Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar geçen ay 27 eylülde oldum ama 27 geceli 4 gün oldu bende hala regl belirtisi yok.
Takvime baktımda 27 eylül Muş.
Bakalım sabırla bekliyorum melegimi :)
İnsallah hamilesindir benimde adet gunume 1hafta var 6 kasimda ama bakalim benimde gecer insallah da hamiş hamiş gezeriz 2015te :)

İnsallah hamilesindir benimde adet gunume 1hafta var 6 kasimda ama bakalim benimde gecer insallah da hamiş hamiş gezeriz 2015te :)

Inşallah canım tek dileğim bu bu sabah hafif midem döndü az istifra ettim ama ona bağlamak istemiyorum hala cikarticak gibi hissediyorum

Allah dualarimizi kabul etsin hayirlisiyla rabbim en dogru zamanda hakkimizda hayirli sekilde nasip etsin cocuklarimizin olmasini.

canım sonucu yazarsin bende merak ettim doğrusu inşallah pozitif sonuç alırsın sabirsizlikla bekliyorum :) dualarin için allah razı olsun canım benim

canım sonucu yazarsin bende merak ettim doğrusu inşallah pozitif sonuç alırsın sabirsizlikla bekliyorum :) dualarin için allah razı olsun canım benim

pek umudum yok canım hatta gri renkli akıntım var her dak lavaboya gidiyorm oldum olucam olmadım yarına kesin çok teşekkür ederim duan için Allahım razı olsun hepimize hayırlısıyla bir evlat mübarek günde

Korkuyom yapamiyorum bende testi ama benim burda bi arkadasim var hamile hala test yapsin negatif cikar :) insallah allah bebislerimize kavusturur allah bu mubarek gunde
ne güzel şeyler söylüyorsun sen canım öyle, inşallah bir mucize benimledir ve benmde tıpkı senin arkadaşınınki gibi olur

kızlar gri renkli bir akıntı sürekli lavaboya gidip iyice siliyorm gelen giden varmı diye gri akıntı adet öncesi bende olurdu şuandada gri akıntım geliyo bugun olmazsam yarın olurum galiba gri akıntı ve koku ilk defa oldu koku camasır suyu gibi kokuyo

ben 3 haftalık hamileyken kan testinde 0.49 çıkmıştı bugun kan testi sonucunu almaya korkuyorm 0 cıkıcagnı bılıyorm hiç arayıp sormayım diyorm kendileri arasın hamilelik varsa zaten kan verdiğim saglık ocagındaki doktorda hemsırede arkadsm ben aramazsam ıyı haber olursa ararlar diye tahmn edıyorm hıc arayında demedim gerci:)

Gri akıntı mi ilk kez duyuyorum.
Ama koku varsa sıkıntı olabilir bence doktora görün enfeksiyon felan mi kaptin acaba?
Pek bilgim yok ama koku olmasının iyi olmadığını biliom

Geçen ay kist felan yoktu tertemiz çıktı ama bilemedim şimdi.
Beklemeyi tercih ediyorum hayırlısı neyse o olsun hakkimizda

bende aylarca bekledım ınsallah senın bebektır. sorun yokkken yumurta kıste donusuyordu dunyanın parasını doktum doktor musvettelerıne.. Her ay bos gıt gel testler hersey yapıyolıyor ama tedavı yok.. Derkn gecen ay doktorumu kesfettım serephoneye baslattı adetın 5 gunu hergun bır tane ıctım yumurtam olustu buyudu catladı cok sukur ama olmadı bu ay yenıden denıyoruz bakalım ne olacak

Olsun ara öğren neyin ne olduğunu canım ona göre bakarsın bişiler ama inşallah müjdeli haber olurda topikce mutlu oluruz :)

ben adet olacağıma inanıyorum o yüzden tekrarlamıycam, yapmayacağım artık test falan

bende kan testi sonucu için aramicem sormicem korkuyorm 0 (sıfır) duymaktan dolayı çıkarsa onlar takip edip arıyo ne olsa diye tahmn ediyorm hayırlısı bende olucam yarına en gec:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…