- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
bu işler kısmet canım bakarsın ikinci de ilk denemde tutuverirBen 1 tane yapiyim 5 aylik olunca baslayacam ikinci icin calismaya anca oluyo :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu işler kısmet canım bakarsın ikinci de ilk denemde tutuverirBen 1 tane yapiyim 5 aylik olunca baslayacam ikinci icin calismaya anca oluyo :)
Aynen olsun ikiz gibi buyur giderler :)bu işler kısmet canım bakarsın ikinci de ilk denemde tutuverir
Bak benim geçen seneki gebeliğim ilk denememde tutmuştu mesela.. Böyle olucağı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi :) Kısmette ne varsa onu yaşıyoruz.. Allah en doğru zamanda vericek hepimize inanıyorum.. Vermezse de vardır bi bildiği :)Ben 1 tane yapiyim 5 aylik olunca baslayacam ikinci icin calismaya anca oluyo :)
Belki de ikiz olur belli olmaz Allah söyletti demekki :)Aynen olsun ikiz gibi buyur giderler :)
Aynen oyle canim Allahin bir bildigi var. Bizde isin garip tarafi benim annelerim halalarimin hep 1 sene olmamis esimin annesininde 3 sene olmamis bunlarin etkisi olabilir dedi doktor o yuzden bizde zamanimizi bekliyoruz :)Bak benim geçen seneki gebeliğim ilk denememde tutmuştu mesela.. Böyle olucağı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi :) Kısmette ne varsa onu yaşıyoruz.. Allah en doğru zamanda vericek hepimize inanıyorum.. Vermezse de vardır bi bildiği :)
Insallah perihan gibi olsun bizimde o kadar ugrastan sonra ben cok seviyorum ikiz :)Belki de ikiz olur belli olmaz Allah söyletti demekki :)
Aynen bayılıyorum ben de ikiz üçüz Allah gönlüne göre versin inşallah canım :*Insallah perihan gibi olsun bizimde o kadar ugrastan sonra ben cok seviyorum ikiz :)
Amin canim rabbim hepimizin gonlune gore versinAynen bayılıyorum ben de ikiz üçüz Allah gönlüne göre versin inşallah canım :*
Canım tam 1hafta da adet oldum çok üzüldüm ana sonraki ay ne yapıcam bilmiyorum şimdi klomen kullansam takibi bayrama denk geliyor nasıl takip olacak
çok korkuyorum hiç çocuğum olmicakdiye bu ayla 4ay oldu
Doğru söylüyorsunuz Rabbim vereceği zamanı biliyordur , İsteyen herkese nasip etsin Allah'ım, zor bir süreç gerçekten Allah herkese sabır versin diyorum,Ben 9 aydır bekliyorum..
5 yıl bekleyende var 10 yıl bekleyende.. Rabbimiz herşeyin sebebini bilendir
Böyle bi düşünceye kapılmanı gerektirecek hiçbir nedenin yok güzel kardeşim yaşadığımız sürece umut vardır.. ablam Allah'ın mucizesiyle hamile kaldı mesela onun dışında ciddi bir hastalığı olup ağır ilaçlar kullandığı halde 5 aylık hamile olduğunu küt diye öğrenen birini tanıyorum... daha bunun gibi Allah'ın çok mucizeleri var
O halde ne bu telaş ?
Her ay oldugu gibi bu ayda umudumuzu kaybetmiyoruz insallah guzel haberlerle dolu olcak hepimiz icinhayalet__sevgilim ne olsun canım aynen çalışmalara devam :) 22. Denemeye başladım bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun
Canım göğüslerde dolgunluk ağrı filan var mı gebeysende adet sancısı gibi oluyormuş çünküMerhaba. 9 haziran regl oldum. 2.günü hormon testi yapıldı.sonuç iyi dedi. Ve Dr klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini başlattı. 21 haziran da iğne oldum. 4 temmuz da kontrole gel dedi. Yani reglime 6 gün var daha ama regl olacakmış gibi karnım kasıklarım ara ara ağrıyor ve korkuyorum regl mi oluyorum diye. 34 yaşındayım ve 1 yıldır evliyim. Kızlar bilen varsa yardım etsin ne olur . Yarın öğreneceğim gerçi ama ölüyorum meraktan. Ateşimi de ölçtüm 36.7 çıktı. 1 yıldır uğraşıyorum
Insallah canım benimHer ay oldugu gibi bu ayda umudumuzu kaybetmiyoruz insallah guzel haberlerle dolu olcak hepimiz icin
Insallah hamilesindir canım Ustune fazla dusmemek gerek cok yıpranıyoruz sonra hem maddi hem manevi test ala ala eczane zengin olduMerhaba. 9 haziran regl oldum. 2.günü hormon testi yapıldı.sonuç iyi dedi. Ve Dr klomen ve çatlatma iğnesi tedavisini başlattı. 21 haziran da iğne oldum. 4 temmuz da kontrole gel dedi. Yani reglime 6 gün var daha ama regl olacakmış gibi karnım kasıklarım ara ara ağrıyor ve korkuyorum regl mi oluyorum diye. 34 yaşındayım ve 1 yıldır evliyim. Kızlar bilen varsa yardım etsin ne olur . Yarın öğreneceğim gerçi ama ölüyorum meraktan. Ateşimi de ölçtüm 36.7 çıktı. 1 yıldır uğraşıyorum
burdayım canım .bak ne duydum kırkikit otu aldım buhar banyosu yapıtım. güya rahimde tıkanıklık tüplerde ne varsa açıyormuş.denedim bakalım sen nasılsın durumun nedir?Kizlar nerelerdesiniz kayboldunuz hepiniz
shoji CaYLak GeLiN gibigibiyim beklenencan yunus_ciklet B bebegim seni bekliyorum perihan08 ve ismi aklima gelmeyenler