• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

merhaba ıyı günler arkadaşlar beklenen adet tarihim 21 haziran bir hafta var zaman geçmek bilmiyor aşağıda yüklemiş olduğum programı bilen vardır yumurtlama tarıhım 09 / 10 hazirandır ilişki günleride kalplı olan sizce ümit varmıdır rabbim bilir tabikide ama ihtimal dahilinde soruyorum. rabbım kucağımızı doldursun inşallah.
nedir durum varmı belirtin?

Hayırlı sabahlar canım aynen öyle gittim iki kese gözüküyor dedi pazartesi tekrar gitçem bulantı yok diye seviniyordum bi başladı tam başladı kötü durumdayım:-( sen napıosun nasılsın canım

:KK57:
aaa ne güzel. hadi hayırlı olsun cnm . darısı tüm isteyenlere inş.

merhabalar kızlar benim bat yarın 28 gunde bir adet oluorm. en son adet 20 mayıs taydı. yumurtkama 3 haziran. 1 inde ve 4 unde ilişki oldu korunmasız. yarın adet gunum. test yaptm sıradan su ucuz testlerden tek cızgı cıktı. karın agrm ve akıntım var yapıskan ve seffaf:KK43: adet mi olucam acaba cıkarmıydı bugun ?

merhabalar kızlar benim bat yarın 28 gunde bir adet oluorm. en son adet 20 mayıs taydı. yumurtkama 3 haziran. 1 inde ve 4 unde ilişki oldu korunmasız. yarın adet gunum. test yaptm sıradan su ucuz testlerden tek cızgı cıktı. karın agrm ve akıntım var yapıskan ve seffaf:KK43: adet mi olucam acaba cıkarmıydı bugun ?
Canim kiminin cikiyor hemen kiminin cikmiyor 4unde iliski demissin 14 gun gecmis uzerinden varsada yenidir cikmayabilir biraz daha bekle uzulme hemen Allahtan umut kesilmez ;)

adetime max 9 gün var tatlı bir karın ağrım var sizce hamilelik belirtisi olabilir mi buarada ayaklarım bacaklarım ağrıyor buaralar hava sıcak yerlere cıplak ayakla basıyorum ondan olabilir mi

Back