Adeti beklemek istiyorum. Bir de yoksa hüsrana uğramak var. Enfeksiyon da olabilir. Dünkü akıntım biraz kokuluydu galiba. Bugün öğleye kadar içte ıslaklık vardı akşama doğruysa beyaz, şeffaf , yumurtlama akıntısından daha koyu akıntı. Allak bullak oldum.N
Neden bekliyosun kanda baktır varsa çıkar
Adeti beklemek istiyorum. Bir de yoksa hüsrana uğramak var. Enfeksiyon da olabilir. Dünkü akıntım biraz kokuluydu galiba. Bugün öğleye kadar içte ıslaklık vardı akşama doğruysa beyaz, şeffaf , yumurtlama akıntısından daha koyu akıntı. Allak bullak oldum.
Geç döllenme tabiiki olabilir. Ben kızımda ovulasyon testi yapmıştım. Adetime 1 hafta kala yumurtladım ve hamile kaldım. Benim BAT bugündü. Henüz bir şey yok ama geçen ay da 5 gün geciktiğinden çok çok umutlanmak istemiyorum. Gerçi hamileymişim gibi hissetmeye başladım bileSonuç ne merak ettim... benim.bugün adetin 5.gunu yalnız mide bulantısından oluyorum kaç gündür sırf bu yuzden acaba diyip duruyorum çevremdekiler hamilesindir belki diyor yok artık hastayım diyorum olabilir yine de diyorlar kanda baktırdım oysaki ertesi gun hasta oldum olsa çıkardı ama bu mide bulantısı neyin nesi ben anlamadım geç döllenme olabilir mi ya çünkü adete 8 gün kala birlikte olmuştum hatta adet olduğum günden 1 gün önce de kafamda deli sorular
Geç döllenme tabiiki olabilir. Ben kızımda ovulasyon testi yapmıştım. Adetime 1 hafta kala yumurtladım ve hamile kaldım. Benim BAT bugündü. Henüz bir şey yok ama geçen ay da 5 gün geciktiğinden çok çok umutlanmak istemiyorum. Gerçi hamileymişim gibi hissetmeye başladım bile
Ben de yerleşme kanaması olmuştu. Adet görmedim. Bir tanıdığımız 9 ay boyunca adet gördü. Hamilelik olsa dr görürdü sanırım. Ben hala beklemedeyim. Eşime test al demiştim ama almayı unutmuş. Sinir oldum. Artık yarın alırım da çarşamba sabahı yaparım. Bu ara o kadar stresliyim ki sanki eski hevesim de yok gibi.Sen kızına hamileyken adet görmüş muydun ben gördüm şimdi Dr da baktı olsaydı görürDu heralde ya
Bence adetinin geçmesini bekle. Benim BAT 10'uydu. Hala test yapmadım. Yarın yapacağım.Benim adete de 4gün var kızlar bugünle birlikte yumurtlamadan sonra 9.günüm bugün teste cikarmi bilmiyorum yarın 10.Gün sizce çıkar mı?
Sabırlıpgm maşallah kızBence adetinin geçmesini bekle. Benim BAT 10'uydu. Hala test yapmadım. Yarın yapacağım.
Ne
Sabırlıpgm maşallah kız
Hımmm anladım canım benim inşallah vardır yaaEvet bu kez ben de şaşırdım kendime. Yarın idrar testinde inşallah çıkar. Geçen ay bir kazaya kurban gitmiştim. İstiyorduk tabii ama o ay değildi. Adetim 5 gün gecikmişti. Kanda baktırdım ama maalesef yoktu. Yine hüsrana uğramak istemiyorum.
Az önce test yaptıö. Negatif. Bıgün gecikmenin 3. günü. Off. Bende böyle gecikmeler olmazdı. İki aydır gecikiyor.Hımmm anladım canım benim inşallah vardır yaa
Ya inte en sinir durum o gecikir negatif çıkması testlerin ya olsun belki geç döllenmedgp ve sonra gözükebilir bende hiç gecikme olmaz mesela ne kadar stresten yapsam geleceği gün öğlen vakitlerinde gelir..Az önce test yaptıö. Negatif. Bıgün gecikmenin 3. günü. Off. Bende böyle gecikmeler olmazdı. İki aydır gecikiyor.
Bende de yıllardır hiç gecikme olmazdı. Bu akşam gidebilirsem hastaneye kan vermeye gideceğim. Her şey o zaman belli olur. Bundan daha çok stresli olduğumda bile gecikmemişti.Ya inte en sinir durum o gecikir negatif çıkması testlerin ya olsun belki geç döllenmedgp ve sonra gözükebilir bende hiç gecikme olmaz mesela ne kadar stresten yapsam geleceği gün öğlen vakitlerinde gelir..
Bende kan verdim sonuç 1.20negatifBende de yıllardır hiç gecikme olmazdı. Bu akşam gidebilirsem hastaneye kan vermeye gideceğim. Her şey o zaman belli olur. Bundan daha çok stresli olduğumda bile gecikmemişti.
Insallah canimm..allah gonlune gore versinn:)Benim de son 1 günüm :) inşallah adet olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?