• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Fazla aslinda internette birsey okumicaksin bi ton insan var herkesin bunyesi farkli ya diyelim hamilesin insallah 9ay nasil sabretceksin :) biraz bekle gercekten bende senin gibiydim simdi cok rahatim.ne yapayim Rabbim ol demediktwn sonra
Haklisin aslında.. Ama biz kadinlar için en zor sey beklemek... Gercekten her kafadan ayri ses cikiyo.. Herkrs birbirini bilgilendirmeye calisiyor iste

Kizlar asiri karin agrisi cekiyorum.bide sol kasigima hafif bastirinca cok aciyo sagda oyle birsey yok niye.boyle oldu anlamadim hatta sol bacagimda agriyo

Ya bu gec dollenme neye gore ki ?? Kimileri de diyorki ilk once 0 cikip sonradan artti vs kafam allak bullak.. Manen coktum

Canim benim de buradan okuyup ogrendigim kadariyla adetine yakin yumurtlama olduysa ve dollendiyse gec dollenme oluyor ve testlerde gec cikiyor sonuc. Hayatim biliyorum kolay degil. Ayni duygulari paylasiyoruz.

Kizlar asiri karin agrisi cekiyorum.bide sol kasigima hafif bastirinca cok aciyo sagda oyle birsey yok niye.boyle oldu anlamadim hatta sol bacagimda agriyo
Canim benim de buradan okuyup ogrendigim kadariyla adetine yakin yumurtlama olduysa ve dollendiyse gec dollenme oluyor ve testlerde gec cikiyor sonuc. Hayatim biliyorum kolay degil. Ayni duygulari paylasiyoruz.
Beklemeye devam desene... Tesekkeur ederm sana da cnm ya kafanızı agritiyorum

Kızlar merhaba ben de heyecanla reglimin geçmesini bekliyorum. Çok kafaya takmıyorum ama bugün göğüs ucumda bir yanma hissi oldu. Zaten 4 gün önce de şişmişti. Ama bu yanma ben de ilk kez oldu. Vücudum yanmasına rağmen ayaklarım buz gibi. kasığımdaki batmalar hoplatıyor resmen. Bir de bugün sağ bacak içimde çekilme gibi bir şey oldu ardın da karıncılanma. Reglime 5 gün var. Çok heyecanlı bir bekleyiş yaaaaaaaa:rolleyes:

Kızlar merhaba ben de heyecanla reglimin geçmesini bekliyorum. Çok kafaya takmıyorum ama bugün göğüs ucumda bir yanma hissi oldu. Zaten 4 gün önce de şişmişti. Ama bu yanma ben de ilk kez oldu. Vücudum yanmasına rağmen ayaklarım buz gibi. kasığımdaki batmalar hoplatıyor resmen. Bir de bugün sağ bacak içimde çekilme gibi bir şey oldu ardın da karıncılanma. Reglime 5 gün var. Çok heyecanlı bir bekleyiş yaaaaaaaa:rolleyes:
O 5 gün de biter.. Sonra günün gecmesini beklersin vs.. Bitmiyoo bitmiyoo bekleyiş

Merhaba hanımlar ben 7-8 aydır korunmuyorum. Bu ay doktora gittim glifor adında bir inisilun direnci için ilaç verdi hemde yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyormuş. Doktor bu ay yumurtlaman olmuş demişti ilaçlarada başladım ama adetim 5 gün önceden oldu. (Adetim hep günün gününe olur.yada 1-2 gün sonra olur) Acaba ilaçlardan mı oldu

Guzel haberlerini bekliyoruz. Insaallah hamilesindir ;)

Merhaba hanımlar ben 7-8 aydır korunmuyorum. Bu ay doktora gittim glifor adında bir inisilun direnci için ilaç verdi hemde yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyormuş. Doktor bu ay yumurtlaman olmuş demişti ilaçlarada başladım ama adetim 5 gün önceden oldu. (Adetim hep günün gününe olur.yada 1-2 gün sonra olur) Acaba ilaçlardan mı oldu

Canim glifor hakkinda bilgim yok fakat sunu biliyorum ki insulin direnci gebe olmayi engelliyor. Muhtemelen adetin ilac kaynakli erken olmustur. Insaallah bu ay hamile kalirsin canim ;)

Benim son 1 gün kaldı ve nadiren kasık ağrısı dışında hiç belirti yok.
Hamile kaldığıma emin olduğum zaman bile daha çok belirti vardı.
Şimdi kaldigimi sanmıyorum ve belirti sıfır

Back