Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yoktur canım malesef biraz daha zamanı var demek ki bebişjdpgm...Bakalım nasip kısmet senin kaçıncı bebiş
Benim de ikinci olacak inşallah. Kızım 4 yaşında. Eğer birkaç ay içinde hamile kalırsam aralarında 5 yaş olur. Hala adet olmadım. Sende durum nedir? Oldun mu? Olsam da sonra yine bebiş için devam etsek. Ben bu ay ovulasyon testi alacağım.

Benimde 4 yaşında kızım 6 aydır istiyoruz olmadı henüz

Hep düzenliydi. Geçen ay 5 gün gecikti. Bu ay hala olmadım. 4 gündür bekliyorum. Tahlil sonucun nedir?
Cikmadi canim ya biraz uzuldum acikcasi.. 0.18 cikti beta hcg... ama hala bende olmadim gecen ayda 3 gun gecmisti.. normalde boyle gecikmelerim de olmazdi.. bilmiom hayirlisi.

Henüz olmadın canım bat cumartesi benim günümde olurum kesin...aynen biran önce olsa da bizde başlasak ben arazi çok açmak istemedim 13aylık kızım var ikinciyi istiyoruz.

Nihayet bu sabah adet oldum. Çok sevindim. Çünkü geciktikçe bebek de gecikiyor. Zaten iki ayda 11 gün değişti adet tarihim. İki ay önce ayın 5indeyken şimdi 16sında adet oldum. Sanırım hamileliği düşündükçe adetimiz değişiyor. Hemen ovulasyon testi siparişi vermeliyim.

Sonunda canım oldun benimde bat günüm bugün bakalım olurum herhalde ama hiç belirti yok ya ne bir ağırı ne bir başka birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…