kizlar bu topiktemiydi baska topikmi hatirlayamadim ama igne testi varmis bugun okudum yaptim bekliyorum simdi dogru cikanlar cok olmus..hic kullanilmamis dikis ignesi bir adet cam agzi kapakli bardak yada sise idrarinizi yapiyorsunuz kaba igneyi icine atiyorsunuz agzini kapatip 8 saat bekletiyorsunuz karanlik isik girmeyecek biryere koyuyorsunuz eger igne aynisi gibiyse gebelik yokmus eger kararti kuf gibi seyler olusmussa ignede gebelik varmis bende yaptim bekliyorum simdi 11 gibi ogrencem aksam dogru cikan varmis...
Hayirlisi olsun insallah canim benimm :)2 senelik evliyim canim ilk korunmustuk simdide 15 aydir olmuyor. Bu ayda olmazsa 16 :)
Ay canim nasil cikicak sonuc bizede soyle cok merak ettim valla bende yapicammm :)
Bunu ben de denedim :))) ignede hicbir degisiklik olmadi.
Amin canim insalllahmineltk insallah canim evet zaten ondan cabuk toparlandim sonucda dogrulugu fazla olsa kimsse test almazdi diye dusundum insallah inan her namazimin arkasina dualar ediyorum allahim mucizelerinden bizede nasip et diye rabbim herkese yasatsin insallah
Ben bu tarz uygulamalara guvenmiyorum arkadasim. Ama bu sabirsiz bekleyiste bize de mesgale oluyor. Zarar gormuyorum yani. :) ama tabiki buna guvenme sen. Testlerin bile adet gunun gecmedikce dogru sonuc vermedigini baz alirsak bunlar fasa fiso yani. Uzulmek umutsuzluk yok . Umutla yola devam.sence dogruluk payi ne kadardir canim birsey cikmadi yokmudur simdi bebis
Ben bu tarz uygulamalara guvenmiyorum arkadasim. Ama bu sabirsiz bekleyiste bize de mesgale oluyor. Zarar gormuyorum yani. :) ama tabiki buna guvenme sen. Testlerin bile adet gunun gecmedikce dogru sonuc vermedigini baz alirsak bunlar fasa fiso yani. Uzulmek umutsuzluk yok . Umutla yola devam.
ayyy kizzz ne iyi geldin bana gece gece iyiki sizler gibi iyi yurekli insanlar variyiki burasi var yoksa hem hayat sartlari hem bu sabirsiz bekleyisler nasil gecerdi...evet insallah bekliyoruz dedigin gibi faso fiso bunlar pazartesi zaten dr.gitcem ozaman belli olur insallah
Eksik olmayin canim. Beklemek zor. Benim gebeligi tutturma sansim dusuk esim yurt.disinda ayda bir gorusuyoruz o da denk gelirse tutacak iste :) bu halde bile umudu elden birakmiyorum napayim.
Senin de haberlerini bekliyorum. Guzel haberlerini insaallah
z
zor olmuyormu canim uzaklik boyleside cok sabir ister allahim insallah sanada tez zamanda bir bebis verirde yoldasin olur dualarim sizlerle
Merhaba kızlar. Ben 2 temmuzda düşük Yaptım. Kimyasal gebelikmiş. Kanama biter bitmez de rahim filmi çekildim. Tahminen olan yumurtlama zamanımı iyi değerlendirdim. Sol kasığımda yumurtlama haftası ve öncesi pıt pıt hareketler vardı. Yumurtlama haftam geçti ama hala o hareketler devam ediyor. Bazen solumda birden kramp Tarzı saplanmalarım oldu falan. Yumurtlama haftamda başlayıp devam eden Göğüs hassasiyetim var. Bazen öyle oluyor ki ağlayacak gibi oluyorum Ağrı'dan. Bir de ağzımda acı tat oldu birkaç kere. Sonra acayip halsizleştim. Çok uykum oluyor Kafamı kaldıramaz oldumVe afedersiniz çok gazım var. Ara ara da beyaz akıntım oluyor. Adetimi düşükten dolayı tahmin edemiyorum ama sanırım ay sonu veya yeni ay başı olurum. İnşaAllah olmam tabi :) sizce hamile olma şansım var mıdır ya
kizlar hamile degilmis cok uzgunum baska bir aya kaldi ama ekstra testlerde yaptirdim smear verdim idrar cuma gunu alicam onlarida allahim sabrini versin
Canim ben de simdi girip yazacaktim sonuc ne oldu diye sen yazmissin. Hayirlisi hayatim bu ayi iyi degerlendirirsin . Moralini bozma. Beklenen adetin ne zamandi acaba?
4 agustos canim
Beklemek ne zor. Offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?