Kızlarrr benim ikizlerim olucakkk kalplerini duydum bugünnn
Kızlarrr benim ikizlerim olucakkk kalplerini duydum bugünnn
Oyy annecik duygulandın mıÇok duygulandımAllah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canımıniçi
Teşekkürler canım inşallah amin darısı başınaTebrik ederim canım çok sevindim. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin darısı diğer tüm isteyenlere inşallah
merhabaanım öncelikle hayırlı oılsun Rabbim sağlıklı sıhhatli eline versin inşallah, ilaç kullanmışmıydın belirtin olmuşmuydu, çok az bahsedebilir misin?Kızlarrr benim ikizlerim olucakkk kalplerini duydum bugünnn
Canım durumun nedir ?merhabaanım öncelikle hayırlı oılsun Rabbim sağlıklı sıhhatli eline versin inşallah, ilaç kullanmışmıydın belirtin olmuşmuydu, çok az bahsedebilir misin?
benimde bata 4 gün bekliyorum
4 ay dediğin nedirki canım hiç canını sıkma bak burda hamile olan tüm arkadaşlar en az 1 yıldır uğraşıyolar kötü şeyler düşünme bence hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.. klomen falan kullanmak için biraz erken gibi geldi bana ama sen bilirsin hakkında hayırlsıCanım tam 1hafta da adet oldum çok üzüldüm ana sonraki ay ne yapıcam bilmiyorum şimdi klomen kullansam takibi bayrama denk geliyor nasıl takip olacak
çok korkuyorum hiç çocuğum olmicakdiye bu ayla 4ay oldu
folic olarak ne alıosun canım pkolulara inofolic veriyolar diye biliyorum ama?Ya evet bazı arkadaşlar öyle diyor ama doktorda pko olduğumu söyledi yumurtada sıkıntı varsa beklememinde anlamı yok ablamlarda ilaç kullanmamı istemiyor napıcamıı bilmiyorum 1.5yıl yazz ilr korundum bilseydim hiç korunmazdım
düzenli içsen daha iyi olur aslında canım.. sen bilirsin amaCANIM FOLİC 1 KULLANIYORUM DOKTORUM DA DEVAM ET DEDİ AMA ZATEN O DA BŞTMEK ÜZERE ONU DÜZENSİZ KULLANDIĞIM İÇİN 2 HAFTA KADAR DAHA İÇECEĞİM BİTECEK, DURUM BÖYLE CANIM
Allah gönlüne göre versin canım :)2 gun kaldı dua edın umudum sızsınız
Canım slm ben iyiyim çok şükür.. Şimdilik denemelere devam ediyorum kendi çapımda.. Önümüzdeki hafta tatile gidip gelicem kafamız biraz rahatlasın :) Son kez haziran başında kontrole gittim..sonuçlarım çok güzeldi..o yüzden biraz rahatım artık :) Gerisi de Allah kerim :) Sen nasılsın neler yaptın?gibigibiyim CaYLak GeLiN kizlar nasilsiniz uzun zamandir yazmiyordum ne alemdesiniz shoji canim bebis nasil sen nasilsin.
Canım slm ben iyiyim çok şükür.. Şimdilik denemelere devam ediyorum kendi çapımda.. Önümüzdeki hafta tatile gidip gelicem kafamız biraz rahatlasın :) Son kez haziran başında kontrole gittim..sonuçlarım çok güzeldi..o yüzden biraz rahatım artık :) Gerisi de Allah kerim :) Sen nasılsın neler yaptın?
Çok geçmiş olsun canım iyileşmiş çok şükür ki.. Stres çok büyük etken hem kadında hem erkekte malum ama hayat şartları sağolsun uzak duramıyoruz malesefCok sevindim canim senin adinatatil insallah iyi gelir. Bizde esimin ayak bilegi kirikti alcidaydi 2 aydir ara verdik suan reglin 3. Gunu bayramdan sonra bakalim Allah buyuktur benim esim bankada mudur yardimcisi doktor stresten uzak dur dedi yoksa olmaz dedi oyle bir imkanimiz yok isleri yogun oldugu icin bende umudumu kestim Allaha biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?