- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Yarın test yapsam çıkarmı acaba. Ne diyorsunuz kızlar yapimmi?
sen bilirsin Birtanem belki çıkar. çıkmazsa üzülmek yok ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın test yapsam çıkarmı acaba. Ne diyorsunuz kızlar yapimmi?
Benim de 3-4 gunum var ama adet belirtilerim basladi. Karin agrisi, bas agrisi...beklemek cok zor.
Umarim guzel haberler aliriz ama benim pek umudum yok malesefevet canım ya bende 9 gün sonra( 2 gün kala) test yapıcam. yumurtlama günümü biliyorum
Cok merak ediyoeum canim.bir tane kizim var 5 yasinda insallah ikinci olucak bu.Rabbim herkese nasip etsin anneligi.Visneli_Turpost: 37933996 .!.:sen bilirsin Birtanem belki çıkar. çıkmazsa üzülmek yok ama![]()
Pissst turtaa napion
Hanii ben gormedim ki amaiyiyim abla sen napion msj attım sana ama cevap alamadım
Hanii ben gormedim ki ama![]()
Olsun bebekim neler yapiin benim asilqma iptal bilion mu yumurtam gelismedi yarin bi gitcem kontrole belki olusur diyeBir daha yazarim abla :)
Olsun bebekim neler yapiin benim asilqma iptal bilion mu yumurtam gelismedi yarin bi gitcem kontrole belki olusur diye
Ne bilim incir suyu ictim galiba o erkenden catlamalarina sebep oldu cunku gittigimde iki tane catlamisti ama gelismeden tabeaaa yok abla bilmiyordum bak üzüldümolsun bir dahaki ay inşallah neden gelismedilerki acaba?
Ne bilim incir suyu ictim galiba o erkenden catlamalarina sebep oldu cunku gittigimde iki tane catlamisti ama gelismeden tabe
Klomenle birlikte yaramadi belki tek basina yarayabilirdi bilmiom iste yarini bekliom bakalim ne olmusanladım abla sana yaramadi demekki bana yariyor çok şükür.
Arkadaslar henuz adet olmadim bugun ya da yarin olmam gerekiyo.. İns olmam ve hamileyimdir...
Klomenle birlikte yaramadi belki tek basina yarayabilirdi bilmiom iste yarini bekliom bakalim ne olmus