Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

N

Neden bekliyosun kanda baktır varsa çıkar
Adeti beklemek istiyorum. Bir de yoksa hüsrana uğramak var. Enfeksiyon da olabilir. Dünkü akıntım biraz kokuluydu galiba. Bugün öğleye kadar içte ıslaklık vardı akşama doğruysa beyaz, şeffaf , yumurtlama akıntısından daha koyu akıntı. Allak bullak oldum.

Sonuç ne merak ettim... benim.bugün adetin 5.gunu yalnız mide bulantısından oluyorum kaç gündür sırf bu yuzden acaba diyip duruyorum çevremdekiler hamilesindir belki diyor yok artık hastayım diyorum olabilir yine de diyorlar kanda baktırdım oysaki ertesi gun hasta oldum olsa çıkardı ama bu mide bulantısı neyin nesi ben anlamadım geç döllenme olabilir mi ya çünkü adete 8 gün kala birlikte olmuştum hatta adet olduğum günden 1 gün önce de kafamda deli sorular

Geç döllenme tabiiki olabilir. Ben kızımda ovulasyon testi yapmıştım. Adetime 1 hafta kala yumurtladım ve hamile kaldım. Benim BAT bugündü. Henüz bir şey yok ama geçen ay da 5 gün geciktiğinden çok çok umutlanmak istemiyorum. Gerçi hamileymişim gibi hissetmeye başladım bile

Yaaa hadi hayırlısı ya benim de adet yeni bitti 1 hafta sonra çalışmaya devam :) muayene oldum bugün her şey normalmiş çok şükür ara kanamam olmuştu bi kaç kez yumurta catlamasindan kaynakliymis adet düzensizliğimi söyledim normal dedi 3 5 gün fark olması bakalım bu ay daha dikkatli ayağa kalkmadan falan inş tutar

Sen kızına hamileyken adet görmüş muydun ben gördüm şimdi Dr da baktı olsaydı görürDu heralde ya

Sen kızına hamileyken adet görmüş muydun ben gördüm şimdi Dr da baktı olsaydı görürDu heralde ya
Ben de yerleşme kanaması olmuştu. Adet görmedim. Bir tanıdığımız 9 ay boyunca adet gördü. Hamilelik olsa dr görürdü sanırım. Ben hala beklemedeyim. Eşime test al demiştim ama almayı unutmuş. Sinir oldum. Artık yarın alırım da çarşamba sabahı yaparım. Bu ara o kadar stresliyim ki sanki eski hevesim de yok gibi.

Benim adete de 4gün var kızlar bugünle birlikte yumurtlamadan sonra 9.günüm bugün teste cikarmi bilmiyorum yarın 10.Gün sizce çıkar mı?

benım tahimini adet tarihi 25 eylül ama
bugun benım öyle midem bulandıki yemekhanede tabağa kusacaktım neredeyse bende anlamadım

Ne

Sabırlıpgm maşallah kız

Evet bu kez ben de şaşırdım kendime. Yarın idrar testinde inşallah çıkar. Geçen ay bir kazaya kurban gitmiştim. İstiyorduk tabii ama o ay değildi. Adetim 5 gün gecikmişti. Kanda baktırdım ama maalesef yoktu. Yine hüsrana uğramak istemiyorum.

Hımmm anladım canım benim inşallah vardır yaa

Az önce test yaptıö. Negatif. Bıgün gecikmenin 3. günü. Off. Bende böyle gecikmeler olmazdı. İki aydır gecikiyor.
Ya inte en sinir durum o gecikir negatif çıkması testlerin ya olsun belki geç döllenmedgp ve sonra gözükebilir bende hiç gecikme olmaz mesela ne kadar stresten yapsam geleceği gün öğlen vakitlerinde gelir..

Ya inte en sinir durum o gecikir negatif çıkması testlerin ya olsun belki geç döllenmedgp ve sonra gözükebilir bende hiç gecikme olmaz mesela ne kadar stresten yapsam geleceği gün öğlen vakitlerinde gelir..
Bende de yıllardır hiç gecikme olmazdı. Bu akşam gidebilirsem hastaneye kan vermeye gideceğim. Her şey o zaman belli olur. Bundan daha çok stresli olduğumda bile gecikmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…