• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canim bu programda son 3 aya gore duzenle diye bir secenek varsa onu sectiysen son 3 aydada gecikme yasadiysan regl gunu olarak oda onu baz alarak senden ayri sekilde degistiriyor. Bende eskiden 28 gunde bir oluyordum klomenden sonra gecikti 2 gun benimde hemen ayarlarda degisti.
Iyide 24 gunde rwgl olmak nedir yaa daha once basima gelmemisti

Merhaba kizlar. Benim de adetime 9 gun var. Merak tabiki. Dayanamadim gittim kan verip geldim. Sonuc yarin ogleden sonra cikacakmis. Deli gibi halsizim. Kolum kalkmiyor. Bakalim hayirlisi. Rabbim bu duyguyu isteyen bekleyen herkese tattirsin. :anneadayı:

Hemsireyle konustum. Erken davraniyorum dedigimde 3 gunde kanda gorunen gebelikler olabilecegini soyledi. Sadece hcg dusuk olurmus. Tabiki en sagliklisi adeti beklemek

Rabbim saglikla kavustursun sizi bebisinizle canim benim :KK66: bende hala bir gelisme yok bekliyoruz ne gelirse Allahtan bakalim eylul ekime kadar bekleyim olmazsa tup bebek yaptircaz galiba canim 2 sene olcak artik :)
Hayırlısı olsun inşallah canım gerek kalmadan kalırsın umarım kısa zamanda. Bizim grupta kötü yorum yok öyle ama denk gelmem inşallah

merhaba kizlar bende yeniyim aranizda banada yardimci olun.lutfen reglim bu ayin 8 inde bitti biz ogun ve sonra ucgun birlikte olduk esimle sonrasi kasigimda sag tafarafda kemik batar gibi birseyler oldu gerilirken eglirken.yururken hep hissettim daha sonrasinda o gitti ve daha dune kadar yerini siddetli bel ve kasik agrisi aldi simdi hafif belimde var ama kasigimda kalmadi asiri duygusallik gogusde az arada sirada giren sizilar istahim sifir normalde yemek delisi biriyim birde aynada eyliner cekerken farkettigim karismis kirpikler ha bide surekli olmayan gelincede 10 dakikaya bir gelen idrarim son 11 gun adete yasayan varmi benim gibi bi el atin..
:KK64::KK64:

merhaba kizlar bende yeniyim aranizda banada yardimci olun.lutfen reglim bu ayin 8 inde bitti biz ogun ve sonra ucgun birlikte olduk esimle sonrasi kasigimda sag tafarafda kemik batar gibi birseyler oldu gerilirken eglirken.yururken hep hissettim daha sonrasinda o gitti ve daha dune kadar yerini siddetli bel ve kasik agrisi aldi simdi hafif belimde var ama kasigimda kalmadi asiri duygusallik gogusde az arada sirada giren sizilar istahim sifir normalde yemek delisi biriyim birde aynada eyliner cekerken farkettigim karismis kirpikler ha bide surekli olmayan gelincede 10 dakikaya bir gelen idrarim son 11 gun adete yasayan varmi benim gibi bi el atin..
:KK64::KK64:

Bahsettiklerini erken gebelik belirtisi olarak bircok arkadas yasamis burada. Ben de bu forumda yeniyim. Su an idrarda cikmaz da adetine bir iki gun kala kandan baktirabilirsin. Senin de benim gibi adetine var daha :)

Bahsettiklerini erken gebelik belirtisi olarak bircok arkadas yasamis burada. Ben de bu forumda yeniyim. Su an idrarda cikmaz da adetine bir iki gun kala kandan baktirabilirsin. Senin de benim gibi adetine var daha :)

evet bekliycem artik olsun sizlerle beklemesi daha guzel olucak insallah pazertesi bir hastaneye gitmeyi dusunuyorum :dua::dua::KK49::KK74:

off ya kaç gündür hasta oldum olcam stresindeyim... 2 gün pembemsi akıntım geldi. dün akşamdan beridir de kahverengi akıntım var. silince peçeteye bulaşan cinsten. bu nedir ya... başına gelen var mı? progestan içsem söker mi acaba?

off ya kaç gündür hasta oldum olcam stresindeyim... 2 gün pembemsi akıntım geldi. dün akşamdan beridir de kahverengi akıntım var. silince peçeteye bulaşan cinsten. bu nedir ya... başına gelen var mı? progestan içsem söker mi acaba?[/QUOT

test yapmismiydiniz eger yapdiysaniz tekrar yaptirin eger varsa sokturucu kullanmassiniz

dün yaptım evet sonuç negatif çıktı :KK43: yarın adet günüm işte. ama 4 gündür ağrıları çekiyorum olmadm. ksit vardı bu ay. ondan sanırım ....

sakin olup biraz daha beklemen taraftariyim ve hala olmassan bide kan testi yaptirmani dusundum cunki bazi.kadinlar sakir sakir hasta oluyor ama hamile cikio..ustune gormede olabilir

sakin olup biraz daha beklemen taraftariyim ve hala olmassan bide kan testi yaptirmani dusundum cunki bazi.kadinlar sakir sakir hasta oluyor ama hamile cikio..ustune gormede olabilir
sağol canım. o zaman dediğini yapıp ilaç içmiyim. bekleyeyim bakalım 2 3 gün daha :)

off ya kaç gündür hasta oldum olcam stresindeyim... 2 gün pembemsi akıntım geldi. dün akşamdan beridir de kahverengi akıntım var. silince peçeteye bulaşan cinsten. bu nedir ya... başına gelen var mı? progestan içsem söker mi acaba?

emel5 emel5 arkadasimizin dedigi gibi adet gununu bekle ve kan testi yaptir. Aksi taktirde sokturu icme derim .

Back