Ablan her hamılelıgndemı böyle oluyor ve sonra kanında cıktımı gebelığıSeni umutlandirmak istemem ama benim bir ablam ilk hamileliğinde adeti geçmişti kan testinde çıkmıyordu 2 kere yaptırdı çıkmadı bir kaç gün sonra eczaneden aldığımız 5tlik testlerden alıp yapmıştı ve iki çizgi çıkmıştı :) bazen çok nadir de olsa böyle şeyler olabiliyor
Ikıncı hamileliğinde hemen öğrenmiştiAblan her hamılelıgndemı böyle oluyor ve sonra kanında cıktımı gebelığı
Kızlar benim de adete 3-4 gün kala yaptığım test bu şekilde. Ne dersiniz? Tek sorun ikinci çizginin bir saat sonra belirmesi..
Hmm anladımIkıncı hamileliğinde hemen öğrenmişti
Canım 5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar doğru olmuyor varsa zaten ilk damlattiginda hemen çıkıyor banada böyle olmuştu yarim saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı doktora gitmiştim yoktu bebek adetim de 10 gün geçmişti üstelik. Tabi biz o zaman bebek beklemiyorduk zaten korunuyorduk. Ama sen bekliyorsan adetin 4 5 gün geçtikten sonra yapmanı öneririm kesin sonuc alirsin hakkinda hayirlisi olsun hayirli kandillerKızlar benim de adete 3-4 gün kala yaptığım test bu şekilde. Ne dersiniz? Tek sorun ikinci çizginin bir saat sonra belirmesi..
Benim doğru çıktı canım hamileyimCanım 5 dakikadan sonra çıkan sonuçlar doğru olmuyor varsa zaten ilk damlattiginda hemen çıkıyor banada böyle olmuştu yarim saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı doktora gitmiştim yoktu bebek adetim de 10 gün geçmişti üstelik. Tabi biz o zaman bebek beklemiyorduk zaten korunuyorduk. Ama sen bekliyorsan adetin 4 5 gün geçtikten sonra yapmanı öneririm kesin sonuc alirsin hakkinda hayirlisi olsun hayirli kandiller
Ertesi gün değerim 14 çıktı canım hakkında hayırlısı olsuncanim testin boyle cikinca kan degerin kac cikti ayni seyleri yasiyoruzda bende kan vermeyi dusunuyorum
Bu arada adetime beş gün varken yapmıştım bu testi bencanim testin boyle cikinca kan degerin kac cikti ayni seyleri yasiyoruzda bende kan vermeyi dusunuyorum
Hayırlı olsun canim çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahBenim doğru çıktı canım hamileyim
Neden korkuyorsun daha önce olumsuz tecrübelerin mi oldu bak kesen bile görünmüş gözün AydınArkadaşlar tekrar merhaba, size geçen hafta yazmıştım. 19.03.2018de ki beta hcg 118.40tı. Bugün tekrar kan testi yapıldı sonuç. 3426.. Ultrason muayenesinde de küçücük kese göründü dediler. Çok heyecan lıyım. Biseyler ters gidecek diye korkularim var. Hala tamam deyip emin olamıyorum.
Günaydın herkese.
Bende klomen + çatlatma iğnesi kullandım. Adete 6 gun var. Heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum günlerin geçmesini. İnsallah bu kez yüzümüz gülecek.
Allah gönlüne göre versin inşallah canım.
bariz var ,hayırlı olsunHerkese merhaba Rabbim tüm bebiş isteyenlere bende dahil hayırlı hayırlı bebişler nasip etsin inşAllah Bir konuda da yardımınızı rica ediyorum adetime 5 gün var göğüslerim şişti başka belirti gibi bir şeyim yok idrarda gebelik testi yaptım evde yarım saat sonra bu şekilde çıktı sizce varmı bişeyler testin resmini ekledim şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?