- 25 Mart 2014
- 1.302
- 441
- 123
eneeeee buraya nolmus boyleeee herkes nereye gıttı
Gecmis olsun canim. Kanamalar niye oluyormus ki?Ben buralardayim cnm ara kanamayla bogusuyorum siz nasilsiniz varmi gelismeler
Gecmis olsun canim. Kanamalar niye oluyormus ki?
Ben de dün catlatma ignesi vurundum adete kadar calis calis calis sonra bekle durum bundan ibaret.. :)
Meraba Benim de 21de İnşallah olmam çok çocuk istiyorum esimde aynı şekilde bunalima girmiş vaziyettetim
Aynen canım herşey Allahtan..rabbim ne zaman nasip ederse artık yalniz çok bilgisizim yardımcı olan da bilgilendiren de yok 21 yaşındayım birazda utaniyorumHic stres yapma aklina takilinca nedense zor oluyor stres cok etkilio yumurtlamayida reglde oluruna birakmak en iyisi rabbim bilir vakti zamanini tevekkul etmekten baska care yok
Pko demistin daha once galiba ya kusura bakma aklimdan çıkabiliyorInsallah kuzum allahim insa bu ay nasip etsin sana.
Pkoyum canim regl olmayi bekliyorum olursam 3 gunu kan degerlerime bakilip tedaviye baslanicam hayirlisi hakkimda 4 subattan beri kahve ve kirmizi kan akinti gelio
Aynen canım herşey Allahtan..rabbim ne zaman nasip ederse artık yalniz çok bilgisizim yardımcı olan da bilgilendiren de yok 21 yaşındayım birazda utaniyorum
Pko demistin daha once galiba ya kusura bakma aklimdan çıkabiliyorallah yardimcin olsun kuzum
Rabbim dermansiz dert vermesin Canim hamd olsun genedd halimize diyip sabırla iyilesmeye gayret etmek lazim. Allah herkesin sifasini dermanini versinAmin canim yeni ogrendim sok yasadim demekki herseyda var hayir 2.ci bebek isterken sans bize vurdu temiz kalmayi ozledim ara kanama sanci beni yoruyor
Rabbim dermansiz dert vermesin Canim hamd olsun genedd halimize diyip sabırla iyilesmeye gayret etmek lazim. Allah herkesin sifasini dermanini versin
Yasinda genc benim gibi bende 22 im bende ilk zamanlar sikinti ettim olmuyor diye 18 yasimda evlendim 19umda hamile kaldim kizim 2 yasina giricek kismetse kardes dusunuyorum da polikistik over oldugumu ogrendim yumurtiklarimda cokca kist varmis ve yumurtlamaya engel oluyormus onun icin tedaviye basliycam nasipse.
Allah bağışlasın canım. Ben de de bata iltihap vardı gorumcem dede kist kendisi de saglikci ama civanpercemi oyunu içti kistler gitti kendiliğinden patladı sana da tavsiye ederim
Pkomuydu oda canjm pkoysa bende denerim amin cumlemizinkini ins
Evet canım eserinden 15 gün önce demleyerek kullan kaynatma bi bardak suya bi dal köy sıcak iç ama baktım tadı çok acı geliyor çok az şeker veya bal köy adet olunca içme adetin bitince tekrar içmeye devam et biz faydasını gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?