meraba kizlar benim de adetime 9 gun kaldi
Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım =)meraba kizlar benim de adetime 9 gun kaldi
amin amin insallah arkadasimMerhaba canim 9 gun sabir edip beklemek zordur hayirli ile ins guzel haberler alalim bu ay rabbim isteyen herkezin yuzune gulsun
amin arkadasim tum isteyen bakabilecek arkadaslara nasip etsin Rabbim ve bu kk da ki isteyen arkadaslarima daRabbim gönlüne göre versin arkadaşım =)
amin amin insallah arkadasim
bende de prolaktin yuksekligi var
hayirlisi bakalim
bu ay testere disli aslan oencesi ictim ama cok duzensiz belki iki uc bardak anca icmisimdir
yumurtlama gunumun son gunu sag kasigima igne batiyordu
ertesi iki gun de sol belime igne batiyordu cikiyordu sanki kalcamin altina bile vuruyodu igne batmasi
ama iki gundur tik yok hayirlisi bakalim
Aynen öyke. Takvim elimden düşmüyor, şugün yaptık bugün yapmadık sorup duruyom adama :).. Biz çatlamaya yetişemedik galiva, ovu testlerim çok koyuyken yaptık bi kere o kadar. Sonra misafir misafirr derken oofff.. Tahminen çatlamadan iki gün önce yaptık, içerdekiler yaşamışsa ikigün, hazır bulmuşlarfur belki. Yani inşallah, umudum o yönde:)Hissetmis olman guzel yumurtlamayi insallah tuturmussunuzdur zor cunku yumurtayla spermi birlestirmek denk getirmek ve getirsek bile dollenip dollenmemesi rabbimin takdirini kalmis.
Vakti saati gelen geliyor vallahi
İnşallah tutmuştur canım ama iğneden sonra14gün bekle demişti bana doktor.
Aynen öyke. Takvim elimden düşmüyor, şugün yaptık bugün yapmadık sorup duruyom adama :).. Biz çatlamaya yetişemedik galiva, ovu testlerim çok koyuyken yaptık bi kere o kadar. Sonra misafir misafirr derken oofff.. Tahminen çatlamadan iki gün önce yaptık, içerdekiler yaşamışsa ikigün, hazır bulmuşlarfur belki. Yani inşallah, umudum o yönde:)
cnm ben program indirmistim takvim programi ordan ayarlayip takip ediyodum.Hissetmis olman guzel yumurtlamayi insallah tuturmussunuzdur zor cunku yumurtayla spermi birlestirmek denk getirmek ve getirsek bile dollenip dollenmemesi rabbimin takdirini kalmis.
Vakti saati gelen geliyor vallahi
cnm ben program indirmistim takvim programi ordan ayarlayip takip ediyodum.
ztn beyaz seffaf uzayan bi akinti varsa yumurtluypsun demek cnm ordan da anlasiliyo.ama tabi bazen takvimi tutmadigi yani gec yumurtladigim da oluyo bende snlayamiyorum aslinda cogu zmn
en iyisi gun asiri iliski diyorlar takip edemiyosan cnm
POWERHACK Canim bugun ki test daha da silik ... İğnenin11.günü gorebiliyor musun golge cizgiyi
POWERHACK Canim bugun ki test daha da silik ... İğnenin11.günü gorebiliyor musun golge cizgiyi
Allah allah canim 4 tane test ayni cikti bugun birisi negatif mi cok ilginç ya. Iyi bi marka alip yapsana o yaptigin kasetleri ben beğenmedim. Laboquick yok mu elinde Canim.Senin icin son testimide yaptim ve negatif cikti kizlar acaba kimyasala mi dondu yine off agrim da kanamamda
Allah allah canim 4 tane test ayni cikti bugun birisi negatif mi cok ilginç ya. Iyi bi marka alip yapsana o yaptigin kasetleri ben beğenmedim. Laboquick yok mu elinde Canim.
Bende sabahtan beri bi tuhafım ya. Daha belirgin cizgi bekliyordum
Sen umut goruyor musun bende... Ne biliyim benim içimde ki his gitti. Adetime daha gün var ama heralde bu ay da gebelik yokEvet gordum canim yarin bir bakmjssin daha net olmus cizgi beta artmis :)
Dur bakalim canim ya. Ben de internet ten sipariş veriyorum hep testleri. Adetini kestiremedigin icin ne kadar var bilmiyosun dimi canim. Bekle bakalim birazCanim laboquick satilmiyor cevremde ben eylule siteden siparis yapmistim.
Esime dedim alicak kuzum.
Bu sabahki bir garipti dalgalanmalari cok oldu umidim kirildi garip oldum
İnşallah canım amin. Evet brn 40 yaşındayım 16 aylık evliyim ama geç bulduk birbirimizi:) bütün değerlerim normal benim ama yumurta az tabi. Bu ay çok sıkı çalıştık ilk defa ama bitek yumurtlama günü çalışamadıkOlacagi varsa tek iliskide oluyor abla bu arada yasiniz buyukmus benden simdi farkettim :)
Allah sizede nasip etsin ins her ay sıkı calisan biz bu ay seyrek calistik ve okadar kendimi hazirlamisim ki regl regl olsam da kan versem diye tsh fsh prolaktin lh bakilacakti regl 3.gunu pedlerimi stokladim felan. Hala olmadim ins ta gelmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?