• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaslar meraba beim bi sorum olck yardimci olursaniz sevinirim simdi ben bir aydir ovulasyon testi kullaniyorum adetimin 14. Gunu yumurtlamam oldu tam belirgin ilmayan cift cizgi belirdi ama adete kadar ben yinede yaptim birde adetin 20. Gunu testim cift cizgi cikti tamamen belirgindi testte mi bi bozukluk var bana bunun aciklamasini biri yapabilirmi ben simdi 20. Gunde yumurtladim ama 14. Dundede cift cizgi vardi anlamadim valla ha birde kasiklarim 14. Gunden beri hafifce agiriyo ara ara sag kasigimda bi batmalar falan ben acaba hamilemiyim diyorum ama umutta baglamak istemiyorum belkide psikolojiktir diye dusunuyorum
Canim kasik agrisi yumurtlamanin oldugu gunler oluyor. Birde bazi kadinlarda ayda bir bazi kadinlarda birden fazla yumurta olabiliyor mesela benim bu ay 3 yumurtam vardi 3 farkli gunde koyu oldu seninde oyle olmus olabilir ;)

Ben dayanamadim yarini beklemeye trst yaptim yine negatif :(( Bakalm yarin gelcekmi kirmizilar... Belirsizlik kadar zoru yok... Evde yaptigimiz testler icin adet gününu 4-5 gun gececekmis diyolar ama hani onceden belli oluyorduuu

Ben dayanamadim yarini beklemeye trst yaptim yine negatif :KK43:( Bakalm yarin gelcekmi kirmizilar... Belirsizlik kadar zoru yok... Evde yaptigimiz testler icin adet gününu 4-5 gun gececekmis diyolar ama hani onceden belli oluyorduuu

Canim hassas testler var ( erken gebelik testi olarak geciyor) o testler hormona daha duyarli oldugu icin erken sonuc alinabiliyor. Hayirlisi bakalim. Insaallah gelmez kirmizin

Canim kasik agrisi yumurtlamanin oldugu gunler oluyor. Birde bazi kadinlarda ayda bir bazi kadinlarda birden fazla yumurta olabiliyor mesela benim bu ay 3 yumurtam vardi 3 farkli gunde koyu oldu seninde oyle olmus olabilir :KK66:
Yani bu iyi birsey ya ayda bi kackere yumurtlatlyipta hamile kalamamayi nasil beceriyorum anlamis degilim bir yerde okumustum adete yakin ikinci cift cizgiyi gorunce hamile oluyomussun falan ben hamile oldugumu dusunmuyorum cylunku bu ay kocam yumurtlama gunlerimde evde yoktu sehir disindaydi bozuktur diye dusundum hayirlisi ya bi dahaki aya kaldi artik sagol cevap verdigin icinHoppa

Yani bu iyi birsey ya ayda bi kackere yumurtlatlyipta hamile kalamamayi nasil beceriyorum anlamis degilim bir yerde okumustum adete yakin ikinci cift cizgiyi gorunce hamile oluyomussun falan ben hamile oldugumu dusunmuyorum cylunku bu ay kocam yumurtlama gunlerimde evde yoktu sehir disindaydi bozuktur diye dusundum hayirlisi ya bi dahaki aya kaldi artik sagol cevap verdigin icinHoppa
Adet gunune kadar cift cizgi koyuluk derecesi degismezse eger o zaman hamile olabiliyosun ama sakin guvenme benim gecen ay oyle oldu bi heves hamilelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti ertesi gun regl oldum :) doktor idrar testine regl gunu 5 gun gecmeden guvenme dedi ;)

Selam kizlar adetime 5 gun kaldi yani kendi tahminimce gecen ay catlatma ignesinden 16gun sonra adet oldum bu ay da vuruldum ignemi ama bu sefer cok erken vuruldum adetin 11.gunu . tahminim catlatma ignesinden 15gun sonra adet olurum insallah olmamda hamile kalmisimdir ( hic sanmiyorum ama ) .. Adet agrisi cekiyorum ben surekli karnim agriyo hayirdir insallah bakalim

Kizlar bugun adet olmam lazimdi.. Henuz olmayinca kan testi yaptırdım 0.0 cikti.. Sizce net midir.. Nettir dimi yine hüsran:KK43:
Cok erken yaptirmissin canim bende cunku adetimin 2.gunu idrar testi yaptirmistim cikmamisti 9 gun gecince cikti kan tahlili verdim 57 cikmisti yani daha yeniydi malesef dusuk oldu tabi . biraz daha bekle insallah hamilesindir

Ben dayanamadim yarini beklemeye trst yaptim yine negatif :KK43:( Bakalm yarin gelcekmi kirmizilar... Belirsizlik kadar zoru yok... Evde yaptigimiz testler icin adet gününu 4-5 gun gececekmis diyolar ama hani onceden belli oluyorduuu
Biraz bekle canim hem maddi hem manevi zarar goruyoruz ben gecen ay yapmicam diye inat ettim iyiki yapmamism adet oldum bu ay da oyle yapmicam beklicem gecmesini

Selam kizlar adetime 5 gun kaldi yani kendi tahminimce gecen ay catlatma ignesinden 16gun sonra adet oldum bu ay da vuruldum ignemi ama bu sefer cok erken vuruldum adetin 11.gunu . tahminim catlatma ignesinden 15gun sonra adet olurum insallah olmamda hamile kalmisimdir ( hic sanmiyorum ama ) .. Adet agrisi cekiyorum ben surekli karnim agriyo hayirdir insallah bakalim

canim insaallah hamilesindir :)

Ya bu gec dollenme neye gore ki ?? Kimileri de diyorki ilk once 0 cikip sonradan artti vs kafam allak bullak.. Manen coktum
Fazla aslinda internette birsey okumicaksin bi ton insan var herkesin bunyesi farkli ya diyelim hamilesin insallah 9ay nasil sabretceksin :) biraz bekle gercekten bende senin gibiydim simdi cok rahatim.ne yapayim Rabbim ol demediktwn sonra

Back