üstünde olmalı ateşin. adet olacağında benim bugün olduğu gibi kırmızı çizginin altındaki bir değere düşüyor.

şöyle oluyo canım;
ateşin ovulayona kadar ateşin düşük seyrediyo. benim fizyolojimde bu genellikle 36.0 ile 36.3 arasında değişiyor. herkeste farklı tabi.

ovulasyonun ertesi günü aniden yükseliyo. bende genellikle 36.6 ile 36.8 arasında değişiyor bu. en az 3 gün boyunca yüksek ateş görmen o ay ovule olduğunu yani yumurtanın çatladığını gösteriyo.

sonra adetten 2 gün ya da 1 gün önce (bende adet sabahı oluyo genelde) ateşin birden düşüyor.
eğer hamileysen hiç düşmüyor. hamilelik boyunca yüksek kalıyor.

dikey kırmızı çizgi ovulasyon öncesi ve sonrasını ayırmak için çizilmiş. ben 15. gün ovüle oldum bu ay, ovulasyon testiyle kanıtladım bunu. grafikte ateşim de bunu doğruluyor.

yatay kırmızı çizgi de ortalama vücut sıcaklığımı gösteriyor. ovulasyondan sonra çizginin üstünde olmalı ateşin. adet olacağında benim bugün olduğu gibi kırmızı çizginin altındaki bir değere düşüyor.
anladım canımmm çok mantıklı diğer belirtilere bakıp saçma sapan heveslenmektense en azından bunun bi mantığı var

ben de her ay kendime bu şekilde moral vermeye çalışıyorum, hayırlısı değilmiş, bidahaki aya inşallahh... ama gerçekten pes etmeme ramak kaldı. ben aldığım eğitim ve yaptığım iş gereği bu konulara oldukça hakimim. oosit, foliküler faz, ovulasyon, fertilizyon, luteal faz, implantasyon, hormonlar....... hiç bişey kitaplarda yazan gibi değil bunu anladım. hastalık değil hasta var derler ya aynen öyle. bu kadar zor olmamalıydı. çok bişey istemiyoruz ki sadece bi bebek..

7 gün hem ozone hem kısa bi süre canım. zor ama bi kaç gün daha sabretmelisin. umarım belirtilerin gebelik belirtileridir ve bu ay bebek haberini alırız senden :KK30:

Back
X