- 24 Temmuz 2016
- 1.090
- 1.489
- 133
Sanırım soğan suyu bir tek bende işe yaramadı geçen ay kullandım 10 gün kadar ama reglim yine 2 gün attı ve o kadar az geldiki şaşırdım. Bu ay da hiç gelemedi bende var bi tuhaflık sanırım. Allah gönlüne göre versin canım tez zamanda hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Bende artık paşa paşa tüpe gidicem artık sanırım kabullenmeliyim.Maydonoz auyuu çok güzel adet sökrüyor bide soğan suyu bu ay benimde gecıkrı 10 gün elimde askerde olduğunda düşecek bebek de olmadığından bol bol içtim eşim izne gelmeden adet oldum sonra Dr gıttom tembel yumurtalar kocaman olmuştu eşim izndeyken denedık bakalım tuttuysa inş bende bu ay beklıcem 5 ayımız var tezkereye
ümitsizSanırım soğan suyu bir tek bende işe yaramadı geçen ay kullandım 10 gün kadar ama reglim yine 2 gün attı ve o kadar az geldiki şaşırdım. Bu ay da hiç gelemedi bende var bi tuhaflık sanırım. Allah gönlüne göre versin canım tez zamanda hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Bende artık paşa paşa tüpe gidicem artık sanırım kabullenmeliyim.
Evet canım olmuştum çikolata kistleri var dediler 3 tane 2 farklı doktora gittim 2 side aynı şeyi söyledi. Kistlerin döllenmeyi etkileyebildiğini yumurtanın kalitesini bozabildiğini ama doğal yolla da gebelik olabileceğini söylediler. Ama yaş faktörü falan girince tüp önerdiler. Birde yumurta rezervim biraz düşüktü 1.41. Bende kendime eylüle kadar zaman tanımıştım ve zamanın sonuna geliyorum.Ümitsiz
ümitsiz
Olma canım biliyorum çok zor beklemek eşin muayene oldumu
Ha bu arada eşimin değerleri çok iyi maşallah sıkıntı bendeEvet canım olmuştum çikolata kistleri var dediler 3 tane 2 farklı doktora gittim 2 side aynı şeyi söyledi. Kistlerin döllenmeyi etkileyebildiğini yumurtanın kalitesini bozabildiğini ama doğal yolla da gebelik olabileceğini söylediler. Ama yaş faktörü falan girince tüp önerdiler. Birde yumurta rezervim biraz düşüktü 1.41. Bende kendime eylüle kadar zaman tanımıştım ve zamanın sonuna geliyorum.
Aaaa canım hamile misiinnn! Çok sevindim hayırlı olsun :)))Selam kızlar regl 1 hafta kaldı belirtiler var Şöyle sıraliyim..
1: 8 gündür süren feci bel ağrım bu bazen bacaklarima vuruyor
2: kasigimda batma var özellikle solda. Karnım sis ve sert
3: göğüslerim zaten büyük ama dahada büyüdü uclarim hep dik :)
4: uyku hali hep yorgun ve bitkin hissediyorum
5: koku hassasiyeti.
6: ani ateş basması
7: durduk yere ağlama duygusallik :)
Kızlar sizce belirti olarak sayılır mi bu kadar erken olur mu en son 27 eylülde regl oldum 30 günde bir oluyorum acayip merak içindeyim test yapsam mi ?
Sagol canım 2.melegimde geliyor allahıma sükür sanada hayırlı dogumlar nasip ederim sag salim kavuşalım yavrularımızaAaaa canım hamile misiinnn! Çok sevindim hayırlı olsun :)))
Amin inşallah canım :))Sagol canım 2.melegimde geliyor allahıma sükür sanada hayırlı dogumlar nasip ederim sag salim kavuşalım yavrularımıza
Olabilir cnm rahime tutunqcagı zaman kasılmalar oluyorArkadaslar merhaba
Hamilelik yasayanlara acik bir sorum olacak
Benim sat 14.07.17 fakat 2,3 gun gecikebilir
Yumurtlama gunun ovulasyon testi ile takip ettim ve 6.07.17 idi degerlendirdik ogunleri
Soruma gelince bugun alt karnima agri giriyor dha 3 gun oldu bu sekilde olmasi hamilelk belirtisi olablirmi
Ve
Gec yumurtladigim icin 14 unde 9 gun olmus olacak bole hamilelk ogrenilrmi yani erken deilmi bu sekilde gec yumrtlayip hamile kalan varmi ?
İnsallah Allah razi olsn cnm insallah oledir sabirla bekliorm saolsinOlabilir cnm rahime tutunqcagı zaman kasılmalar oluyor
Adet tarihim 4 haziran ve adetimi 8 gun gecdim. Normal yollarla korunuyoruz. Cunku 18 aylik bir oglum var. Adet duzensizlikleri yasiyorum normaldede ama bu sefer goguslerim dolgunlasti uclari cikti ve aciyor anlam veremesim acaba hamile kalmis olabilirmiyim. Hic hazir degilim((
Geri cekilme yontemiyle korunuyoruz. Ilac kullanamiyorum dogumdan sonra beni cok kotu yapti ondan oncr.kullaniyordum. ama en iyi boyle korunmak iste aksilik olmadiysa degilimdir( yapicam test 8 gun oldu cikarmiki idrar testinde
Evet haklisin bende pko da var o yuzden cok kullandim. Cok sukur bir oglum var pkolu olmama ragmen korunmasiz 2. Ayda hamile kaldim. O yuzden korkuyorum simdi gecikmede olunca. Normaldedd gecikiyorum ama.goguslerim yaniltti beni bugun yapcam test8 gün gecikmede kesin çıkar bence bir idrar testi yapmalısın. İlaç zaten bence de mümkün olduğu kadar kullanmamak lazım. Ben de evlenmeden bir kaç ay önce başladım ilaca ama adetim düzene girip sancılarım ve kanamalarım azalana kadar kullandım sonrasında bıraktım. Sırf korunma amaçlı kullanmaya gerek yok bence doğum kontrol hapını.
Evet haklisin bende pko da var o yuzden cok kullandim. Cok sukur bir oglum var pkolu olmama ragmen korunmasiz 2. Ayda hamile kaldim. O yuzden korkuyorum simdi gecikmede olunca. Normaldedd gecikiyorum ama.goguslerim yaniltti beni bugun yapcam test
Aynn ins ilkindede anlamadim hamile kaldigimi normal gecikme sandim 15 gun ustne anladim :)Daha önce de çocuk doğurmuş biri olarak sen daha iyi bilirsin tabi belirtileri.. Allah bağışlasın sağlıklı ömür nasip etsin, oğlun küçükmüş daha , 2.yi de düşünmüyorsanız eğer inşallah normal bir gecikmedir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?