Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

cnm allh razi olsun cevapladgn icin dun sabah doktora gittim polikist over oldugumu ogrendim adetim pembe geldi snra kahverengiye dondu ve kesildi ilk defa byle birsey ysyrum ve hmileysem dktor gorurdu herhalde

Hayirli kandiller kizlar..Rabbim tez vakitte anne olmayi saglikli bebekler dogurmayi nasip etsin... dua ettim tum anne olmak icin can atan dua eden herkese..Rabbim kabul etsin insaallhh
allh kabul etsin cnm bi uyanik galiba biziz allah dualarimizi kabul etsin insallh bu gecenin vesilesyle hamile kaliriz insallh:))

gunaydin kizlar :) yumurtlama gunlerimdeyim 2gun ard arda iliskki oldu simdi sabirsizlikla bekliyoru :) 1tane kizim var 21aylik :) kardesi olsun istedik.bat 10mayis

gunaydin kizlar :) yumurtlama gunlerimdeyim 2gun ard arda iliskki oldu simdi sabirsizlikla bekliyoru :) 1tane kizim var 21aylik :) kardesi olsun istedik.bat 10mayis

:) inş olur bende pko başlangıcı varmış inofolic kullanıyorum + cyclo progynova doktor yasmin dedi ama ben korunmak istemedim bekliyorum bende ilaçların bitmesini :) eğer güzel haberler alırsan yaz bana

POWERHACK evet canim kizima kardes istiyoruz. ama esim daha istekli hergun hergun sorup duruyo noldu diye :) basimin etini yedi resmen. bence zamanj.geldi artik.2015temmuz agustos anneleri tipis tipis doguruyo ikinciyi) bu ay ilk denememiz.olmazsada uzulmiycem acikcasi.ilk deneme diye.ama ilk bebegimde gec olmusdu 15ay gibi insaallah bu sefer beklemem o kadar dusuncesi bile korkutuyo
yazda dogum zor onu anladim kiş gebesi oımak istiyorum o yuzden.bende folik asite başladim beklemedeyim şuan..ama bence olmadi daga regle var 1hafta ama atesim 36.6yi gecmedi bu sabah hatta 36.5di

POWERHACK bencede korunma.benim gebelikden onceki aay dusugum olmusdu kimyasal..sonraki ay kprunmami istedi.korunmasim ben o ayda hamilr kaldim.ilk bebişlerimizi beraber bekledik.bu kezde beraber bekleriz inşaallah :) sendende guzel haberler bekliyorum.aslinda kizim 4yasini dolduruncayadek istemiyordym ikincini ama eşim birşekilde ikna etti beni.şimdi çok istiyorum.ozlemisiç hamilelik hallerimi ❤

Benim eşim pek hevesli değil ama ne benim korunmami istiyor nede kendi korunuyor oluruna bıraktı yani öğle diyim maddi açıdan korkuyor yetememekten ilk bebek içinde öğle demişti sanırım erkeklerin düşünceleri çoğu byle oluyor.
Inofolic alıyorum bende pko çıktı bakalım nasip kısmet olur inş hoş geçen sene ocak ayindan beri korunmuyoruz biz vakti ne zamansa ozaman gelsin.
Gördüm 2015 agustos temmuz annelerini :) hepsi gebe.
Bence 3 yaş İdeal 2.ci doğan kadar kızım 2.5 3 é girecek.
Ben çook istekliyim bakalım inş bekletmez

Bende sorma bazen elim karnım gidiyor kız resmen ozlemisim hamilelere içim gidiyor :) 2 çocukta tamam olurum ben de insan özlüyor

Bende sorma bazen elim karnım gidiyor kız resmen ozlemisim hamilelere içim gidiyor :) 2 çocukta tamam olurum ben de insan özlüyor
canim benim adete 1hafta var ama atesim 36.6yi hic yukselmedi..yumurtlamadanda eminim.grbelik yok gibi? mayisda çalişma olmayacak rşim yurtdisinda olacagi için.umutlar hazirana kaldi

gunaydin. bata 6 gun kaldi. yumurtlamadan 8 gun gecti. arada kasik agrim var dun aksam cok sol kasigim batti birde burnuma acayip kutur kutur karpuz koktu resmen. esim aradi gecenin koru bulamadi ama aklimdan cikmadi bugun alacak. carpinyim oluyor cabuk yoruluyorum. sizce hamile miyim? birde sarimsi akintim var. kan testi ne zmn yaptirmaliyim?

Kızlar benimde adetim sapıttı mart 3te olmuştum nisan 11 de oldum mayıs hala yok adetlerim düzensizleşti adet söktürücü kullanıcaktım test yaptım bu çıktı başına gelenler yorumlayabilirmi çook meraklandım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…