- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
ne yaptın canım nasıl son durumlarım ne alemdesin.düzenli içsen daha iyi olur aslında canım.. sen bilirsin ama
Sagol canim :) stressiz bir hayat istiyoruz ama olmuyor malesef. Biz doktor kontrolundeyiz suan canim 1 kez klomen kullandim olmadi 2 ay ara verdik bu ay tekrar kullancam olmazsa rahim filmine bakalim sorun yoksa asilama yapariz dedi doktor. Normal yolla olmayacak diye bir sorun yok dedi ama iste stres cok etkiliyormus. Birde doktor dedi ki sadece yumurtlama gunleri degil regl bitip baslayana kadar gun asiri iliski oldugunda o ayi degerlendirmis oluyosunuz dedi yani bu zamana kadar yanlis yapmisiz gibi bisey :)Çok geçmiş olsun canım iyileşmiş çok şükür ki.. Stres çok büyük etken hem kadında hem erkekte malum ama hayat şartları sağolsun uzak duramıyoruz malesefBen eylül gibi tedavi sürecine girmeyi düşünüyorum tatiller bittikten sonra.. Sanırım yaşım da daha fazla geçmeden bi el atmam gerek artık :) Siz neden herhangi bir tedavi düşünmüyosunuz?
İyiyim canım şükür denemelere devam ediyorum bildiğin gibi.. Son tahlillerim çok gzl çıktı herşey iyi şimdilik :) Sen nasılsın neler yapıosun?ne yaptın canım nasıl son durumlarım ne alemdesin.
yeni bir regl daha atlattım bugün ovü ye başladım 9. gün geçen ay erken yumurtladım 26.gün regl oldum dr gidiyordum oruç dan dolayı gitmedim.Her ay gibi bekliyoruz artık 1. yıl doldu bileİyiyim canım şükür denemelere devam ediyorum bildiğin gibi.. Son tahlillerim çok gzl çıktı herşey iyi şimdilik :) Sen nasılsın neler yapıosun?
yani reglden sonra gün aşırı diğer regl ye kadar mı ? bende klomen kullandım 2 ay rahim filmi çok pahalı özele gidiyorum. çektirmem lazım.Sagol canim :) stressiz bir hayat istiyoruz ama olmuyor malesef. Biz doktor kontrolundeyiz suan canim 1 kez klomen kullandim olmadi 2 ay ara verdik bu ay tekrar kullancam olmazsa rahim filmine bakalim sorun yoksa asilama yapariz dedi doktor. Normal yolla olmayacak diye bir sorun yok dedi ama iste stres cok etkiliyormus. Birde doktor dedi ki sadece yumurtlama gunleri degil regl bitip baslayana kadar gun asiri iliski oldugunda o ayi degerlendirmis oluyosunuz dedi yani bu zamana kadar yanlis yapmisiz gibi bisey :)
klomen ben de kullandım canım 1 ay yumurta sayımı falan etkilemediği gibi beni aşırı strese soktu sinir küpü yaptı ve adet düzenimi ciddi derece bozdu.. Sonraki ay da femara kullandım yine benzer bi ilaç ama o da aynı şeylere neden oldu o yüzden ben de herşeyi bıraktım şubattan bu yana hiçbişey kullanmadım sanırım çok daha iyiyim.. Nisan sonuçlarım iyi çoktı haziran sonuçlarım çok güzel çıktı en son 6 folikül sayıldı sanırım ilaçlar bazı bünyelerde işe yaramadığı gibi dengeleri bozabiliyo herkese iyi gelmio ben o yüzden kullanmamaya karar verdim doktor da öyle söyledi.. Artık bi tedavi olursam o da tüp bebek olucak ve bir defa deniycem olursa olur olmazsa da kısmet artık yapıcak bişey yok.. Hakkımızda hayırlısı olsun :) Tabi sadece yumurtlama günleri ilişki olmamalı düzenli olması çok daha iyi canım çünkü belli olmuyo bazen biçok yumurtamız oluyo ve farklı tarihlerde çatlayabiliyo.. Yanlış yapmış sayılmazsın çünkü ben geçen yılki hamileliğimi sadece çatlamadan 1 gün önce girdiğimiz ilişkiyle elde etmiştim.. Ama sen yine de düzenli ilişki yap tabiSagol canim :) stressiz bir hayat istiyoruz ama olmuyor malesef. Biz doktor kontrolundeyiz suan canim 1 kez klomen kullandim olmadi 2 ay ara verdik bu ay tekrar kullancam olmazsa rahim filmine bakalim sorun yoksa asilama yapariz dedi doktor. Normal yolla olmayacak diye bir sorun yok dedi ama iste stres cok etkiliyormus. Birde doktor dedi ki sadece yumurtlama gunleri degil regl bitip baslayana kadar gun asiri iliski oldugunda o ayi degerlendirmis oluyosunuz dedi yani bu zamana kadar yanlis yapmisiz gibi bisey :)
Bende ozele gidiyorum canim fiyatini sormadim ama doktor oyle soyledi zaten cocuk o regle kadar olan donemde olsa bile zarari yok dedi bu sekilde deneyin dedi ama esim hastalaninca biraktik biz bu ay yeniden baslayacaz bana kalirsa 15 ay oldu olmuyor doktora gore en fazla 3 ay denemisiz oyle dedi.yani reglden sonra gün aşırı diğer regl ye kadar mı ? bende klomen kullandım 2 ay rahim filmi çok pahalı özele gidiyorum. çektirmem lazım.
inşallah olur canım hayırlısıysa bu ay olur :) Ben de önümüzdeki pazar regl bekliyorum ama artık galiba normal yolla olucağına inanmadığım için pek de umutlu değilim ne yalan söyliyim :) Hakkımızda hayırlısı :)yeni bir regl daha atlattım bugün ovü ye başladım 9. gün geçen ay erken yumurtladım 26.gün regl oldum dr gidiyordum oruç dan dolayı gitmedim.Her ay gibi bekliyoruz artık 1. yıl doldu bile
750 tl dedi dudağım uçukladı yani anlaşmalı hastanede yapılıuor muş. Devlete gitsem herseyi baştan alıyorlar çok yorucu süreç.Bende ozele gidiyorum canim fiyatini sormadim ama doktor oyle soyledi zaten cocuk o regle kadar olan donemde olsa bile zarari yok dedi bu sekilde deneyin dedi ama esim hastalaninca biraktik biz bu ay yeniden baslayacaz bana kalirsa 15 ay oldu olmuyor doktora gore en fazla 3 ay denemisiz oyle dedi.
klomen ben de kullandım canım 1 ay yumurta sayımı falan etkilemediği gibi beni aşırı strese soktu sinir küpü yaptı ve adet düzenimi ciddi derece bozdu.. Sonraki ay da femara kullandım yine benzer bi ilaç ama o da aynı şeylere neden oldu o yüzden ben de herşeyi bıraktım şubattan bu yana hiçbişey kullanmadım sanırım çok daha iyiyim.. Nisan sonuçlarım iyi çoktı haziran sonuçlarım çok güzel çıktı en son 6 folikül sayıldı sanırım ilaçlar bazı bünyelerde işe yaramadığı gibi dengeleri bozabiliyo herkese iyi gelmio ben o yüzden kullanmamaya karar verdim doktor da öyle söyledi.. Artık bi tedavi olursam o da tüp bebek olucak ve bir defa deniycem olursa olur olmazsa da kısmet artık yapıcak bişey yok.. Hakkımızda hayırlısı olsun :) Tabi sadece yumurtlama günleri ilişki olmamalı düzenli olması çok daha iyi canım çünkü belli olmuyo bazen biçok yumurtamız oluyo ve farklı tarihlerde çatlayabiliyo.. Yanlış yapmış sayılmazsın çünkü ben geçen yılki hamileliğimi sadece çatlamadan 1 gün önce girdiğimiz ilişkiyle elde etmiştim.. Ama sen yine de düzenli ilişki yap tabi
çok geçmeden elindeki imkanları değerlendir ama tüp bebek için 3 yıl evli olmak 2 kez aşılama uygulamak falan gerekiyor diye biliyorum. Daha onları dnmedin sanırım.inşallah olur canım hayırlısıysa bu ay olur :) Ben de önümüzdeki pazar regl bekliyorum ama artık galiba normal yolla olucağına inanmadığım için pek de umutlu değilim ne yalan söyliyim :) Hakkımızda hayırlısı :)
Ben bu arada nisan ayımda rahim filmi de çektirdim tüplerim açık çıktı.. Özel bi laboratuarda yaptırdım ankarada en ucuz yapan yer orasıydı eğer Ankaradaysanız size özelden yazabilirim kızlar.. Ben anestezisiz yaptırdım 650 TL ödedim ama çok pişman oldum biraz zor bi olay bayıldım falan çok zor geçirdim anestezili yaptırsam 200 Tl daha ödiycektim keşke ödeseymişim diyorumyani reglden sonra gün aşırı diğer regl ye kadar mı ? bende klomen kullandım 2 ay rahim filmi çok pahalı özele gidiyorum. çektirmem lazım.
ne kadar olmuştu bekleyeli canım benim ilk gebelik 18.ayda olmuştu.olur yani rahat ol.Aynen canim denemek lazim hem diyo doktor duzenli iliski olursa kafaya takma gun sayma olayi ortadan kalkar rahatlarsiniz diyo. Klomenle 3 yumurtam oldu 3ude farkli gunlerde catladi igne falan yapmadi doktor bakalim bu ay ne olcak. Klomeni tek kullanma rahmin incelir diye progestan verdi dusuk olur yoksa dedi. Ilac bendede kuruluk yapiyo uyku yapiyo ama 1 kez daha deneyecez sonrasi Allaha kalsin ben zamanini bekledigine inaniyorum.
Tahlillerini devlete goturup sor canim belli olmaz belki yaparlar. Benim esimin sigorta anlasmasi var ozelde para hic vermiyoruz ama rahim filmini hic sormadik pahali olsada yapilcaksa yaptircaz. Gecen gittigimizde esime ilac verdi 560tl aldik mecbur750 tl dedi dudağım uçukladı yani anlaşmalı hastanede yapılıuor muş. Devlete gitsem herseyi baştan alıyorlar çok yorucu süreç.
çok fazla ya. Altı üstü bir film neden bukadar çok istiyorlar neredeyse doğum parası kadar..Ben bu arada nisan ayımda rahim filmi de çektirdim tüplerim açık çıktı.. Özel bi laboratuarda yaptırdım ankarada en ucuz yapan yer orasıydı eğer Ankaradaysanız size özelden yazabilirim kızlar.. Ben anestezisiz yaptırdım 650 TL ödedim ama çok pişman oldum biraz zor bi olay bayıldım falan çok zor geçirdim anestezili yaptırsam 200 Tl daha ödiycektim keşke ödeseymişim diyorum
14 aydır evliyim canım evt diğer yöntemleri de denemedim denemek de istemiyorum..ama ben 35 yaşında olduğum için rapor çıkıyomuş.. zaten rapor çıkarmayla uğraşırmıyım onu da bilmiyorum arada büyük fiyat farkları yok benim gidiceğim yerde.. 1000 TL gibi bi avantaj oluyomuş.. Belki de raporla uğraşmam bilemiyorumçok geçmeden elindeki imkanları değerlendir ama tüp bebek için 3 yıl evli olmak 2 kez aşılama uygulamak falan gerekiyor diye biliyorum. Daha onları dnmedin sanırım.
Canim gecen sene nisandan beri deniyoruz ama doktorun soylediklerini dusununce takvim programina baktim ayda 2 iliski 3 iliski cogu bosa gecmis doktorun dedigi gibi 2 kez denemisiz sadece :) o yuzden Allah zamanini bekletiyor bence.ne kadar olmuştu bekleyeli canım benim ilk gebelik 18.ayda olmuştu.olur yani rahat ol.
eşim hastanede benimde ilkin gittiğimizde orada rahim filmi istemişti aldım kağıdı indim Kadın dedi çook zor oldu dedi vazgeçip dönmüştüm sıra bklerken eve. O ay hamile kaldım. ama doğumdan sonrada tüpler kapanabiliyormuş.Tahlillerini devlete goturup sor canim belli olmaz belki yaparlar. Benim esimin sigorta anlasmasi var ozelde para hic vermiyoruz ama rahim filmini hic sormadik pahali olsada yapilcaksa yaptircaz. Gecen gittigimizde esime ilac verdi 560tl aldik mecbur
bekle bakalım bende 35 yaşındayım. dr bana kızdı 42 yaşında hastam var dedi bu neyin stresi diye ama bende yaşımdan ötürü korkuyorum.14 aydır evliyim canım evt diğer yöntemleri de denemedim denemek de istemiyorum..ama ben 35 yaşında olduğum için rapor çıkıyomuş.. zaten rapor çıkarmayla uğraşırmıyım onu da bilmiyorum arada büyük fiyat farkları yok benim gidiceğim yerde.. 1000 TL gibi bi avantaj oluyomuş.. Belki de raporla uğraşmam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?