• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar merhaba :) yine ben.
Ben gecenay femara ve ovitrelle kullandim. İgnenin ucuncu gunu lekelenmem oLmustu. İgneden bi hafta sonra progesteron sonucum 11 di. Ve ignenin 12. Gunu lekelenmem basladi. 17. Gunde tamamen adet oldum.

Sonra adetin ikinci günü tekrar femara basladik. Ama bu ay yumurtam hızlı büyüdü. Adetin 10. Gununde catlatma ignesi vuruldum. Yumurtam 21 mm di.

Ve bu ay hic lekelenmem olmadi. Zaten nedense kupkuruyum. 30 ocakta catlatma ignesi oldum. Dun yani 6 subatta progesteron tahlili istedi dr yine. Sonuc 14 cikti. İgnenin 8. Gunundeyim. Bu sabah kasiklarimda resmen bi damar atti atti durdu. Sizce benim bi sonraki adetim ne zaman olur ? Ne zaman test yapabilirim ? Suan inanilmaz belim agriyor sadece. Arada kasiklarda bi bi Ağrı geziyor

beklenencan beklenencan valla benle aynı gibisin nerdeyse bende 3 yıl olacak bende bu aralar artık dedim olursa olur olmaza olmaz diye ama samimiyetle dedim verirse Rabbim verir vermezse de vardır hayır geçen bi baktım ilişki tam ovüye denk geldi umarım hayırlı zamanda gelir.

beklenencan beklenencan valla benle aynı gibisin nerdeyse bende 3 yıl olacak bende bu aralar artık dedim olursa olur olmaza olmaz diye ama samimiyetle dedim verirse Rabbim verir vermezse de vardır hayır geçen bi baktım ilişki tam ovüye denk geldi umarım hayırlı zamanda gelir.

Inşallah canım . Valla ben artık istemiyor ama nasıl olsa olmuyor diyede korunmuyordum . Bende adet günlerimi takip etmek için bir app var. Gününü unuttugumda açıp ordan bakarım .oraya girdiğimde farkettim günümün 6 gün geçtiğini ))

Kızlar dün okumuştum. Hamileliğin ilk belirtisi olarak alt kirpik karışması demişler. Alt Kirpiklerim çarpık görünüo yeni fark ettim. Sizin de öyle mi? Yoksa gerçekten belirti olabilir mi

Eklentiler

• 2B4BDAC4-DEF4-4D11-95F1-90615C263C37.jpeg
    2B4BDAC4-DEF4-4D11-95F1-90615C263C37.jpeg
    53,9 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar dilerim.benim adetim 8 mart.adetim hiç geçikmez erken olur hatta.bugun kahve rengi kırmızı arası kan geldi ve çok az.2 gündür halsizlik baş dönmesi sırt ağrısı var.test yapdım tek çizgi çıkdı.aca benimle aynı durumu yaşıyan oldumu hiç?

Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar dilerim.benim adetim 8 mart.adetim hiç geçikmez erken olur hatta.bugun kahve rengi kırmızı arası kan geldi ve çok az.2 gündür halsizlik baş dönmesi sırt ağrısı var.test yapdım tek çizgi çıkdı.aca benimle aynı durumu yaşıyan oldumu hiç?
Bahsettiğiniz khve rengi kırmızı arası kan gelmeye devam ediyormu?hayırlısı inşaALLAH.

Test icin erken olabilir birde kist gibi yada enfeksiyon gibi rahatszliginz oldumu hic

Back