- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
ayy inşallah canımmmBenim arastirdigim hastane tup bebek merkezi o yuzden fiyatlar yuksek demekki :) insallah hersey istedigin gibi cabucak olur hatta ikizlerin olur bir daha ugrasmazsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy inşallah canımmmBenim arastirdigim hastane tup bebek merkezi o yuzden fiyatlar yuksek demekki :) insallah hersey istedigin gibi cabucak olur hatta ikizlerin olur bir daha ugrasmazsin
Benimde regl gunum insallah olmayiz
Kirmizilar gelirse yazarim canim...hayırlısıyla Insallah :) haberleselım
İnşallah gelmez güzel haberini bekliyorumKirmizilar gelirse yazarim canim...
Kirmizilar gelirse yazarim canim...
Hep ayni duygular aynı hisler.. 5 günüm var.. Allah insallah isteyen herkese nasip etsin..
İnşallah gelmez güzel haberini bekliyorum
Kizlar gunaydin :) hala kirmizilar gelmedi ama agrilari devam ediyor. Test yaptim sabah tabiki negatif ciktiInsallah gelmedı hamıleyım dıye yazarsın :)
Daha cok ya 6 gun var. Ama bugün karnımda aynen adet olacakmış gibi bi agrı oldu.. Sonra gectı.. Bilmıyorum yaa kendımıde kaptırmak ıstemıyorum... Senın belirtiler cok daha net gibi gorunuyor.. İnsallah hamilesindir
Günaydın canım bekle bakalım bikaç gün testte bazen çıkmayabiliyo inşallah öyledirKizlar gunaydin :) hala kirmizilar gelmedi ama agrilari devam ediyor. Test yaptim sabah tabiki negatif cikti
Kizlar gunaydin :) hala kirmizilar gelmedi ama agrilari devam ediyor. Test yaptim sabah tabiki negatif cikti
Kizlar gunaydin :) hala kirmizilar gelmedi ama agrilari devam ediyor. Test yaptim sabah tabiki negatif cikti
Ben dayanamadım yaptimm.. Hani 4-5 gun onceden belli oldu vs diyenler cok ya.. Heves heycan tabi sonu hüsran... Bakalm adet günümü beklicem artik...
gibigibiyim blackmagicwoman Safistd kirmizilar geldi kizlar bu ayda boylelikle ikinci klomen denememde bitmis oldu bu ayda zamani degilmis uzulmek yok Rabbim hakkimizda hayirlisini versin :)
Klomen doktor vermisti evet canim ama zaten kendiliginden catladigi icin igne yapmiyor doktor klomeni deneyelim sonra asilama yapariz dedi tabi artik doktorumu degistirmem lazim ozel bir hastaneye gidiyordum fetoya aitmis bilmiyordum kapanmis :) sansima o yuzden 2-3 ay doktora gitmeyi dusunmuyorum :)Hayırlısı canım uzulme evet mralını yuksek tut stres yapma zamanını beklıyruz ıste dgru zaman gelınce Allah verır elbet saglık olsun... Klomenı doktorun mu tavsıye ettı canım hazr klomen ıcıyrken gıdıpde asılama yaptrsana ekstradan catlatma ıgnesı olyosun bırtek neden asılama dusunmuyrsun