• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhaba arkadaşlar,
Benim de 6 gün kaldı regl olmama. Bu aralar sürekli tuvalete gidiyorum. Ara ara sol ara ara sağ kasığımda doluluk ve batma var. Belime de bir anlık ağrı giriyor sanki regl olacakmışım gibi. Ama göğüslerde bir değişiklik falan yok. Arada çok az akıntı oluyor geçiyor. Bilmiyorum artık. Sanki bu ay hamileymişim gibi hissediyorum. Sadece his ama. Geçenlerde iş arkadaşlarımdan biri beni rüyasında doğum yaparken görmüş. Çok muhabbetim olmayan biri. Geldi anlattı şaşırdım. Bi de 2-3 aydır fallarımda hep aralık ayında hamilelik olduğu çıkıyor ( fala inanma, falsız kalma demişler ama :) ) ne bileyim umut işte :) Bakalım bekleyelim ve görelim.

Visneli_Turpost: 37933996 .!.:
sen bilirsin Birtanem belki çıkar. çıkmazsa üzülmek yok ama :KK20:
Cok merak ediyoeum canim.bir tane kizim var 5 yasinda insallah ikinci olucak bu.Rabbim herkese nasip etsin anneligi.

benim 4 gün var ama hiç de öyle bi hamilelik belirtisi yok. göğüs ucumda kaşıntı var. Prolaktin seviyesinin artışından da oluyormuş araştırdığıma göre ama onun için de çok erken... alerjidir v.s diye umutlanmamaya çalışıyorum.

6 günüm kaldı
Ins isteyen herkes verir rabbim
belirti olarak kasik batmasi oluyo ara ara
tuvalete gidiyorum şık sık
Çok fazla gaz var
hayırlısı artik bakalim

Back