Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Sanırım soğan suyu bir tek bende işe yaramadı geçen ay kullandım 10 gün kadar ama reglim yine 2 gün attı ve o kadar az geldiki şaşırdım. Bu ay da hiç gelemedi bende var bi tuhaflık sanırım. Allah gönlüne göre versin canım tez zamanda hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Bende artık paşa paşa tüpe gidicem artık sanırım kabullenmeliyim.

Ümitsiz
ümitsiz
Olma canım biliyorum çok zor beklemek eşin muayene oldumu

Ümitsiz
ümitsiz
Olma canım biliyorum çok zor beklemek eşin muayene oldumu
Evet canım olmuştum çikolata kistleri var dediler 3 tane 2 farklı doktora gittim 2 side aynı şeyi söyledi. Kistlerin döllenmeyi etkileyebildiğini yumurtanın kalitesini bozabildiğini ama doğal yolla da gebelik olabileceğini söylediler. Ama yaş faktörü falan girince tüp önerdiler. Birde yumurta rezervim biraz düşüktü 1.41. Bende kendime eylüle kadar zaman tanımıştım ve zamanın sonuna geliyorum.

Ha bu arada eşimin değerleri çok iyi maşallah sıkıntı bende

Aaaa canım hamile misiinnn! Çok sevindim hayırlı olsun :)))

kizlar ilk basta selamun aleykum.
ben gecen adetim bir bucuk gun surdu adetimin ilk gunu hastanelik oldum kusma titreme ateslenme o sicaklikta usume iki serumla gecti agrilarim rahatsizligim. adet gordugum icin doktora gebelik suphesi oldugunu soylemedim ama benim bu ayki adetim 3 gun gecikti sabah acile gittim. kan verdim sonucunu yarin alacagim..... cogu kisi gecn adetim bir bucuk gun surdugu icin ustune gormussun diyorlar bide afedersiniz kalcam kilo almis gibi cikmis ve belim agriyor karnim agriyor gecen adetim ilk defa oyle hastalik gecirdigim icin ve heleki adet gunumde kesinlikle byle hastalik gecirmem sizce ben hamilemiyim acaba benim gibi yasayan varmi yarin oglen sonuclarimi alacagim dua edermisiniz...evde gebelik testi yaptim negatif ama kan tahlili sonucu cikmadan kendimi inandiramiyorum biraz uzun oldu ama k.bkmayin

kizlar adet oldum artik hayrlisi insallh onumuzdeki aya kismet olur insallah kismetimdede bu ayda olmamak varmis((

Arkadaslar merhaba
Hamilelik yasayanlara acik bir sorum olacak
Benim sat 14.07.17 fakat 2,3 gun gecikebilir
Yumurtlama gunun ovulasyon testi ile takip ettim ve 6.07.17 idi degerlendirdik ogunleri
Soruma gelince bugun alt karnima agri giriyor dha 3 gun oldu bu sekilde olmasi hamilelk belirtisi olablirmi
Ve
Gec yumurtladigim icin 14 unde 9 gun olmus olacak bole hamilelk ogrenilrmi yani erken deilmi bu sekilde gec yumrtlayip hamile kalan varmi ?

Olabilir cnm rahime tutunqcagı zaman kasılmalar oluyor

Adet tarihim 4 haziran ve adetimi 8 gun gecdim. Normal yollarla korunuyoruz. Cunku 18 aylik bir oglum var. Adet duzensizlikleri yasiyorum normaldede ama bu sefer goguslerim dolgunlasti uclari cikti ve aciyor anlam veremesim acaba hamile kalmis olabilirmiyim. Hic hazir degilim ((

Sanmıyorum canım ya, korunmanız geri çekilme mi? Eğer öyleyse çok çok düşük bir ihtimal. Eğer prezervatif ise nerdeyse hiç ihtimal yok. Bir test yapın içiniz rahat etsin bence.

Eğer hamile kalmışsanız korunmanızda sıkıntı olmuştur ..

Geri cekilme yontemiyle korunuyoruz. Ilac kullanamiyorum dogumdan sonra beni cok kotu yapti ondan oncr.kullaniyordum. ama en iyi boyle korunmak iste aksilik olmadiysa degilimdir ( yapicam test 8 gun oldu cikarmiki idrar testinde

Geri cekilme yontemiyle korunuyoruz. Ilac kullanamiyorum dogumdan sonra beni cok kotu yapti ondan oncr.kullaniyordum. ama en iyi boyle korunmak iste aksilik olmadiysa degilimdir ( yapicam test 8 gun oldu cikarmiki idrar testinde

8 gün gecikmede kesin çıkar bence bir idrar testi yapmalısın. İlaç zaten bence de mümkün olduğu kadar kullanmamak lazım. Ben de evlenmeden bir kaç ay önce başladım ilaca ama adetim düzene girip sancılarım ve kanamalarım azalana kadar kullandım sonrasında bıraktım. Sırf korunma amaçlı kullanmaya gerek yok bence doğum kontrol hapını.

Evet haklisin bende pko da var o yuzden cok kullandim. Cok sukur bir oglum var pkolu olmama ragmen korunmasiz 2. Ayda hamile kaldim. O yuzden korkuyorum simdi gecikmede olunca. Normaldedd gecikiyorum ama.goguslerim yaniltti beni bugun yapcam test

Evet haklisin bende pko da var o yuzden cok kullandim. Cok sukur bir oglum var pkolu olmama ragmen korunmasiz 2. Ayda hamile kaldim. O yuzden korkuyorum simdi gecikmede olunca. Normaldedd gecikiyorum ama.goguslerim yaniltti beni bugun yapcam test

Daha önce de çocuk doğurmuş biri olarak sen daha iyi bilirsin tabi belirtileri.. Allah bağışlasın sağlıklı ömür nasip etsin, oğlun küçükmüş daha , 2.yi de düşünmüyorsanız eğer inşallah normal bir gecikmedir :)

Aynn ins ilkindede anlamadim hamile kaldigimi normal gecikme sandim 15 gun ustne anladim :)

Selam kıZlar ben daha oncede yazmıstım.son iki aydır klomen kullanıyorum bu ay 10unda adet olmam gerekiyodu olmadım yani 3 gün gecikti ve pazartesi gğnüde doktor randevum vardı kanda gebelik testi istedi negatif cıktı.smdi de bugun saat 4te kahverengi bi kan geldi adet oldum ddm ped koydum ayıptır söylemesi.ama bi daha gelen giden yok normalde deli gibi karnım agrır bacaklarım sırtım agrır hic bisey yok.demek istediğim; ayın 10unda adet olmam gerkiyodu ve o gün kan testi yaptım negatif cıktı.hamile olma ihtimalim var mı acaba yani bu durumun başına gelen varmı kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…