• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar kendi hesaplamalarima gore adetime 3 gun var ama doktorum 30 temmuza kadar bekle diyo (2 ay once kurtaj oldugum icin dongum biraz degisiyo ondan bu kararsizlik ) dun erken gebelik testi yaptim evde cikmadi kasık bel agrilarim devam ediyo ama galiba hamile degilim umutlarimi kaybetmeyebasliyorum ... nolur bana bisey soyleyinicimi rahatlatin eger hamileysem silikte olsa cikmazmiydi testlerde :KK42:

Kizlar kendi hesaplamalarima gore adetime 3 gun var ama doktorum 30 temmuza kadar bekle diyo (2 ay once kurtaj oldugum icin dongum biraz degisiyo ondan bu kararsizlik ) dun erken gebelik testi yaptim evde cikmadi kasık bel agrilarim devam ediyo ama galiba hamile degilim umutlarimi kaybetmeyebasliyorum ... nolur bana bisey soyleyinicimi rahatlatin eger hamileysem silikte olsa cikmazmiydi testlerde :KK42:

canim adetine daha 3 gun varmis allahtan hic birzaman umit kesilmez hic canini skma :anne:bizim icin iyisinide kotusunude rabbim bilir ama su konuda soruna cevap vereyim eger silikde olsa cikmiyorsa yoktur:KK16: cunku aylardir test yapiyorum yeri geldi erkende yaptim yeri geldi gecte yaptim eger varsa hayalet gibi bile cikio yoksa o bile cikmio...takdir ilahi allahin sabir etcez canim...:dua::dua:

canim adetine daha 3 gun varmis allahtan hic birzaman umit kesilmez hic canini skma :anne:bizim icin iyisinide kotusunude rabbim bilir ama su konuda soruna cevap vereyim eger silikde olsa cikmiyorsa yoktur:KK16: cunku aylardir test yapiyorum yeri geldi erkende yaptim yeri geldi gecte yaptim eger varsa hayalet gibi bile cikio yoksa o bile cikmio...takdir ilahi allahin sabir etcez canim...:dua::dua:
Ben yinede umudumu kaybetmek istemiyorum cunku burdada cok okudum .. hic cikmayip belli bi zaman gectikten sonra cikani cunku benim adet tarihim ne o bile belli degil umudumu kaybetmicem.. hersey Allahtan Rabbim gonlumuze gore versin insaAllah

Ben yinede umudumu kaybetmek istemiyorum cunku burdada cok okudum .. hic cikmayip belli bi zaman gectikten sonra cikani cunku benim adet tarihim ne o bile belli degil umudumu kaybetmicem.. hersey Allahtan Rabbim gonlumuze gore versin insaAllah
Canim umutlandirmak istemem ama regl gunu gecip bir hafta sonra yapanlarda bile silik sekilde cikabiliyor. Regl gunun belli degilse yumurtlama gunu geciktiyse gec dollenme olabilir kirmizilari gorene kadar umudunu kaybetme ;)

Canim umutlandirmak istemem ama regl gunu gecip bir hafta sonra yapanlarda bile silik sekilde cikabiliyor. Regl gunun belli degilse yumurtlama gunu geciktiyse gec dollenme olabilir kirmizilari gorene kadar umudunu kaybetme :KK66:
Doktorum da bekleyelim dedi kirmizilari gormedigim surece umut var beklicem insallah mutlu haberler alirimmmm

Insallah canim insallah o kadar cok istiyorum ki bide ikizbebeklerimi kaybettim oblarin acisini unutmak istiyorum
En azindan hamile kalabiliyosun canim onu dusun ve rabbimden iste eminim guzel sonuclar alirsin. Ben aylardir hic sonuc alamadim haline sukret Allah ikizlerinin hurmetine sana saglikli evlat nasip etsin insallah

amin canim amin bu topkideki herkes o mutlulugu tatsin insallah...bugun okadar kotuyum ki anlatamam surekli aglamakliyim vucudumda bir hararet istahsizlik ama acim...

Amin hepimiz icin .. inan cok halsizim ben de. Kolum kalkmiyor. Deli gibi su iciyorum. Bi de sabah uyandim dudaklarim kocaman olmus sismis . Hic olmazdi. Cok sasirdim. Ben de p.tesi gunu erken testlerden yapicam tekrar bakalim.

kizlar bu topiktemiydi baska topikmi hatirlayamadim ama igne testi varmis bugun okudum yaptim bekliyorum simdi dogru cikanlar cok olmus..hic kullanilmamis dikis ignesi bir adet cam agzi kapakli bardak yada sise idrarinizi yapiyorsunuz kaba igneyi icine atiyorsunuz agzini kapatip 8 saat bekletiyorsunuz karanlik isik girmeyecek biryere koyuyorsunuz eger igne aynisi gibiyse gebelik yokmus eger kararti kuf gibi seyler olusmussa ignede gebelik varmis bende yaptim bekliyorum simdi 11 gibi ogrencem aksam dogru cikan varmis...

kizlar bu topiktemiydi baska topikmi hatirlayamadim ama igne testi varmis bugun okudum yaptim bekliyorum simdi dogru cikanlar cok olmus..hic kullanilmamis dikis ignesi bir adet cam agzi kapakli bardak yada sise idrarinizi yapiyorsunuz kaba igneyi icine atiyorsunuz agzini kapatip 8 saat bekletiyorsunuz karanlik isik girmeyecek biryere koyuyorsunuz eger igne aynisi gibiyse gebelik yokmus eger kararti kuf gibi seyler olusmussa ignede gebelik varmis bende yaptim bekliyorum simdi 11 gibi ogrencem aksam dogru cikan varmis...
Ay canim nasil cikicak sonuc bizede soyle cok merak ettim valla bende yapicammm :)

Ben denedim ignede degisiklik olmadi zaten ertesi gun regl oldum ;)

Back