Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hayirli olsun canim belirtilerin neydi
o kadar gebelik belirtisi yaşadım gebe olmadığımda ama bu sefer kızlar sadece çok midem yanıyodu o kadarcık :) bide yüzüm sivilcelendi başka hiçbir belirti yok belirtiler zaten 6 7 haftada dedikleri doğruymus valla. bide ben doktordan habersiz klomen aldım.allaha sukur kıst yok bebek var :) belkı o etkıledı.eşimede bır ay kecıboynuzu pekmezi içirdim

cok sagolun darısı sizlere inşallah.

merhabalar 3 gün önce gebelik testi yaptım ikinci çizgi silikti. kan verdim ama negatif aranizda böyle birşey yaşayan varmı çok sevinmiştik eşimle moralim çok bozuk yardım edin

merhabalar 3 gün önce gebelik testi yaptım ikinci çizgi silikti. kan verdim ama negatif aranizda böyle birşey yaşayan varmı çok sevinmiştik eşimle moralim çok bozuk yardım edin
Eğer günün geçmemişti bekle bu topikte idrar pozitif kan negatif olup sonrada kanda pozitif gören bir arkadaş biliyorumm adet olmazsan tekrar kan tahlili ver önce idrar testini tekrar et 2 günde bir koyulasir hamilelik varsa

Merhaba ikinci cizgi gecmi dustu yoksa 10 dakika falan icindemi.uzme kendini isdersen bir test daha yap sabah idrarinla.bide kan testin kac cikdi?adetin gecdimi

Merhaba ikinci cizgi gecmi dustu yoksa 10 dakika falan icindemi.uzme kendini isdersen bir test daha yap sabah idrarinla.bide kan testin kac cikdi?adetin gecdimi
2 dk için de belirdi ikinci çizgi kan testi 0.17 adetime 4 gün 6 gün kala kan testi yaptırmıştım aslında adetim düzensizdir 35 40 günde bir oluyorum

yaptım ertesi gün çıkmadı maalesef 2 tane test yapmıştım anlamıyorum 2 side mi bozuktu 1inde biraz geç belirdi çizgi ama 2cisinde 2 dk içinde

2 dk için de belirdi ikinci çizgi kan testi 0.17 adetime 4 gün 6 gün kala kan testi yaptırmıştım aslında adetim düzensizdir 35 40 günde bir oluyorum
Anladim canim.ben hep test yaparsim hic ikinci cizgi cikmazdi nasil cikmis analamadim belkide hamilesindir.kan 1 gun icindede yuksele bilir bekle bence.

hayır daha geçmedi 4 gün falan var ama adetlerim düzensizdir 35 40 günde bir oluyorum adetten 25 gün sonra yaptırdım testleri
Ben miratech marka test yapmıştım 5 tane 4ü evde pozitif kan verdim negatif nasıl olur diye hastanede yaptım yinr iki cizgi aynı koyuluktaydı silik diildi şakır şakırda regl oldum hatalıymış halbuki son kullanma tarihi geçmemişti bile ne üzülmüştim sorma

Adet oldum her zamanki gibiii Allah dayanma gücü versin bana ve benim gibi olanlara hayırlısını versin
Allah tez zamanda kucagini doldursun canim benim ben 2 yildir dayanamiyorum cok zormus gercekten Allah hepimizin kucagini karnini doldursun hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…