- 29 Nisan 2016
- 381
- 158
- 33
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benımde 1 gun var yanı yarın adet gunum tuhaf sancışar azıcık lekelenmler bır haftadır bas dönmesı togun ve uzun sure bılmıyorum yıne heyecanladımDaha cok ya 6 gun var. Ama bugün karnımda aynen adet olacakmış gibi bi agrı oldu.. Sonra gectı.. Bilmıyorum yaa kendımıde kaptırmak ıstemıyorum... Senın belirtiler cok daha net gibi gorunuyor.. İnsallah hamilesindir
Çooookkkk şükürr Rabbim saglikli ve hayirli versin insallahhhKızlarrrrrrrrrrrrrrr değerim 244,14 çıkmışşş
Insallah canimm darisi sizlere insallah en yakin zamandaÇooookkkk şükürr Rabbim saglikli ve hayirli versin insallahhh
Canımm tebriklerr çok mutlu oldum gözün aydınKızlarrrrrrrrrrrrrrr değerim 244,14 çıkmışşş
Canimmm cok tesekkur ederimmm allah razi olsunCanımm tebriklerr çok mutlu oldum gözün aydın
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr değerim 244,14 çıkmışşş
Ayy teşekkürler canım İnşallahh valla ben de hala inanamıyorumm.. Yarın tekrar kan vericem inşallah bi aksilik çıkmaz kalp atımına kadar bu sonuca bile güvenemiycem sanırım yaşadıklarımdan sonra :) Ama tabi binn şükürr birinci aşamayı geçtim.. darısı sizlere inşallahCnm allahim kucagina almayi nasip etsin cok cok sevidim inanamiyorummm :)
Ayy teşekkürler canım İnşallahh valla ben de hala inanamıyorumm.. Yarın tekrar kan vericem inşallah bi aksilik çıkmaz kalp atımına kadar bu sonuca bile güvenemiycem sanırım yaşadıklarımdan sonra :) Ama tabi binn şükürr birinci aşamayı geçtim.. darısı sizlere inşallah
Insallah canim :) hic merak etme sevincten strese zaman bulamadim valla 2 gundur insan ne kadar kolay umutlaniyo :) allah bosa cikarmasin insallah canim hicbirimizin umudunuHicbir sorun cikmiycaak insallah rabbim tamamini erdirsin kuzum cnm benim olumsuz dusunme hersey cok cok iyi olucak sen kendini de bebeginide strese sokma olurmu
kuzum nasılsın ne olup bitti anlat ben regl olunca moralim bozuktu giremedimHicbir sorun cikmiycaak insallah rabbim tamamini erdirsin kuzum cnm benim olumsuz dusunme hersey cok cok iyi olucak sen kendini de bebeginide strese sokma olurmu
kuzum nasılsın ne olup bitti anlat ben regl olunca moralim bozuktu giremedim
Hadi insallah olmazsin canim :)Selam kızlar bende bugun adet olmam gerekiyordu gecen ay 18 inde oldum ve hep ıkı gun öne gelir yani 28 günde bir olurum bugun gelen giden yok ben her ihtımale karşı 18 ini beklıcem en geç Çarşamba test alırım dıye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım ya inşallah bir sorun çıkmaz deme öyle pozitif düşün yoktur inşallah birşey bende hayırlını istiyorum canım ne zaman gelirse Rabbim bilirBende oldum ama cok kotu geldi sancilarla biteli cok oldu bende smear verdim temmuz ayindan beri aralikli duzensiz kanamalarim vardi doktor smear yapmamiz lazim dedi annem rahim kanseri suphesi vardi ilacla duzeldi.
Bakalim benim ne cikicak ins temiz cikar cikmazsada kotuye alistirdim kendimi. Sende uzulme olacagi varsa olur