• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

burdayım canım .bak ne duydum kırkikit otu aldım buhar banyosu yapıtım. güya rahimde tıkanıklık tüplerde ne varsa açıyormuş.denedim bakalım sen nasılsın durumun nedir?
Kirkikit otu mu ilk defa duydum canim nasil yapiliyor ne zaman yapiliyormus. Ben bu ay 2. klomeni kullandim ama doktora kontrole gitmedim :) kac yumurta olustu bilmiyorum 3 tane ovulasyonla tespit ettim degerlendirdik ama o kadar olumsuz sonuc aldikya bu seferde olacagini dusunmuyoruz dalgaya vuruyoruz artik :) bu gidisle tup bebek yaptircam ben

Burdayım cnm. Geçen gün afedersiniz wc de aklıma geldi bu kızlar ne alemde acaba diye . Sonra çıkana kadar unuttum :KK66:

Bu arada kızlar cuma günü spinal sezeryan olacağım dua edin olurmu.

Sizler ne alemdesiniz yokmu gelişmeler en son perihan08 perihan08 hamiş kalmıştı :KK66:
kızzz geldimi doğum maşallahh hadi inşaaşah Sağlıcakla al yavrunun kucağına..

Kirkikit otu mu ilk defa duydum canim nasil yapiliyor ne zaman yapiliyormus. Ben bu ay 2. klomeni kullandim ama doktora kontrole gitmedim :) kac yumurta olustu bilmiyorum 3 tane ovulasyonla tespit ettim degerlendirdik ama o kadar olumsuz sonuc aldikya bu seferde olacagini dusunmuyoruz dalgaya vuruyoruz artik :) bu gidisle tup bebek yaptircam ben
evet aktardan aldım. içmek için 5 dk kaynadıktan sonra süzüp günde 2 defa, hamile klamk için özellikle iltihabi ve tüperi tıkalı olnalar için reglden başlayarak diğer regl dönemine kadar oturma banyosu. yani 5 dk kaynatıp kova veya leğen üzerine buhara tututktan sonra kendinin oturuyorsun ogün ilişki ve duş almıyorsun böyle yazıyor. ara ara deneyeceksin ilşki günleri özellikle..

Burdayım cnm. Geçen gün afedersiniz wc de aklıma geldi bu kızlar ne alemde acaba diye . Sonra çıkana kadar unuttum :KK66:

Sizler ne alemdesiniz yokmu gelişmeler en son perihan08 perihan08 hamiş kalmıştı :KK66:
Bende bu kız ne zaman doğuracak diyordummm sağ salim kurtul inşallah canımm benim gebelik devam güzel gidiyor çok şükür bolca kusuyorum ama çok şükür sonuçta hamileyim

adetime 4 gün var. geçen hafta bugün yaşadığım cinsel ilişki sonrası korkunç karın ağrıları çektm.iki büklüm dolaştım 2 gün. sonra hastaneye gittim. 4 cm kist olduğunu onun ağrı yapabileceğini ağır kaldırmamam gerektiğini ve adete kadar ilişkiye girmememi söyledi doktor. bunu söyledikten 2 gün sonra ağrım geçti diye yine ilişki oldu fakat ağrılar geri geldi. 2 gündür iyiyim. korkuyorum ağrıyacak diye ilişki perhizindeyim zaten adete de az kaldı. bu arada 1 hafta 10 gündür sadece meme uçlarım acıyor. değilmiyor bile. 2 gündür de akıntımın rengi pembemsi, yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum çünkü akıntının kendisi öyle geliyor. benzer durumlar yaşayanız,duyanız var mı?

Rabbim saglikla kavustursun sizi bebisinizle canim benim ;) bende hala bir gelisme yok bekliyoruz ne gelirse Allahtan bakalim eylul ekime kadar bekleyim olmazsa tup bebek yaptircaz galiba canim 2 sene olcak artik :)

evet aktardan aldım. içmek için 5 dk kaynadıktan sonra süzüp günde 2 defa, hamile klamk için özellikle iltihabi ve tüperi tıkalı olnalar için reglden başlayarak diğer regl dönemine kadar oturma banyosu. yani 5 dk kaynatıp kova veya leğen üzerine buhara tututktan sonra kendinin oturuyorsun ogün ilişki ve duş almıyorsun böyle yazıyor. ara ara deneyeceksin ilşki günleri özellikle..
Dene bakalim canim insallah guzel sonuc alirsin bizede umut olur :)

hayalet__sevgilim hayalet__sevgilim ben hamiş olunca başka topiklere götün götün kaymış olabilirim:-) ama bakıyorum gene canım sen nasılsın nasıl gidiyor
Dogru canim hamis topiklerine takilirsin aman oralarda moral bozucu seyler paylasiyorlarmis dikkat et :) bende iyiyim canim denemelere son hiz devam. 7gun sonra regl ne gelirse Allahtan bekliyoruz bakalim :)

adetime 4 gün var. geçen hafta bugün yaşadığım cinsel ilişki sonrası korkunç karın ağrıları çektm.iki büklüm dolaştım 2 gün. sonra hastaneye gittim. 4 cm kist olduğunu onun ağrı yapabileceğini ağır kaldırmamam gerektiğini ve adete kadar ilişkiye girmememi söyledi doktor. bunu söyledikten 2 gün sonra ağrım geçti diye yine ilişki oldu fakat ağrılar geri geldi. 2 gündür iyiyim. korkuyorum ağrıyacak diye ilişki perhizindeyim zaten adete de az kaldı. bu arada 1 hafta 10 gündür sadece meme uçlarım acıyor. değilmiyor bile. 2 gündür de akıntımın rengi pembemsi, yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum çünkü akıntının kendisi öyle geliyor. benzer durumlar yaşayanız,duyanız var mı?
Insallah istedigin sonucu alirsin canim ama dikkat et kistten olabilir belki cokta iyi bisey olarak kendini hazirlama sonra uzulme

bayanlar adetime 4 gun var ama dayanamadım idrar testi yaptım biri kırmızı diğeri acıkpembe çizgi cıktı gölge gibi hamilemiyim.. belirtilerim var gibi aşırı yorgunluk uyuma istegi

Rabbim saglikla kavustursun sizi bebisinizle canim benim :KK66: bende hala bir gelisme yok bekliyoruz ne gelirse Allahtan bakalim eylul ekime kadar bekleyim olmazsa tup bebek yaptircaz galiba canim 2 sene olcak artik :)

Rabbim inşallah en kısa hayırlı zaman da nasip etsin inşallah sana ve burdaki herkese AMIINN

tüp bebek için erken canm 3 sene evli olmak 2 kere aşılama yapılma şartı aranıyor bildiğim kadarı ile. ben ilk hamileliğimde 18 ayda kaldım dr git kont ol ama acele etme olacak :)
Bilmiyorum canim doktora gidiyorum deneme tahtasi gibi surekli ilac aliyoruz hormonlarimiz bozuluyo sinir stres yapiyor tup bebek icin sart yok canim bizim akrabamiz vardi 1 sene olmadi doktora gittiler direk tup bebek yaptilar hemen tuttu. Bostan yere kendini yipratip durmadi. Gerci onunda garantisi yok tutmayabiliyor ama Allahtan hersey. Birkac ay daha doktora gitmeden debiycem sonra kiş icerisinde dusuncez artik tedaviyi

Bilmiyorum canim doktora gidiyorum deneme tahtasi gibi surekli ilac aliyoruz hormonlarimiz bozuluyo sinir stres yapiyor tup bebek icin sart yok canim bizim akrabamiz vardi 1 sene olmadi doktora gittiler direk tup bebek yaptilar hemen tuttu. Bostan yere kendini yipratip durmadi. Gerci onunda garantisi yok tutmayabiliyor ama Allahtan hersey. Birkac ay daha doktora gitmeden debiycem sonra kiş icerisinde dusuncez artik tedaviyi
onların yaşı fazladır belkide bilmiyorum izmir de şart arıyo diye biliyom ama sen yinde acele etme bekle biraz daha bakalım

Kizlar regl duzenli ilen son aylarda bu hale geldi yeni regl gunumu kestiremiyorum.takvim 33vgune atamis ne alaka.2 ay klomen kullandim ondan midir bilen

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-21-17-11-46.png
    Screenshot_2016-07-21-17-11-46.png
    102,8 KB · Görüntüleme: 25
Kizlar regl duzenli ilen son aylarda bu hale geldi yeni regl gunumu kestiremiyorum.takvim 33vgune atamis ne alaka.2 ay klomen kullandim ondan midir bilen
Canim bu programda son 3 aya gore duzenle diye bir secenek varsa onu sectiysen son 3 aydada gecikme yasadiysan regl gunu olarak oda onu baz alarak senden ayri sekilde degistiriyor. Bende eskiden 28 gunde bir oluyordum klomenden sonra gecikti 2 gun benimde hemen ayarlarda degisti.

Back