• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

:KK12::KK12:malesef canım şimdi tekrar yaptım negatif sadece..19/08 da hsg çekiliyorum.sen ne durumdasın ?
:( Hayırlısı olsun canım :( Ben aynı bikaç aydır ovulasyonu denk getiremiyoruz eşim şehir dışında oluo ayarlamış gibi :( en son 7 ağustos ilişki olabildi eşim o gece gitti 9 unda yumurtam çatladı :( O kadar önceden tutar mı bilmem.. Önceki aylarda da hep böyle oldu.. Tahlillerim düzeldi ama ben deneyemedim bu sefer de şans demekki.. Kısmet yani napalım.. şimdi 23 ünde regl olucam onu bekliyorum.. Muhtemel ovulasyon tarihin 4 eylül bu sefer de tatilden döndüğümüz güne geliyo yolda olucaz :D Ben vazgeçtim artık eylül sonu olucak reglde doktora gidicem artık :) Tedaviye başlayalım diye :)

:KK43: Hayırlısı olsun canım :KK43: Ben aynı bikaç aydır ovulasyonu denk getiremiyoruz eşim şehir dışında oluo ayarlamış gibi :KK43: en son 7 ağustos ilişki olabildi eşim o gece gitti 9 unda yumurtam çatladı :KK43: O kadar önceden tutar mı bilmem.. Önceki aylarda da hep böyle oldu.. Tahlillerim düzeldi ama ben deneyemedim bu sefer de şans demekki.. Kısmet yani napalım.. şimdi 23 ünde regl olucam onu bekliyorum.. Muhtemel ovulasyon tarihin 4 eylül bu sefer de tatilden döndüğümüz güne geliyo yolda olucaz :KK70: Ben vazgeçtim artık eylül sonu olucak reglde doktora gidicem artık :) Tedaviye başlayalım diye :)
valla nasıl iştir anlamıyorum şıp diye kalanları kısmet tabi. bende 9 eylülde regl olacağım sebebi yok gibi hayırlısı kısmet bakalım.

kızlar bugun preduktör marka test yaptım ıkıncı çizginın yerınde kalınca beyaz bir çizgi çıktı daha öncekilerde olmuyordu. var mı boyşe bır durumda olan adetıme 6 gün var cevap verın lutfen fıkırlerınız önmlı :(((

:KK43: Hayırlısı olsun canım :KK43: Ben aynı bikaç aydır ovulasyonu denk getiremiyoruz eşim şehir dışında oluo ayarlamış gibi :KK43: en son 7 ağustos ilişki olabildi eşim o gece gitti 9 unda yumurtam çatladı :KK43: O kadar önceden tutar mı bilmem.. Önceki aylarda da hep böyle oldu.. Tahlillerim düzeldi ama ben deneyemedim bu sefer de şans demekki.. Kısmet yani napalım.. şimdi 23 ünde regl olucam onu bekliyorum.. Muhtemel ovulasyon tarihin 4 eylül bu sefer de tatilden döndüğümüz güne geliyo yolda olucaz :KK70: Ben vazgeçtim artık eylül sonu olucak reglde doktora gidicem artık :) Tedaviye başlayalım diye :)

Bende senin gibiyim canim. Yumurtlama zamanlarini degerlendiremiyorum esim in isi sebebiyle. :( agustos 12 de yumurtam catladi sanirim ama bizim son iliskimiz 10 agustostu. Spermler 48 saat yasayabildigi icin umut var yine de. Hayirlisi insaallah

Cuma günü adet günüm ve normalde sekmez bakalım heyecanla bekliyorum hayal kırıklığım olmasin diye kan testi yada erken gebelik testi de yapmadım inatla. Ama meraktan çatlıyorum.

Bende senin gibiyim canim. Yumurtlama zamanlarini degerlendiremiyorum esim in isi sebebiyle. :KK43: agustos 12 de yumurtam catladi sanirim ama bizim son iliskimiz 10 agustostu. Spermler 48 saat yasayabildigi icin umut var yine de. Hayirlisi insaallah
Hayırlısı canım aynen sağlıklı spermler 72 saate kadar yaşıyo aslında ama eşim sigara kullandığı için o sürenin kısaldığını biliyorum.. İnşallah seninki kullanmıyodur :)

Eklentiler

• 20160816_101825~2.jpg
    20160816_101825~2.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 40
Back