• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Selam kızlar benim adetime 5gün var.gögüs uclarım acıyor bide cok fazla beyaz akıntım oluyo.bide 3 4 gündür vücudumda kırmızı kırmızı benekler cıkmaya basladı bu hamilelik belirtisi olabilir mi acaba.ayrıca bu ay klomen kullandım kızlar cevap yazarsanz sevinirim :)

Selam kızlar benim adetime 5gün var.gögüs uclarım acıyor bide cok fazla beyaz akıntım oluyo.bide 3 4 gündür vücudumda kırmızı kırmızı benekler cıkmaya basladı bu hamilelik belirtisi olabilir mi acaba.ayrıca bu ay klomen kullandım kızlar cevap yazarsanz sevinirim :)
insallh cnm hamilesindir benimde bugun adet olmam lazimdi ama olmadim daha

benim 21 ve 28 arai suruyor son iki aydir adetim bir bucuk gun surdu normalde 5 gun surer gecen ay adetimin ilk gununde hastanelik olmustum mide bulantisindan ama kan testi yaptrmadim bende sabrszlniyorum ama hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum valla

benim 21 ve 28 arai suruyor son iki aydir adetim bir bucuk gun surdu normalde 5 gun surer gecen ay adetimin ilk gununde hastanelik olmustum mide bulantisindan ama kan testi yaptrmadim bende sabrszlniyorum ama hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum valla
Anlıyorum seni canm bnde 1 bucur senedr hayal kırıklığı yaşıyorum:(dedigim gibi sen yinede yaptr canm en azından kafan rahat olur

bnde 2 bucuk senedir bekliyorum doktora gittinmi hic
Tabiki gittim gidiyorm düzenli olarak.eşim ve bnm tahlillerimz temiz hepsi rahmimin gebelige hazır oldugunu yumurtalıklarımin calıstıgını sadece bebegin zamanını bekledigini soyledi bununla birlikte 2 aydır klomen tedavisi uyguluyo. Bu ayda tutmazsa aşılama yaparız ddi

Tabiki gittim gidiyorm düzenli olarak.eşim ve bnm tahlillerimz temiz hepsi rahmimin gebelige hazır oldugunu yumurtalıklarımin calıstıgını sadece bebegin zamanını bekledigini soyledi bununla birlikte 2 aydır klomen tedavisi uyguluyo. Bu ayda tutmazsa aşılama yaparız ddi
bak masallh ne guzel hic bisey cikmamis aslinda
ne zamn kafamizi mesgul etmezsek o zamn gelir yavrumuz

bak masallh ne guzel hic bisey cikmamis aslinda
ne zamn kafamizi mesgul etmezsek o zamn gelir yavrumuz[/QUOTE cok sukur canm.aynen oyle ama düşünmeden edemiyo insan illa aklımıza geliyo acaba varmı falan.. ya varsa diye agır iş yapmamaya çalışıyorum en azından özen gösteriyorum

Yıllardır düzenli olan reglim 26 günde bir olurum son 2 aydır gecikmeye başlamıştı. Ama 1 gün 2 gün falan ama bu ay tam 7 gün oldu gecikme hayatımda bir ilktir. Gecikmenin 5. Günü kan testi yaptırdım sonuç negatif hala bekliyorum daha önce yaşamadım böyle bir şey. Başka ne sebepleri olabilir bu gecikmenin? Pkoluda değilim.

Yıllardır düzenli olan reglim 26 günde bir olurum son 2 aydır gecikmeye başlamıştı. Ama 1 gün 2 gün falan ama bu ay tam 7 gün oldu gecikme hayatımda bir ilktir. Gecikmenin 5. Günü kan testi yaptırdım sonuç negatif hala bekliyorum daha önce yaşamadım böyle bir şey. Başka ne sebepleri olabilir bu gecikmenin? Pkoluda değilim.
Canım kanda cıkmadıysa hayal kırıklığı yasamanı istemem 5 gün uzun bir süre çünkü geç yumurtlamıs olabilirsin oyızden batında geç olabilir hereşy gönlünce olsun

Canım kanda cıkmadıysa hayal kırıklığı yasamanı istemem 5 gün uzun bir süre çünkü geç yumurtlamıs olabilirsin oyızden batında geç olabilir hereşy gönlünce olsun
Artık gebelik olayını geçtim canım 5 günde kanda negatifse yoktur bencede gebeliğe dair bi umıt yok ama hala gelmemesi canımı sıkıyor. Göğüs şişkinliği ve bel ağrısından kurtulmak istiyorum bi an önce

Maydonoz auyuu çok güzel adet sökrüyor bide soğan suyu bu ay benimde gecıkrı 10 gün elimde askerde olduğunda düşecek bebek de olmadığından bol bol içtim eşim izne gelmeden adet oldum sonra Dr gıttom tembel yumurtalar kocaman olmuştu eşim izndeyken denedık bakalım tuttuysa inş bende bu ay beklıcem 5 ayımız var tezkereye

Back