Test yapmalisin benceBenim üç günüm geçti ama ne regl belirtisi ne de hamilelik belirtisi yokne düşüneceğim şaşırdım yani sadece bel ağrım var ara sıra yokluyor hafif o kadar
Hiç belirti olmayınca yapmayayım dedim ama çocuk düşündüğümüzden beri adetim gecikmeye başladı çünküTest yapmalisin bence
Ozaman durum farkli goguslernde hassasiyet var miHiç belirti olmayınca yapmayayım dedim ama çocuk düşündüğümüzden beri adetim gecikmeye başladı çünkü
Yok hayırOzaman durum farkli goguslernde hassasiyet var mi
O zaman biraz dahami beklesenYok hayır
Öyle yapmayı düşünüyorum canım sağolO zaman biraz dahami beklesen
Merhaba sizin neden 5 yildir olmadiTamı tamına 5 yıl sonra yine buraya yazacağım hamile olmayı burada bekleyeceğimi kim derdi ki5 yıl önce hamileliğimi burada ögrendim bu bağlılığın mesajlarında inşallah bu seferde öyle olur yine belirtiler var bugün regl olmam gerek bakalım kaşıklarımda çok fazla agrı var göğüslerim çok şiş benim için dua edin
Benim 5 yıl önce bu forumda hamile olduğumu öğrenmiştim oğlun şu an 4 yaşında ikinciyi istiyorum hayırlısı ileMerhaba sizin neden 5 yildir olmadi
Hayirlisi olsun rabbim bize ve tüm isteyenler nasip etsinBenim 5 yıl önce bu forumda hamile olduğumu öğrenmiştim oğlun şu an 4 yaşında ikinciyi istiyorum hayırlısı ile
Benim de durumun şu an seninle aynı , belirtilerin çoğunu yaşıyorum ve adetime 1 hafta var :)Olabilir de bu ay bir farklı yani o yüzden dedim konu acayim da meleklerimizzden yardım alayım belki vardır benim gibi olan :)
2 gün daha bekleyebilirsen bir ihtimal çıkar,ama geç döllenme olursa çıkmaz canım,bekle dicem ama sen bilirsin yap gitsinAdet günüme 12 gün var ve hamilelik istiyorum test yapmalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?