• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Edelim tabiki canim. Benim bugun aklimdaydin. Ben actim ki sen yazmissin zaten. Konumuz ortak amacimiz bir. Saglikla sihhatle bebislerimizi kucagimiza almak. Ben de yaptirdim iliskinin 4 gun sonrasinda belki cikar umuduyla hcg 0.1 cikti . :( arkadaslarimla konusuyorum bu ne acele diye hepsi bana kiziyor. Dollenmeden sonra ortalama 7-10 gun de hcg salgilaniyorsa demek ki erken davraniyoruz. Kirmiziyi gormeden belli olmaz diyorum canim

Edelim tabiki canim. Benim bugun aklimdaydin. Ben actim ki sen yazmissin zaten. Konumuz ortak amacimiz bir. Saglikla sihhatle bebislerimizi kucagimiza almak. Ben de yaptirdim iliskinin 4 gun sonrasinda belki cikar umuduyla hcg 0.1 cikti . :KK43: arkadaslarimla konusuyorum bu ne acele diye hepsi bana kiziyor. Dollenmeden sonra ortalama 7-10 gun de hcg salgilaniyorsa demek ki erken davraniyoruz. Kirmiziyi gormeden belli olmaz diyorum canim

haklisin kirmizi bi gelsin bakalim..aslinda takmasam cok dusunmesek daha iyi olacak ama iste yapariyoruz sende bayagi erken yapmiisin canim

günaydınn canımmm:KK73::KK73::KK73::KK73: Galiba sizi biraz fazla ihmal ettimmm :KK34: Arife gününden beri izindeydim.. tatil yaptım dinlendim hem de öyle bi tatil ki 3 hafta folik asit biesteron arı sütü falan hiçbişey yemedim içmedim.. hatta ovulasyon günlerinde ilişkiye bile girmedim :KK73::KK73::KK73: Kafamı dinledim bebekle ilgili hiçbişey düşünmedim.. Sanırım biraz iyiyim psikolojik olarak kendimi daha rahat hissediorm.. Eylül planlarım hala geçerli doktorumu da seçtim Başkentte göğşen önalanı düşünüyorum.. herkes iyimi buralarda yeni hamişimiz var mıı??

günaydınn canımmm:KK73::KK73::KK73::KK73: Galiba sizi biraz fazla ihmal ettimmm :KK34: Arife gününden beri izindeydim.. tatil yaptım dinlendim hem de öyle bi tatil ki 3 hafta folik asit biesteron arı sütü falan hiçbişey yemedim içmedim.. hatta ovulasyon günlerinde ilişkiye bile girmedim :KK73::KK73::KK73: Kafamı dinledim bebekle ilgili hiçbişey düşünmedim.. Sanırım biraz iyiyim psikolojik olarak kendimi daha rahat hissediorm.. Eylül planlarım hala geçerli doktorumu da seçtim Başkentte göğşen önalanı düşünüyorum.. herkes iyimi buralarda yeni hamişimiz var mıı??
Ben tatilde oldugunu biliyordum ama bu kadar guzel gectigini bilmiyordum. Sevindim senin adina ;) bizde artik tup bebek dusunuyoruz o yuzden benimde kafam rahat :) bu ay klomen kullandim ama doktor kontrolune gitmedim ne oldu ne bitti bilmiyorum :) begun regl olmam gerekiyor agrilarim var bekliyorum hayirlisi test falanda yapmadim

Ben tatilde oldugunu biliyordum ama bu kadar guzel gectigini bilmiyordum. Sevindim senin adina :KK66: bizde artik tup bebek dusunuyoruz o yuzden benimde kafam rahat :) bu ay klomen kullandim ama doktor kontrolune gitmedim ne oldu ne bitti bilmiyorum :) begun regl olmam gerekiyor agrilarim var bekliyorum hayirlisi test falanda yapmadim
Saol canım :) belki de böyle tutar bilemezsin :KK33::KK33::KK33: stressiz herşey daha güzel oluyo:KK59: bizim sorunumuz sanırım kendimizi çok sıktık bugüne kadar.. tabiki sorunlarımız vardı ama bak benim nisandan beri bütün hormonlarım gayet normal yumurtalarım 5er 6 şar ama yine de olmadı.. İşte hep stres faktörü.. Ben de eylülde tüp bebek doktoruna gidicem işte ağustos sonu bi iznim daha var.. tatil dönüşü gitmeyi düşünüyoruz.. Sen nerdeydin canım hangi doktoru düşünüyosun?

Saol canım :) belki de böyle tutar bilemezsin :KK33::KK33::KK33: stressiz herşey daha güzel oluyo:KK59: bizim sorunumuz sanırım kendimizi çok sıktık bugüne kadar.. tabiki sorunlarımız vardı ama bak benim nisandan beri bütün hormonlarım gayet normal yumurtalarım 5er 6 şar ama yine de olmadı.. İşte hep stres faktörü.. Ben de eylülde tüp bebek doktoruna gidicem işte ağustos sonu bi iznim daha var.. tatil dönüşü gitmeyi düşünüyoruz.. Sen nerdeydin canım hangi doktoru düşünüyosun?
Aynen canim stres yapa yapa herseyimiz mahvoldu :) benimde sorunum yok hormonlar guzel ama zamani gelmemis demekki :( ben bursadayim canim daha suan degil 3 ay falan sonra dusunuyorum maddi acidan beklemem lazim :( burda bir doktor var televizyondan gormustum doktordan cok emriyolog daha onemliymis onu arastirdim insallah gerek kalmaz ama bakalim ne olcak.

Aynen canim stres yapa yapa herseyimiz mahvoldu :) benimde sorunum yok hormonlar guzel ama zamani gelmemis demekki :KK43: ben bursadayim canim daha suan degil 3 ay falan sonra dusunuyorum maddi acidan beklemem lazim :KK43: burda bir doktor var televizyondan gormustum doktordan cok emriyolog daha onemliymis onu arastirdim insallah gerek kalmaz ama bakalim ne olcak.
İnşallah bu süre içinde doğal yolla kalırsın canım :anneadayı::anneadayı: evt embriolog çok önemli haklısın.. benim bu gidiceğim doktor da üniversite hastanesinde belki duymuşsundur başkent üniversitesi.. başarı oranları yüksek embrioloğu da iyiymiş.. Ben artık normal yolla denemekten vazgeçtim eylülü bekliyorum.. Direk tedaviye giricem inşallah sonuç alabilirim :)

İnşallah bu süre içinde doğal yolla kalırsın canım :anneadayı::anneadayı: evt embriolog çok önemli haklısın.. benim bu gidiceğim doktor da üniversite hastanesinde belki duymuşsundur başkent üniversitesi.. başarı oranları yüksek embrioloğu da iyiymiş.. Ben artık normal yolla denemekten vazgeçtim eylülü bekliyorum.. Direk tedaviye giricem inşallah sonuç alabilirim :)
Insallah canim ilk seferde olur :) hic gorustun mu ne kadar fiyat veriyorlar

Birde benim bu ay cok degisik birsey oldu canim boyle saniyelik bas donmesi yasadim. Cumartesi gunu sol kasiklarima agri girdi gun icerisinde 3 kez falan en sonuncuda bacagim uyustu dusun oyle bir agri. Sonrada adet olcak gibi agrim var iki gundur anlamadim umutlanmakta istemedim bu krap olayi ilk kez oldu. Goguslerimde agri yoktu dune kadar sadece uclari aciyordu garip seyler yasiyorum klomenin yan etkisi mi acaba.

Selam kızlar benım bat bugun hıc belırtım falanda yoook ıkı yıldır sebebsız ınf. var bende ıkı defa da asılama oldum negatf bu ay hıc bır sey yapmadım bakalım sonıc ne olacak cok da umutlanmıyrum ama bakıcaz

Birde benim bu ay cok degisik birsey oldu canim boyle saniyelik bas donmesi yasadim. Cumartesi gunu sol kasiklarima agri girdi gun icerisinde 3 kez falan en sonuncuda bacagim uyustu dusun oyle bir agri. Sonrada adet olcak gibi agrim var iki gundur anlamadim umutlanmakta istemedim bu krap olayi ilk kez oldu. Goguslerimde agri yoktu dune kadar sadece uclari aciyordu garip seyler yasiyorum klomenin yan etkisi mi acaba.
Valla ben bir kere klomen kullandım ve mahfoldum diyebilirim.. geceleri kan ter içinde uyandım baş dönmeleri mide bulantıları yaşadım adetim de 5 gün gecikmişti canım.. ama kramp olayını pek hatırlamıyorum istersen bi test yap bugün adet gününse.. aklında kalıcağına yap gitsin.. Belki güzel haberler alırız ;)

Raporu nasil aliniyor ki. Boyleyse uygunmus burda daha pahali galiba bende gorusmedim ama :)
Raporun koşullarını bilmiyorum canım ama burda özel hastanelerde ve merkezlerde ilaçsız rakanlar 5-6 bin civarında ama burası üniversite hastanesi olduğu için uygun sanırım.. Bir de raporu da uygun koşulları sağlarsan 1 günde çıkarıyolarmış.. Ben sağlıyosam denerim ki yaşım 35 olduğu içi bence sağlıyorumdur :D

Valla ben bir kere klomen kullandım ve mahfoldum diyebilirim.. geceleri kan ter içinde uyandım baş dönmeleri mide bulantıları yaşadım adetim de 5 gün gecikmişti canım.. ama kramp olayını pek hatırlamıyorum istersen bi test yap bugün adet gününse.. aklında kalıcağına yap gitsin.. Belki güzel haberler alırız :KK66:
Bu benim ikinci kullanisim ilkinde hic boyle olmadi sadece kuruluk yapti akintim yumurtlama gununde bile cok azcikti birde 2 gun regl gecikmisti :) bu sefer hersey normal vucudumdaki seklindeydi ama bir haftadir boyle seyler oldu regl gecikmesi oluyor diye test yapmadim bende :) bugunde olmazsam yarin yaparim sabah negatifse zaten psikolojik hemen geliyo kirmizilar :)

Raporun koşullarını bilmiyorum canım ama burda özel hastanelerde ve merkezlerde ilaçsız rakanlar 5-6 bin civarında ama burası üniversite hastanesi olduğu için uygun sanırım.. Bir de raporu da uygun koşulları sağlarsan 1 günde çıkarıyolarmış.. Ben sağlıyosam denerim ki yaşım 35 olduğu içi bence sağlıyorumdur :KK70:
Benim arastirdigim hastane tup bebek merkezi o yuzden fiyatlar yuksek demekki :) insallah hersey istedigin gibi cabucak olur hatta ikizlerin olur bir daha ugrasmazsin :KK66:

Bu benim ikinci kullanisim ilkinde hic boyle olmadi sadece kuruluk yapti akintim yumurtlama gununde bile cok azcikti birde 2 gun regl gecikmisti :) bu sefer hersey normal vucudumdaki seklindeydi ama bir haftadir boyle seyler oldu regl gecikmesi oluyor diye test yapmadim bende :) bugunde olmazsam yarin yaparim sabah negatifse zaten psikolojik hemen geliyo kirmizilar :)
hadi inşallah hayırlısıyla vardır bişey :anne::anne::anne:benim de reglme 4-5 gün kaldı ağrılar yoklamaya başladı :)

Back