- 29 Mart 2017
- 28
- 9
- 86
Benim de ilk hamileliğimde silik çıkmıştı, tebrikler2-3 dk sürmüştür olsa olsa en fazla 5 dk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ilk hamileliğimde silik çıkmıştı, tebrikler2-3 dk sürmüştür olsa olsa en fazla 5 dk
Geç dölenme mi olmuştuBenim de ilk hamileliğimde silik çıkmıştı, tebrikler
Test yaptırmıştın değil mi? Negatif diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse inşallah h2men olursun. Beklerken insan boşuna umutlanıp duruyor ve vücudu şişkin halde dolaşıyor. Gerçekten rahatladım. Sol yumurtalıkta hala sızı var. Neden acaba? Daha önceki adet döneminde yaşamadıklarımı bu ay yaşadım. Sanırım yok canım rahatım desem de fazla düşünmüşüm bu işi. Geçen ay tatildeydik. Tatil bebeği olacak diye düşünmüştüm hep. Hoş bir anıyla gelmiş olurdu bebiş.Sonunda canım oldun benimde bat günüm bugün bakalım olurum herhalde ama hiç belirti yok ya ne bir ağırı ne bir başka birşey
Test yaptırmıştın değil mi? Negatif diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse inşallah h2men olursun. Beklerken insan boşuna umutlanıp duruyor ve vücudu şişkin halde dolaşıyor. Gerçekten rahatladım. Sol yumurtalıkta hala sızı var. Neden acaba? Daha önceki adet döneminde yaşamadıklarımı bu ay yaşadım. Sanırım yok canım rahatım desem de fazla düşünmüşüm bu işi. Geçen ay tatildeydik. Tatil bebeği olacak diye düşünmüştüm hep. Hoş bir anıyla gelmiş olurdu bebiş.
İnşallah canımMrblar bnde 13 aylık evliyim ve anne olmak için ugrasanlardanim bu tam anlamiyla denemeye baslamamizin 3.ayı hâlâ bebis yok bu ay ilk defa ovu testi yapıcam bat 11 Ekim inşallah güzel haberleri alirizzz
Çok çok aminİnşallah canım
Ben hala beklemedeyim gelen giden yokÇok çok amin
9 gün geçtiHamilesin hayırlı olsun
Kızlarrr adetime iki gün kaldı, pazartesi regli günüm, dün test yaptım böyle silik çizgi çıktı, sizce umut var mıııı?
Ay pardon bana yazdın sandım fark etmedim kusura bakmaCanım sen kan testi yaptırdın mı
Bak benim bu sabahki testim de bu Adete 3 veya 5 gün var Eki Görüntüle 2045519
Kan testi yaptir küçüktür eğer çok küçük olursa silik cikar
Evet haklısınKan testi yaptir küçüktür eğer çok küçük olursa silik cikar