Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben de o akıntıyı görünce zannediyordum ama bu ay testle de takip edince anladım ki o akıntıdan bir iki gün sonra testim pik oldu, bir gün sonra da çatladı. Yani o akıntı iki üç gün içinde yumurtanın çatlayacağınj haber veriyormuş

Sen umut goruyor musun bende... Ne biliyim benim içimde ki his gitti. Adetime daha gün var ama heralde bu ay da gebelik yok

Insallah vardir cnm regl gelmedigi surece her zaman umut var emin ol dun aksama kadar bende mutluydum ama sabah uzuldum testte sapitti pembeler dagildi garip old ins bozuktur

Olsun abla insallah vardir moralim bozukdu benimde ins sizden guzel haber aliriz

Insallah vardir cnm regl gelmedigi surece her zaman umut var emin ol dun aksama kadar bende mutluydum ama sabah uzuldum testte sapitti pembeler dagildi garip old ins bozuktur
Benim ilk gebeligimdede test dagilmisti ortadan cizgi gecti gitti. Ama onu negatif olarak değerlendirme bozuk diye düşün

Benim ilk gebeligimdede test dagilmisti ortadan cizgi gecti gitti. Ama onu negatif olarak değerlendirme bozuk diye düşün

Haklisin cnm ruh gibiyim kahvalti bile etmedim soka girdim uzuldum neyse rabbim ol derse olucak belkide gariplik vardi testte bilemedim esime soyledim alicak ozaman nasil cesaret edip yaparim bilmem

Olsun abla insallah vardir moralim bozukdu benimde ins sizden guzel haber aliriz
Hiç moralini bozma canım. Dur daha adet olmadın yine de kan testinde görene kadar sabret, öyle sevin. ben de çok yaşadım bu durumu, çok ağlıyordum her adet olduğumda. Takmadığın ayda geliyor bebek, inan buna

Ben de c. Tesi ya da pazar olurum diyordum. Hala gelen giden yok. Ama çok sancım var bir de aşağıya doğru bir baskı ve batma olıyor arada bir, çok akıntum olurdu, hiç yok bu arada. Çarşambaya tekrar kan vericem ben de. O güne kadar düşünmüycem. Sen de öyle gün belirle kendine, düşünmemeye çalış

Haklisin cnm ruh gibiyim kahvalti bile etmedim soka girdim uzuldum neyse rabbim ol derse olucak belkide gariplik vardi testte bilemedim esime soyledim alicak ozaman nasil cesaret edip yaparim bilmem
Sonuctan ne olursa olsun kaçamayız Canim. Bizi bizden daha iyi bilene emanetiz canim icin rahat olsun

Cok dogru demissin abla temizligime giriscem kek felan yapicam mesgale yaraticam kendime kizimla oynuycam felan kafa mi dagitmam lazim

Aslinda bu ay takmadim aksine petlerimi stokladim insallah olurum da kan veririm diyordum nerden yaptim testi erkenden

Benim 2 subat ve 3 subatta uzayan akinti geldi 5 aydir bu akintilari goruyorum ama pko teshisi kondugundan bu yana umidum yoktu bu ay hele hic yoktu iliski asiri seyrek yasandi
demekki yumurtlama zamanlarinda cnm pko lusum diye hamile kalmicaksin yumurtlamicaksin diye bisey yokki
benim.bi tanidigim mesela kisti olmasina ragmen hamile kaldi

cnm ovulasyon testini soyluyosn sanirim dimi
peki yumurtla catlayinca mi iliskiye girmek gerek yumurtlayinca mi ikisi ayni kapiya mi cikiyo onu anlamiyorum iste bende
yani akinti oldugu gun mu iliskiye girmek gerek yoksa akintidan iki uc gun sonra mi iliski olmali

sizi uzmek iatemem ama cok merak ediyorum bu kimyasal gebelik ne demek
normal hamilelik belirtilerini mi yasiyormuydunuz

sizi uzmek iatemem ama cok merak ediyorum bu kimyasal gebelik ne demek
normal hamilelik belirtilerini mi yasiyormuydunuz
Aynen canım. Bütün belirtiler aynı. Öyle ki, ben artık o ay takmıycam kafaya demiştim, belirti bile aramadım tam adet günümde kanamam oldu. Adet diye gitmedim doktora. Kanamadan sonra gittiğimde kanda çıktı, gebe miydin sen dedi doktor. Ama günden güne değer sıfırlandı. Anladık ki o kanama, düşükmüş

Kizlar benim bu sabah testim negatif sanirim kimyasala dondu nasip diilmjs baska aya kismet

Evet canım ovulasyon testi. İkisi de en kyu zamanında bir de ertesi gün silikleşince ilişki gerekiyormuş. Akıntı, çatlayacağının habercisi yani iki gün sonra çatladığında ve test silikleştiğinde ilişki olmalı. Yumurta çatlayıp yumurta hücresini serbest bırakmasını gerekiyor ki gelen sperm o hücreyle döllenebilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…