• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Sonunda canım oldun benimde bat günüm bugün bakalım olurum herhalde ama hiç belirti yok ya ne bir ağırı ne bir başka birşey
Test yaptırmıştın değil mi? Negatif diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse inşallah h2men olursun. Beklerken insan boşuna umutlanıp duruyor ve vücudu şişkin halde dolaşıyor. Gerçekten rahatladım. Sol yumurtalıkta hala sızı var. Neden acaba? Daha önceki adet döneminde yaşamadıklarımı bu ay yaşadım. Sanırım yok canım rahatım desem de fazla düşünmüşüm bu işi. Geçen ay tatildeydik. Tatil bebeği olacak diye düşünmüştüm hep. Hoş bir anıyla gelmiş olurdu bebiş.

Canım ben ne kadar strest yaparsam yapayım asla geçilmez ki...geçen ay ki strest in yüzde 10u bile bu ay yoktu bende ama malesef adet olmadım ama sancım var ...geçen ay da günü gününe geldi bu ay yok henüz
Test yaptırmıştın değil mi? Negatif diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse inşallah h2men olursun. Beklerken insan boşuna umutlanıp duruyor ve vücudu şişkin halde dolaşıyor. Gerçekten rahatladım. Sol yumurtalıkta hala sızı var. Neden acaba? Daha önceki adet döneminde yaşamadıklarımı bu ay yaşadım. Sanırım yok canım rahatım desem de fazla düşünmüşüm bu işi. Geçen ay tatildeydik. Tatil bebeği olacak diye düşünmüştüm hep. Hoş bir anıyla gelmiş olurdu bebiş.

Merhaba kızlar benimde bugün 33. Günüm normalde 32 günde bir olurum ama geçen ay 34 e kaymıştı.hic bir belirti yok ama içimde bir umut bekliyorum rabbim tez zamanda bebislerimize kavuştursun bizi inşallah evlerimiz bebek sesiyle cinlasin en kısa vakitte

Mrblar bnde 13 aylık evliyim ve anne olmak için ugrasanlardanim bu tam anlamiyla denemeye baslamamizin 3.ayı hâlâ bebis yok bu ay ilk defa ovu testi yapıcam bat 11 Ekim inşallah güzel haberleri alirizzz

Ay0mLQ.jpg

Kızlarrr adetime iki gün kaldı, pazartesi regli günüm, dün test yaptım böyle silik çizgi çıktı, sizce umut var mıııı? :110:

Canım sen kan testi yaptırdın mı
Bak benim bu sabahki testim de bu Adete 3 veya 5 gün var
20170917_075410.jpg

Kızlar benim de bat dün du hala adet olmadın 5gün önce kanda 1.20çıkmıştı şimdi hasta olmadım oysaki ben günü günü ne olurum strest filan hiç etki etmez bana.

Back