Bence sabah yap canim :) insallah dogrudur
Bugun yine geldi.. Ama midemde bi bulanti var.. Iyice kafayi yedim.. Ayin 1 ini bekliyorum.. Test yapcam o zaman...Sende durum nedir minnak? Akinti devam mi?
Aynen canim sabaha kesin sonuc alirsin insallah simdi yapsan sabah silikse dedigin gibi simdi cikmaz. Testin resmini eklesene bi bakalim :)Ilk defa sabah idrarinda yaptim cizgi cikti. Sanirim yogun oldugu icin hormon. Bilmiyorum canim sanirim beklicem artik. Aksam yapsam da hassas test degilse cikmaz galiba sabah bu kadar silikse ...
Aynen canim sabaha kesin sonuc alirsin insallah simdi yapsan sabah silikse dedigin gibi simdi cikmaz. Testin resmini eklesene bi bakalim :)
Hayırlısı Allahtan... Dilerim en hayirli zamanda hepimize nasip eder Rabbim..Ben regl oldum kizlar.. hayirlisi Allah tan ne diyeyim.
Hayırlısı Allahtan... Dilerim en hayirli zamanda hepimize nasip eder Rabbim..
Merhaba kızlar
10 aylık evliyim ve yeni yeni çocuk düşünmeye başladık. Bu ay bir denememiz oldu ama pek umutlu değilim. Normalde 30-33 günde bir adet oluyorum. bat 8 ağustos
Allah isteyen herkesi yavrusuna kavuştursun.
Rabbim dogru zamanda saglikli versin canim uzulme diger aya daha mutlu basla ki guzel sonuc alasin :)Ben regl oldum kizlar.. hayirlisi Allah tan ne diyeyim.
Canim bugun bende adet belirtisine dair bisey yok ama mide bulantısı var.. Vücut ısım da artti..Heveslenmek istemiyorum.. Ayin 1 ine kadar adet olmazsam test yapcam artik..Amin insaallah canim benim. Sende durumlar ne?
Idrarda negatif çıkan kanda pozitif olan vs bi suru örneği var nette okudugum kadarıyla... En sağlamı kan testi.. Gunduz calisiyosan aksam acilde nile yaptirabilirsinnkızlar benimde sorularım var adete 8-9 gün kala hamilelik olurmu?Benim ilişkiden 3 gün sonra kasıklarımdA HAFİF AĞRI VE BATMA oldu internetten araştırdım yumurta dölleniyorsa böyle bir agrı olurmus...Ben adet günümde idrar test yaptım sabah ilk idrarla yaptım elimi yüzümü yıkadım kuruttum baktım tek çizgiydi öyle bıraktım iki dkika falan sürdü yüzüzmü yıkamam ben beklemedim çıktım biraz zaman geçince çöpe atmak için girdim iki çizgi vardı emin olamadım fotoğraf cekip doktoruma gönderdim silik cizgi var olabilir dedi kan testi ver dedi ama ben calıstıgım için gidemedim ertesi gün takrar test yaptım cıkmadı demekki yok dedim sonra yine erken gebelik testi yaptım cıkmadı dunde yaptım cıkmadı bu arada adetim 4 gün gecti bir haftadır adet olacakmisım gibi bir agrı var ama olmuyorum aşırı akıntım var önce beyazdı şimdi sarıya döndü iki gündür ayrıca göğüslerim hem kaşınıyor hem acıyor belimdede ağrı var ara ara sancı giriyor sizce hamile olabilirmiyim çok fazla belirtim var adet olmak için neler yaptım olmadım normalde adetimde gecikmez idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan var mı ne olur yardım edin bir kimyasal gebelik birde erken doğumum var acilllllllllllllllllllllllllllll cevap bekliyorum okumadan geçmeyin allah rızaası içiçnnn
Rabbim dogru zamanda saglikli versin canim uzulme diger aya daha mutlu basla ki guzel sonuc alasin :)
Canim bugun bende adet belirtisine dair bisey yok ama mide bulantısı var.. Vücut ısım da artti..Heveslenmek istemiyorum.. Ayin 1 ine kadar adet olmazsam test yapcam artik..
Oo daha ilk denemeyse olur canimAminn insaallah canim hepimiz icin dualarimiz :) bu ay ilk denemeydi yilmak yok ..
Ahh ahh inşallah bakalmCanim insaallah guzel haberler verirsin
Arkadaslar meraba beim bi sorum olck yardimci olursaniz sevinirim simdi ben bir aydir ovulasyon testi kullaniyorum adetimin 14. Gunu yumurtlamam oldu tam belirgin ilmayan cift cizgi belirdi ama adete kadar ben yinede yaptim birde adetin 20. Gunu testim cift cizgi cikti tamamen belirgindi testte mi bi bozukluk var bana bunun aciklamasini biri yapabilirmi ben simdi 20. Gunde yumurtladim ama 14. Dundede cift cizgi vardi anlamadim valla ha birde kasiklarim 14. Gunden beri hafifce agiriyo ara ara sag kasigimda bi batmalar falan ben acaba hamilemiyim diyorum ama umutta baglamak istemiyorum belkide psikolojiktir diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?