• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Klomen doktor vermisti evet canim ama zaten kendiliginden catladigi icin igne yapmiyor doktor klomeni deneyelim sonra asilama yapariz dedi tabi artik doktorumu degistirmem lazim ozel bir hastaneye gidiyordum fetoya aitmis bilmiyordum kapanmis :) sansima o yuzden 2-3 ay doktora gitmeyi dusunmuyorum :)

Hangı ıldesın canım bı kaadın dgum hastanesıne gıt devlettede ıyı dktrlar var baya butcelı ozelde bu ıslemler devlette ılk ucu ucretsız

Hangı ıldesın canım bı kaadın dgum hastanesıne gıt devlettede ıyı dktrlar var baya butcelı ozelde bu ıslemler devlette ılk ucu ucretsız
Ben bursanin ilcesindeyim canim burdaki hastane saglik ocagi gibi ;) bursa merkeze gidiyoruz esimin isi dolayisiyla hafta sonu gidiyoruz mecbur ozele gidiyorum :(

Kendın hafta ıcı gıdememısın gercı maddı durumun el verıyrsa ne mutlu
Bundan sonra acibademe gidecegim galiba esimin is yeri anlasmasi ozel saglik sigortasi var cok pahali olmuyo canim sadece 20tl gibi bi ucret odedim bu zamana kadar onuda kan idrar tahlili icin doktorda iyiydi ama sansimiz yokmus ;)

Bundan sonra acibademe gidecegim galiba esimin is yeri anlasmasi ozel saglik sigortasi var cok pahali olmuyo canim sadece 20tl gibi bi ucret odedim bu zamana kadar onuda kan idrar tahlili icin doktorda iyiydi ama sansimiz yokmus :KK66:

Canım aşılama ozelde pahalı oluyor hem ıhtımal dusuk hemde pahalı arastrda kadındgum hastanesıne gıt hem asılamada haftasnu gtceksın dıye bırsey yok sık sık gıdıp yumurtan buyumus mu dıye bakacaklar bu yuzden her defasında esın gelemez zaten

gibigibiyim gibigibiyim blackmagicwoman blackmagicwoman Safistd Safistd kirmizilar geldi kizlar bu ayda boylelikle ikinci klomen denememde bitmis oldu :KK66: bu ayda zamani degilmis uzulmek yok :KK66: Rabbim hakkimizda hayirlisini versin :)
Günaydın canım.. sağlık olsun hayırlısı olsun hakkımızda.. Vakti zamanı vardır elbet bi gün gelecek o bebişler :) Canını sıkma hiç..sağlıklı beslen spor yap folic asidini al önümüzdeki aya hazırlık yap :)

Günaydın canım.. sağlık olsun hayırlısı olsun hakkımızda.. Vakti zamanı vardır elbet bi gün gelecek o bebişler :) Canını sıkma hiç..sağlıklı beslen spor yap folic asidini al önümüzdeki aya hazırlık yap :)
Sagol canim benim :KK200: folic alimini durdurdum canim 1 sene kullandim nerdeyse fazlasi zarar olur diye 2 aydir icmiyorum icmeli miyim zarari olur mu. Doktor bisey olmaz ama istemiyorsan birak hamile oldugunu ogrendiginde baslarsin dedi icersende iyi olur dedi :) karar veremedim.:dua:

Canım aşılama ozelde pahalı oluyor hem ıhtımal dusuk hemde pahalı arastrda kadındgum hastanesıne gıt hem asılamada haftasnu gtceksın dıye bırsey yok sık sık gıdıp yumurtan buyumus mu dıye bakacaklar bu yuzden her defasında esın gelemez zaten
Zaten gitmiycem canim birkac ay ara verdim suan cunku surekli kontrol olup stres oluyorum o yuzden dinlenmeye ihtiyacim var.

Kizlar bugun sabah idrrimla test yaptim( bu defa ucuz olandan) ikinci cizgi silik cikti golgeli hafif . Kafam karisti . Adete 2 gun var. Testi tekrarlasam mi adeti mi beklesem? Daha onceki testlerde hep tek cizgiydi :110:

Kizlar bugun sabah idrrimla test yaptim( bu defa ucuz olandan) ikinci cizgi silik cikti golgeli hafif . Kafam karisti . Adete 2 gun var. Testi tekrarlasam mi adeti mi beklesem? Daha onceki testlerde hep tek cizgiydi :110:
Bekle desem ben bile heycan yaptim bekleme yap desemm bi türlü... Bence tekrar yap yaa

Back