- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
kız hamilemisin tebrikler nasıl oldu anlat gözün aydın.
beklenencan valla benle aynı gibisin nerdeyse bende 3 yıl olacak bende bu aralar artık dedim olursa olur olmaza olmaz diye ama samimiyetle dedim verirse Rabbim verir vermezse de vardır hayır geçen bi baktım ilişki tam ovüye denk geldi umarım hayırlı zamanda gelir.
Kızlar dün okumuştum. Hamileliğin ilk belirtisi olarak alt kirpik karışması demişler. Alt Kirpiklerim çarpık görünüo yeni fark ettim. Sizin de öyle mi? Yoksa gerçekten belirti olabilir mi
bana da garip geldi aslında ama çok kişide okuyunca acaba dedimBu olayı bir türlü anlayamadım
Belirti olarak bu varmiymis yani benimkide azcik karisiklik var adetime 6 gun kaldibana da garip geldi aslında ama çok kişide okuyunca acaba dedim
bazıları yazmış cnm :)Belirti olarak bu varmiymis yani benimkide azcik karisiklik var adetime 6 gun kaldi
Hadi bakalim hayirlisi o zaman ne diyelimbazıları yazmış cnm :)
Bahsettiğiniz khve rengi kırmızı arası kan gelmeye devam ediyormu?hayırlısı inşaALLAH.Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar dilerim.benim adetim 8 mart.adetim hiç geçikmez erken olur hatta.bugun kahve rengi kırmızı arası kan geldi ve çok az.2 gündür halsizlik baş dönmesi sırt ağrısı var.test yapdım tek çizgi çıkdı.aca benimle aynı durumu yaşıyan oldumu hiç?
Test icin erken olabilir birde kist gibi yada enfeksiyon gibi rahatszliginz oldumu hicMerhaba arkadaşlar hayırlı cumalar dilerim.benim adetim 8 mart.adetim hiç geçikmez erken olur hatta.bugun kahve rengi kırmızı arası kan geldi ve çok az.2 gündür halsizlik baş dönmesi sırt ağrısı var.test yapdım tek çizgi çıkdı.aca benimle aynı durumu yaşıyan oldumu hiç?
Sonrasında düzeldi canım adet gibi geldiBahsettiğiniz khve rengi kırmızı arası kan gelmeye devam ediyormu?hayırlısı inşaALLAH.
Enfeksiyon oldu evet qma tedavi gördümTest icin erken olabilir birde kist gibi yada enfeksiyon gibi rahatszliginz oldumu hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?