Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Tam olarak anlatır mısınız glifor şeker hapı neden kullandiniz şekerle ilgili sorununuz mu vardı doktor tavsiyesi ile mı kullandınız
Hamile kaldığımı doktordan öğrenince sordum. Glifor kullanıyorum devam edeyimmi diye Kadın Doğum doktoruna, oda şeker hastasımısın dedi, hayır bebek olsun diye kullanıyorum dedim. Doktor tamam hamile kalmalarını kolaylaştırmak için bizde veriyoruz ama bırak ilacı hamile kalmışsın dedi. Yani içini ferah tut diye açıklama yaptım

Slm kızlar. Hamile kalmamı kolaylaştıran ilaç bu. Ben sabahları tok karnına bir adet içiyordum.

Kızlar benim de adete 3-4 gün kala yaptığım test bu şekilde. Ne dersiniz? Tek sorun ikinci çizginin bir saat sonra belirmesi..

Eklentiler

• C1DDD85E-2FCD-4B6D-9F17-2BEFE2F911E5.jpeg
    20,9 KB · Görüntüleme: 95
Sen adet oldun mu canım ?

Kızlar benim de adete 3-4 gün kala yaptığım test bu şekilde. Ne dersiniz? Tek sorun ikinci çizginin bir saat sonra belirmesi..
benim bu testlere pek bi güvenim yok açıkçası geçen ay yaptığımda 2 3 dakika içinde silik çizgi belirli ama kan testi yaptığımda sonuç negatifti ama senin umarım öyle olmaz

Sen adet oldun mu canım ?
Canım doktora gittim bugün. 24 mm olmuş yumurtam solda. Yani çatlamadan gebermiş. Adet için tarlusan verdi. Başladım içmeye. 10 gün sonra adet olacakmışım. Yumurta takibi yapacakmış bana. Başka bir problemim yok gibiymiş,ne diyosun??

Umarım iyi olursun :/

benim bu testlere pek bi güvenim yok açıkçası geçen ay yaptığımda 2 3 dakika içinde silik çizgi belirli ama kan testi yaptığımda sonuç negatifti ama senin umarım öyle olmaz
Ben de fazla güvenmiyorum doğrusu :/

selam hanımlar normal siklus um 28 gün. ama dün 21. günde uzayan şeffaf akıntım oldu sadece bir defa ben de yum olabilir mi diye deeğerlendirdim sebebi ne olabilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…