Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Mehaba hanımlar lütfen beni bilgilendirirmisiniz benim adetim bugün 9. Günü henüz adet olamdım arefeden 1 gün önce eşimle ilişkiye girdik bayramda şehir dışındaydık adetime 2 gün kala sağ kasığımda muhtemelen yumurtalığımdı 30 sn kadar pıt pıt attı sonra geçti bidaha olmadı sonrasında bi kaçgün sıvı şeffaf akıntım oldu afedersiniz ikişkiden sonra içime boşaldıgı için normalde bi kac gün akıntı olur ama adtim geciktiğinden beri ilişkiye girdiğimizde vajinada darlık vardı çok net hissediyorduk. Pazar günü 6. Günümdü Test yaptım varla yok arası silik çizgi cıktı akşam yeni test alıp yaptım negatif di bugün 9. Günüm henüz olamdım bu süre zarfında ateş ölçümü yapıtım normalde 36.6 olurken 2 gündür 36.9 veya 37 oluyor sizce hamilemiyim ben eşim artık test yapma yine hüsrana uğrayacaksın yine ağlıycaksın diyo ne yapmalıyım sizce bana bi fikir verin lütfen beklemek cok zor adet olmadığım her saniye umutlanıyorum umdum bittiğinde kendimi zor topatlıyorum bilgisi olanlar bana yardımcı olurmusunuz

Kan da kesin çıkar canım neden kan vermedın 9 gün geçmiş bayagı olmuş

Eşim artık götürmek istemiyor umutlanıyosun diyor oda haklı çünkü negatifi gördüköe yada dr gebelik yok dediğinde ben sürekli ağlama krizine giriyorum.

hayırlısını nasip etsin allah...geç döllenme olmuş olabilir biraz daha bekle ozaman p.tesi kan verirsin kesin çıkar

Amin canımm İnşallah vardr böyle geçtikçe beklemek cok zor oluyo allah herkesin yardımcısı olsun inşallah

Amin. İnşallah hamilelik vardır. Yoksa bu gecikmeler hamileliği daha da erteletiyor. Allah vere de iltihap, kist vs olmaya. Birkaç saat sonra hastaneye gideceğiz inşallah. Sonra da bu ay için umutlar son bulacak. Tabii hamile değilsem.

Biz de geçen ay bıraktık. Az önce tahlil sonucumu aldım. Negatif. Acilde veesim. Sonuç yarım saatte çıktı. Hata yoktur değil mi? Üzüldüm açıkçası.
Hata yoktur bence ya.. bende bi kac kez acilde vermistim kan..ama hata yoktu.. hayirlisi olsun senin.. uzulme diyemiycem insan ister istemez uzuluyo bilirim o duyguyu.. rabbimm hakkinda hayirlisini versin:)

Hata yoktur bence ya.. bende bi kac kez acilde vermistim kan..ama hata yoktu.. hayirlisi olsun senin.. uzulme diyemiycem insan ister istemez uzuluyo bilirim o duyguyu.. rabbimm hakkinda hayirlisini versin:)
Of gebelik yok hadi de bari gecikme yaşamasaydım. Niye gecikiyor acaba? Korunmayı bırakınca gecikme başladı. Hapla korunmuyordum. Eşim korunuyordu

Bende bişey soracağım size ben temmuz 16 sı adet gördüm agustos 16 ta tam günü gününe yine adet gördüm.
Bu durumda benim adet döngüm 30 günde bir mi oluyor .

Yani bu ayın 16 sında olmam normali değil mi ?

Bi uygulama kullanıyorum 22 eylül gösteriyor bat tarihimi acaba son adet gününden mihesaplanır döngü ?

Of gebelik yok hadi de bari gecikme yaşamasaydım. Niye gecikiyor acaba? Korunmayı bırakınca gecikme başladı. Hapla korunmuyordum. Eşim korunuyordu
Anladimm ee onunla ilgili bi doktora gorunsene... benimde adetimde gecikme vardi bi ara doktora gittim fitil vermisti hemen duzeldi.. kac gun gecikiyo senin ki?

Biz de geçen ay bıraktık. Az önce tahlil sonucumu aldım. Negatif. Acilde veesim. Sonuç yarım saatte çıktı. Hata yoktur değil mi? Üzüldüm açıkçası.
Yoktur canım malesef biraz daha zamanı var demek ki bebişjdpgm...Bakalım nasip kısmet senin kaçıncı bebiş

Kizlar 4 gunum gecti simdi acile gidiyom kan vermek icin lutfen dua edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…