- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
nasıl oldu kuzucun büyüdümü ben hala buralardayım canım hasretle..Merhaba kızlar nasılsınız çok uzun süre oldu siteye girmeyeli bir zamanlar burdan çıkmazdım üyelik adımı bile unutmuşum inşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşur
insallh cnm hamilesindir benimde bugun adet olmam lazimdi ama olmadim dahaSelam kızlar benim adetime 5gün var.gögüs uclarım acıyor bide cok fazla beyaz akıntım oluyo.bide 3 4 gündür vücudumda kırmızı kırmızı benekler cıkmaya basladı bu hamilelik belirtisi olabilir mi acaba.ayrıca bu ay klomen kullandım kızlar cevap yazarsanz sevinirim :)
Ay hadi inşallah hamişsindir canm inşallah bnde :) bakalım bu ay da olmazsa aşılama ddi doktoruminsallh cnm hamilesindir benimde bugun adet olmam lazimdi ama olmadim daha
reglin duzenlimidir normalde ben gecen ayim bir bucuk gun surdu bana ustune gormussun diyorlar ama hala test yapmadim hicAy hadi inşallah hamişsindir canm inşallah bnde :) bakalım bu ay da olmazsa aşılama ddi doktorum
Evet düzenli canm.29 günde bir 6 ila 7 gün sürüyor.sende bnce test yaptr ne olur ne olmazreglin duzenlimidir normalde ben gecen ayim bir bucuk gun surdu bana ustune gormussun diyorlar ama hala test yapmadim hic
Anlıyorum seni canm bnde 1 bucur senedr hayal kırıklığı yaşıyorumbenim 21 ve 28 arai suruyor son iki aydir adetim bir bucuk gun surdu normalde 5 gun surer gecen ay adetimin ilk gununde hastanelik olmustum mide bulantisindan ama kan testi yaptrmadim bende sabrszlniyorum ama hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum valla
Tabiki gittim gidiyorm düzenli olarak.eşim ve bnm tahlillerimz temiz hepsi rahmimin gebelige hazır oldugunu yumurtalıklarımin calıstıgını sadece bebegin zamanını bekledigini soyledi bununla birlikte 2 aydır klomen tedavisi uyguluyo. Bu ayda tutmazsa aşılama yaparız ddibnde 2 bucuk senedir bekliyorum doktora gittinmi hic
bak masallh ne guzel hic bisey cikmamis aslindaTabiki gittim gidiyorm düzenli olarak.eşim ve bnm tahlillerimz temiz hepsi rahmimin gebelige hazır oldugunu yumurtalıklarımin calıstıgını sadece bebegin zamanını bekledigini soyledi bununla birlikte 2 aydır klomen tedavisi uyguluyo. Bu ayda tutmazsa aşılama yaparız ddi
bak masallh ne guzel hic bisey cikmamis aslinda
ne zamn kafamizi mesgul etmezsek o zamn gelir yavrumuz[/QUOTE cok sukur canm.aynen oyle ama düşünmeden edemiyo insan illa aklımıza geliyo acaba varmı falan.. ya varsa diye agır iş yapmamaya çalışıyorum en azından özen gösteriyorum
hayr canmBu arada nickinde 67 yazıyo Zonguldak lımısın acaba :)
Canım kanda cıkmadıysa hayal kırıklığı yasamanı istemem 5 gün uzun bir süre çünkü geç yumurtlamıs olabilirsin oyızden batında geç olabilir hereşy gönlünce olsunYıllardır düzenli olan reglim 26 günde bir olurum son 2 aydır gecikmeye başlamıştı. Ama 1 gün 2 gün falan ama bu ay tam 7 gün oldu gecikme hayatımda bir ilktir. Gecikmenin 5. Günü kan testi yaptırdım sonuç negatif hala bekliyorum daha önce yaşamadım böyle bir şey. Başka ne sebepleri olabilir bu gecikmenin? Pkoluda değilim.
Artık gebelik olayını geçtim canım 5 günde kanda negatifse yoktur bencede gebeliğe dair bi umıt yok ama hala gelmemesi canımı sıkıyor. Göğüs şişkinliği ve bel ağrısından kurtulmak istiyorum bi an önceCanım kanda cıkmadıysa hayal kırıklığı yasamanı istemem 5 gün uzun bir süre çünkü geç yumurtlamıs olabilirsin oyızden batında geç olabilir hereşy gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?