• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar adete yakın beklerken ovulasyon testi yaptınız mı.. Ben dün (yani adete 7 gün kala yaptım) ama silik çizgi çıktı.. Bu da olmayacağı anlamına geliyormuş sanırım.. Hiç ovulasyon testi deneyeniniz oldu mu.?

Kizlar ben 30gunde bir adet oluyorum gecen ay 31ekimde oldum simdi adeyime sayili gunler kaldi ama kac gundur hatta adetim bittiginden beri kasik agrim ve bel agrim var gece yatarken belimin agrisindan yatakta dönüp duruyorum ve bi kac gundur iştahim acildi 1saatte biracikiyorum ve saydamsi ve sarimsi akintim var yumurtlama gununde gelenki gibi..ve kirpiklerim karisiyo gozume batiyo rimelle duzeltmeyi bile dusundum dha once anneligi yasayanlar varsa sizce bu ay benim icin umut varmi

Kızlar adete yakın beklerken ovulasyon testi yaptınız mı.. Ben dün (yani adete 7 gün kala yaptım) ama silik çizgi çıktı.. Bu da olmayacağı anlamına geliyormuş sanırım.. Hiç ovulasyon testi deneyeniniz oldu mu.?

ben hic ovulasyon testi kullanmadim.. ücretleri ne kadar? hamilelik testi yapilabiliyor mu onunla?

Kizlar ben 30gunde bir adet oluyorum gecen ay 31ekimde oldum simdi adeyime sayili gunler kaldi ama kac gundur hatta adetim bittiginden beri kasik agrim ve bel agrim var gece yatarken belimin agrisindan yatakta dönüp duruyorum ve bi kac gundur iştahim acildi 1saatte biracikiyorum ve saydamsi ve sarimsi akintim var yumurtlama gununde gelenki gibi..ve kirpiklerim karisiyo gozume batiyo rimelle duzeltmeyi bile dusundum dha once anneligi yasayanlar varsa sizce bu ay benim icin umut varmi

isallah hamilesindir canim.. kirpik karismasi olanlar genelde hamile ciktilar ama test yapmadan hicbisey bilinemiyo tam olarak.

Yarin saglik ocagina gidip kan testi yaptirmayi dusunuyorum ama eşim de bende yyine husrana ugramaktan jorkuyoruz cnm insallah hamileyimdir 15aydir bkliyoruz
isallah hamilesindir canim.. kirpik karismasi olanlar genelde hamile ciktilar ama test yapmadan hicbisey bilinemiyo tam olarak.

ben hic ovulasyon testi kullanmadim.. ücretleri ne kadar? hamilelik testi yapilabiliyor mu onunla?

Aslında yumutlama testi ama burda bi çok kadın adete 4-5 gün kala ikinci çizgiyi çok net gördüğünde hamile kalmış.. Ben internetten almıştım arkadaşım.. Ama eczanede de satılıyor tekli.. Benim internetten aldığım fiyatı 25 tl ama içinde 13 adet vardı..

günaydın hanımlar benimde bat çarşamba günü heyecanla bekliyorum bi yandanda bugün test yapsammı diye düşünüyorum çıkarmı acaba?

="esrade, post: 37944373, member: 391023"]günaydın hanımlar benimde bat çarşamba günü heyecanla bekliyorum bi yandanda bugün test yapsammı diye düşünüyorum çıkarmı acaba?[/QUOTE]
Günaydın canım benimde bugun bende yapsammi beklesemmi bilmiyorum. Cok merak ediyorum.

sen bilirsin cnm ya bende merak ediyorum ama benim daha iki gün var senin yerinde olsam dayanamaz yapardım herhalde :)

moral bozmak yok kızlar.Diğer aya bomba gibi başlayın.
Yumurtlamadan sonra 5. gün bugün. sabırla bekliyorum baş ağrı ve göğüs hassasiyeyim var taş gibi oldular.

Back