• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Çatlatma iğnesinden sonra 8.gün.. :) hadi bu ay yüzümüz gülsün.. Kalan bat günü: 9 Hayırlısı olsun inşallah..

belirsizlik içindeyim yine, adetim bi 28 bi 30 günde geliyor. Bu ay 28 günü geçti bugün 29. gün hala yok. bi test yaptım ama ikinci çizgiye benzer silikde olsa bişey çıkmadı. yaklaşık 10 gündür göğüslerim şiş ve her zamankiden daha çok acıyor. hafif bulantı ve arada sağlı sollu kasıklarımda batma var. herşey hamilelik belirtisi ama kan testi yaptırmak için 30 gün geçmesini beklicem. inşallah hamileyimdir.

belirsizlik içindeyim yine, adetim bi 28 bi 30 günde geliyor. Bu ay 28 günü geçti bugün 29. gün hala yok. bi test yaptım ama ikinci çizgiye benzer silikde olsa bişey çıkmadı. yaklaşık 10 gündür göğüslerim şiş ve her zamankiden daha çok acıyor. hafif bulantı ve arada sağlı sollu kasıklarımda batma var. herşey hamilelik belirtisi ama kan testi yaptırmak için 30 gün geçmesini beklicem. inşallah hamileyimdir.

canım yarın sabah tekrarlayabilirsin daha net çıkar inşallah hamilesindir ♡

Arkadaslar bugun adet olmam gerekiyodu olmadim.. Elimde predictor testi var.. Su beklenilen adet gunu yapilanlardan.. Negatif cikar diye yapmaya cesaret edemedim.. Ara sira adet agrisi gibi agrim oluyo.. Yarin sabah test yapsam mii

Arkadaslar bugun adet olmam gerekiyodu olmadim.. Elimde predictor testi var.. Su beklenilen adet gunu yapilanlardan.. Negatif cikar diye yapmaya cesaret edemedim.. Ara sira adet agrisi gibi agrim oluyo.. Yarin sabah test yapsam mii

Gülüm çıkabilir de cikmayabilir de sen bilirsin.
inşallah istedigin sonucu alman dileğiyle ♡

bugun sağlık ocağına gidicktim ama vazgeçtm,çünkü adetim gecikmeden test yaptırmak hüsranla sonuçlanıyor hem geç döllenme olasılığıda var..allah kalbimi biliyo inşallah bende bi can taşıdığımı öğrenirim

merhaba kızlar benimde reglim en son 22 ekimdeydi.reglim bi kaç gün atar hep yada geri sayar bugün ayın 24 2 gün gecti elim teste gidip gidip geri geliyor yapıyım mı yapmıyım mı .insallah bu ay bebeişlerimiz bizimle olurr

inşallah hamilesindir canım bencede bekle bakalım belki yerleşme kanamasidir.
regl 3 4 gün geciksin. Rabbim en kisa zamanda melegine kavustursun
Bende bu ay cok umitledim hamileyim falan diye ama adet belirtileri kendini gosterdi bas karin gogus agrilari bu ovulasyon testinde yumurtlama gununde kesin hamile kaliniyormu acaba

Bende bu ay cok umitledim hamileyim falan diye ama adet belirtileri kendini gosterdi bas karin gogus agrilari bu ovulasyon testinde yumurtlama gununde kesin hamile kaliniyormu acaba

kesin diye bişi yok onu Rabbim bilir.O derse olacak.
Ovulasyon testi yumurtlama günümüzü belirler ve Hamile kalma gunlerimizi bilmemize yardimci olur.

Back