- 13 Mart 2015
- 400
- 160
- 53
- 39
Amin canım hepimizin inşallahCanım hep negatif lerle karsilasmisin ama sonu pozitif olmuş maşallah Allah bağışlasın sağ saglim bebeğini sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım hepimizin inşallahCanım hep negatif lerle karsilasmisin ama sonu pozitif olmuş maşallah Allah bağışlasın sağ saglim bebeğini sana
Hamile kaldığımı doktordan öğrenince sordum. Glifor kullanıyorum devam edeyimmi diye Kadın Doğum doktoruna, oda şeker hastasımısın dedi, hayır bebek olsun diye kullanıyorum dedim. Doktor tamam hamile kalmalarını kolaylaştırmak için bizde veriyoruz ama bırak ilacı hamile kalmışsın dedi. Yani içini ferah tut diye açıklama yaptımTam olarak anlatır mısınız glifor şeker hapı neden kullandiniz şekerle ilgili sorununuz mu vardı doktor tavsiyesi ile mı kullandınız
Amin canm inşallah olsun daArıyordur canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin
Canım bunu kendin mi aldın eczanedenSlm kızlar. Hamile kalmamı kolaylaştıran ilaç bu. Ben sabahları tok karnına bir adet içiyordum. Eki Görüntüle 2098029
Sağlık ocağına yazdırdım ama belki eczanede direk verirCanım bunu kendin mi aldın eczaneden
Sağlık ocağına nasıl yazdırdın şeker hastası mısın normal deSağlık ocağına yazdırdım ama belki eczanede direk verir
Hayirlisi olsun bisey kalmadi sık disini bakalim hayirli haberler verirsin insallah :)Pazartesi 3 gün olacak ya ben hiç yumurtlamadim yada adet zamanı yumurtladim diyorum çok karışığım bu ay
Insallah canımHayirlisi olsun bisey kalmadi sık disini bakalim hayirli haberler verirsin insallah :)
Hayır canım. Şeker hastalığım yok. Sağlık ocağı doktoruna anlattım bebek için istiyorum dedim oda yazdıSağlık ocağına nasıl yazdırdın şeker hastası mısın normal de
Anladım canımHayır canım. Şeker hastalığım yok. Sağlık ocağı doktoruna anlattım bebek için istiyorum dedim oda yazdı
Tesekkurlerİki kere peçetede farkettim açık pembe. Ama ilk hamilelikte olmamıştı
Sen adet oldun mu canım ?Kızlar nolur bana yardımcı olun. 6 aydır korunmuyoruz. Herhangi bir rahatsızlığımız da yok. Ovulasyon testi ile takip yaptım bu ay ilk kez. Ve çift çizgiyi bundan 14 gün önce yakaladım .hatta ertesi gün silikleşmişti ikinci çizgi. Bugün beklenen adet günüm. Hala adet olmadım ve hiçbir belirtim yok arada sırada gelen kasık çekilmesi ve baş ağrısı dışında. Bu ay tedavi olmuştum kansızlık için. Vitamin vs aldım . Soğan kürü yaptım bir de. Bu aydan umutluyum ama bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Çok üzüldüm. Böyle olupta sonraki günlerde hamile olan yok mu hiç?
benim bu testlere pek bi güvenim yok açıkçası geçen ay yaptığımda 2 3 dakika içinde silik çizgi belirli ama kan testi yaptığımda sonuç negatifti ama senin umarım öyle olmazKızlar benim de adete 3-4 gün kala yaptığım test bu şekilde. Ne dersiniz? Tek sorun ikinci çizginin bir saat sonra belirmesi..
Canım doktora gittim bugün. 24 mm olmuş yumurtam solda. Yani çatlamadan gebermiş. Adet için tarlusan verdi. Başladım içmeye. 10 gün sonra adet olacakmışım. Yumurta takibi yapacakmış bana. Başka bir problemim yok gibiymiş,ne diyosun??Sen adet oldun mu canım ?
Umarım iyi olursun :/Canım doktora gittim bugün. 24 mm olmuş yumurtam solda. Yani çatlamadan gebermiş. Adet için tarlusan verdi. Başladım içmeye. 10 gün sonra adet olacakmışım. Yumurta takibi yapacakmış bana. Başka bir problemim yok gibiymiş,ne diyosun??
Ben de fazla güvenmiyorum doğrusu :/benim bu testlere pek bi güvenim yok açıkçası geçen ay yaptığımda 2 3 dakika içinde silik çizgi belirli ama kan testi yaptığımda sonuç negatifti ama senin umarım öyle olmaz