- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 30
Insallah canimm..allah gonlune gore versinn:)
Mehaba hanımlar lütfen beni bilgilendirirmisiniz benim adetim bugün 9. Günü henüz adet olamdım arefeden 1 gün önce eşimle ilişkiye girdik bayramda şehir dışındaydık adetime 2 gün kala sağ kasığımda muhtemelen yumurtalığımdı 30 sn kadar pıt pıt attı sonra geçti bidaha olmadı sonrasında bi kaçgün sıvı şeffaf akıntım oldu afedersiniz ikişkiden sonra içime boşaldıgı için normalde bi kac gün akıntı olur ama adtim geciktiğinden beri ilişkiye girdiğimizde vajinada darlık vardı çok net hissediyorduk. Pazar günü 6. Günümdü Test yaptım varla yok arası silik çizgi cıktı akşam yeni test alıp yaptım negatif di bugün 9. Günüm henüz olamdım bu süre zarfında ateş ölçümü yapıtım normalde 36.6 olurken 2 gündür 36.9 veya 37 oluyor sizce hamilemiyim ben eşim artık test yapma yine hüsrana uğrayacaksın yine ağlıycaksın diyo ne yapmalıyım sizce bana bi fikir verin lütfen beklemek cok zor adet olmadığım her saniye umutlanıyorum umdum bittiğinde kendimi zor topatlıyorum bilgisi olanlar bana yardımcı olurmusunuz
Hayırlısı olsun. Siz korunmayı ne zaman bıraktınız? İlk bebeğiniz mi olacak?Bende kan verdim sonuç 1.20negatif
Canım 2.olacak hayırlısıyla...geçen ay bıraktıkHayırlısı olsun. Siz korunmayı ne zaman bıraktınız? İlk bebeğiniz mi olacak?
Biz de geçen ay bıraktık. Az önce tahlil sonucumu aldım. Negatif. Acilde veesim. Sonuç yarım saatte çıktı. Hata yoktur değil mi? Üzüldüm açıkçası.Yok
Canım 2.olacak hayırlısıyla...geçen ay bıraktık
Hata yoktur bence ya.. bende bi kac kez acilde vermistim kan..ama hata yoktu.. hayirlisi olsun senin.. uzulme diyemiycem insan ister istemez uzuluyo bilirim o duyguyu.. rabbimm hakkinda hayirlisini versin:)Biz de geçen ay bıraktık. Az önce tahlil sonucumu aldım. Negatif. Acilde veesim. Sonuç yarım saatte çıktı. Hata yoktur değil mi? Üzüldüm açıkçası.
Of gebelik yok hadi de bari gecikme yaşamasaydım. Niye gecikiyor acaba? Korunmayı bırakınca gecikme başladı. Hapla korunmuyordum. Eşim korunuyorduHata yoktur bence ya.. bende bi kac kez acilde vermistim kan..ama hata yoktu.. hayirlisi olsun senin.. uzulme diyemiycem insan ister istemez uzuluyo bilirim o duyguyu.. rabbimm hakkinda hayirlisini versin:)
Anladimm ee onunla ilgili bi doktora gorunsene... benimde adetimde gecikme vardi bi ara doktora gittim fitil vermisti hemen duzeldi.. kac gun gecikiyo senin ki?Of gebelik yok hadi de bari gecikme yaşamasaydım. Niye gecikiyor acaba? Korunmayı bırakınca gecikme başladı. Hapla korunmuyordum. Eşim korunuyordu
Yoktur canım malesef biraz daha zamanı var demek ki bebişjdpgm...Bakalım nasip kısmet senin kaçıncı bebişBiz de geçen ay bıraktık. Az önce tahlil sonucumu aldım. Negatif. Acilde veesim. Sonuç yarım saatte çıktı. Hata yoktur değil mi? Üzüldüm açıkçası.
Kizlar 4 gunum gecti simdi acile gidiyom kan vermek icin lutfen dua edin..
Gittim canimm sonuclari bekliyom simdi.. hayirlisi bakalimm..dua et sende.. rabbim hepimizin gonlune gore versin insallahgittin mi kan vermek için canım nedir durum hadi güzel haberler
Hep düzenliydi. Geçen ay 5 gün gecikti. Bu ay hala olmadım. 4 gündür bekliyorum. Tahlil sonucun nedir?Anladimm ee onunla ilgili bi doktora gorunsene... benimde adetimde gecikme vardi bi ara doktora gittim fitil vermisti hemen duzeldi.. kac gun gecikiyo senin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?