• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben de onu yaşadığım için, hep diyorum kanda görmedikçe çok umutlanma canım benim. Herşeyde bir hayır vardır, zamanı vardır

Dogru diyorsun abla baya baya umitlenmis hatta oturdum agladim ama sanirim kizim gibi zaman alicak 2.ci bebegin gelmeside.
Ins regl olurumda rahatlarim

Benim de bugün 4. Günüm gecikeli. Perşembe ye kadar bekleyip o gün kan vericem. Adetime yakın çok ıslaklık olurdu, hiç yok bu ay. Değişik kramplar giriyor, kasığıma, göbeğime, bacağıma. Ya sökülemedi hala ya da bişey var diyorum. İnşallah bebeğim gelmiştir artık

Benim de bugün 4. Günüm gecikeli. Perşembe ye kadar bekleyip o gün kan vericem. Adetime yakın çok ıslaklık olurdu, hiç yok bu ay. Değişik kramplar giriyor, kasığıma, göbeğime, bacağıma. Ya sökülemedi hala ya da bişey var diyorum. İnşallah bebeğim gelmiştir artık

Insallah abla benim artik umidim kalmadi ama senden guzel haberler alalim bari de sevinelim :)

Aynen canım. Bütün belirtiler aynı. Öyle ki, ben artık o ay takmıycam kafaya demiştim, belirti bile aramadım tam adet günümde kanamam oldu. Adet diye gitmedim doktora. Kanamadan sonra gittiğimde kanda çıktı, gebe miydin sen dedi doktor. Ama günden güne değer sıfırlandı. Anladık ki o kanama, düşükmüş
kimyasal gebelik = düşük mu demek oluyor yani
cok gecmis olsun insallah bir daha yasamazsiniz boyle talihsiz olayi

Evet canım ovulasyon testi. İkisi de en kyu zamanında bir de ertesi gün silikleşince ilişki gerekiyormuş. Akıntı, çatlayacağının habercisi yani iki gün sonra çatladığında ve test silikleştiğinde ilişki olmalı. Yumurta çatlayıp yumurta hücresini serbest bırakmasını gerekiyor ki gelen sperm o hücreyle döllenebilsin
tesekkurler bilgi icin :)
bende hep akinti oldugu gun iliski olmali saniyodum

kimyasal gebelik = düşük mu demek oluyor yani
cok gecmis olsun insallah bir daha yasamazsiniz boyle talihsiz olayi

Yumurta dolleniyor ama saglikli gelismiyor gelismediginden ve sagliksiz oldugundan dolayi kanda yavasca artan beta hcg bir anda dusmeye basliyor ve sonunda regl kanamasi ile atiliyor.
Cogu kez basima geldigi icin biliyorum artik :)

Kızlar bu testte var mı bişeyler sizce.. Zorla görmeye çalışıyorum. Kontrast verdiğimde çıkıyor ama normalde çok çokk silik

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-22-11-15-31.png
    Screenshot_2017-02-22-11-15-31.png
    337,2 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bu testte var mı bişeyler sizce.. Zorla görmeye çalışıyorum. Kontrast verdiğimde çıkıyor ama normalde çok çokk silik

Himm cok silik bisiler var gibi ama bilemedim abla sabah ilk idrarmj bu?
Varsa cok yeni yeni salgilanmistir beta

Himm cok silik bisiler var gibi ama bilemedim abla sabah ilk idrarmj bu?
Varsa cok yeni yeni salgilanmistir beta
İlk idrar sayılmaz, gece sabaha karşı kalkmıştım o değil. Bu 9.30 gibi. Bu ay tuttuysa bile bugün ancak pik olduktan sonra yani olduysa döllenmenin 6.günü rahme yeni gelmiştir. Batışmalar ve hafif ağrılar var.

İlk idrar sayılmaz, gece sabaha karşı kalkmıştım o değil. Bu 9.30 gibi. Bu ay tuttuysa bile bugün ancak pik olduktan sonra yani olduysa döllenmenin 6.günü rahme yeni gelmiştir. Batışmalar ve hafif ağrılar var.

Hmm ozaman hemen belli olmaz ki ben pikten sonra 10.gun hayalet gordum 11.gun tam belli idi abla sabir et az :)

Kızlar adetim 3 gün gecikti .Çok az bi sancim var hamilemiyim yoksa adetim mi gecikti.ne zaman test yapmalıyım yardım edin:(

Back