Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim kendimizi uzmeye gerek yok bu da Allah tan yaniCanim hamilelikle adet belirtileri genelde benzesiyor ama hayirlisi Rabbim den . Bu ay olmaz ise gelecek aya insaallah
Benim adetim 3 gün gecikti ama test yapmaya çekiniyorum negatif çıkar diye. Yoksa bile testte o sonucu gormeden kırmızılari gorerek anlamak istiyorum . ne yapsam sizceee
İnsallah hamilesindir canim iyi haberlerle gelirsinBenim son 1 gün kaldı ve nadiren kasık ağrısı dışında hiç belirti yok.
Hamile kaldığıma emin olduğum zaman bile daha çok belirti vardı.
Şimdi kaldigimi sanmıyorum ve belirti sıfır
Ne guzel canim.sabirla beklemissin en iyisi bi kac gun daha beklemek yani insallah hayirlisi olur illaki hamile olsak haberm olur 9 aya kadar niye bu kadar cirpiniyorsakBenim adetim 3 gün gecikti ama test yapmaya çekiniyorum negatif çıkar diye. Yoksa bile testte o sonucu gormeden kırmızılari gorerek anlamak istiyorum . ne yapsam sizceee
Cookkk haklısınNe guzel canim.sabirla beklemissin en iyisi bi kac gun daha beklemek yani insallah hayirlisi olur illaki hamile olsak haberm olur 9 aya kadar niye bu kadar cirpiniyorsak
Ben de yapayım diye düşündüm ama bosuna heves etmeyeym kendimi hazirlamayayim dedim . gebe oldugunu öğrenecek gibi beklenektense mens olacakmış gibi beklemek daha iyi geldi :))Canim iyi sabrediyorsun :))) ben coktan bi test alip yapmistim .
Oldunmu canm senBen de yapayım diye düşündüm ama bosuna heves etmeyeym kendimi hazirlamayayim dedim . gebe oldugunu öğrenecek gibi beklenektense mens olacakmış gibi beklemek daha iyi geldi :))
Taha olmadım cicim beklemedeyim ama arkadaşlarım yapma diyor biraz daha bekle diyor ben aslında. Bu gün yapacaktım da napsam :/Oldunmu canm sen
Kırmızıları görmeden vazgeçmek yok sıkma sakın canınıEvet idrar testi yaptım ve negatif ...
Mbr dun yine ovulasyon testi yaptim iki cizgide kipkirmiziydi bugun yaptim tek cizgi silik yarinda adet olmm gerekiyo hamilelik olmasi icin illa pes pesemi cirt cizgi kirmizi cikmasi lazim ama benim niye boyle oldu testte bi sikinti var o zamanAdet gunune kadar cift cizgi koyuluk derecesi degismezse eger o zaman hamile olabiliyosun ama sakin guvenme benim gecen ay oyle oldu bi heves hamilelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti ertesi gun regl oldum :) doktor idrar testine regl gunu 5 gun gecmeden guvenme dedi
Bence yapmalisin ona gore hamileysen hemen doktora gozukursn benm 3dusugm var o yuzden ne kadar erken ogrenirsem o kadr iyiTaha olmadım cicim beklemedeyim ama arkadaşlarım yapma diyor biraz daha bekle diyor ben aslında. Bu gün yapacaktım da napsam :/
Evet idrar testi yaptım ve negatif ...[/QUOTE
Gunun cok gecmis canim bi test yap istersen belki hamilesindir hamile degilsende en azindan oturup onu dusunmezsinArkadaşlar benim 8 gün geçti adetim. Bugün 8. Gün . Hep adet olurum sandım ama hala olmadım. Kasiklarmda sancılar ağrılar . Goguslerim de şişlik hassasiyet... ama yinede ceaaretim yok ne teste ne tahlile .. normlde duzenlidir benim adetim. Ama en son 2 ay evvel 4 gün geçtikten sonra adet olmuştum. Psikolojik o var aklımda .. Sanki yoktur şimdide diyorum tabi insaallah vardirda Hayırlısıyla...
Evet idrar testi yaptım ve negatif ...
Arkadaşlar benim 8 gün geçti adetim. Bugün 8. Gün . Hep adet olurum sandım ama hala olmadım. Kasiklarmda sancılar ağrılar . Goguslerim de şişlik hassasiyet... ama yinede ceaaretim yok ne teste ne tahlile .. normlde duzenlidir benim adetim. Ama en son 2 ay evvel 4 gün geçtikten sonra adet olmuştum. Psikolojik o var aklımda .. Sanki yoktur şimdide diyorum tabi insaallah vardirda Hayırlısıyla...
Arkadaslar mrb bana yarim edin ne olur benim yarin adet gunum bir aydir ovulasyon testi yapiyorum dunki yaptigim testte cift cizgi cikti bende sevindim adete cakin cift cizgi olunca hamilelik oluyomus ama bugun yaptim tek cizgi cikti uzuldum yani hamilelik olmasi icin pes pese mi cift cizgi cikmasi gerekiyor lutfen bilen biri cevap versin