Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Evt canım bi süre daha denemende fayda var.. Benim rezerv azalmam olduğu için biraz acele ediyorum yoksa inanki ben de o süreçlere girmeyi hiç istemiyorum aralıktan beri korunmuyorum zaten ağustosta kürtaj geçirmiştim.. Doktora kalsa aralığa kadar bekle dene diyo ama ben artık sürekli acaba hamilemiyim diye planlarımı ona göre yapmaktan en ufak bi ağrı kesici bile içememekten biyerim ağrısa acile gidememekten (iğne fln yaparlar diye korktuğum için ) çok sıkıldım.. Böyle sürekli bi acabayla yaşamak çok zormuş.. O yüzden olucaksa da olmicaksa da artık netleştirmek istiyorum.. Sabırısızım sanırım biraz :)

aynen canım hem dr hemde duayı ihmal etmeyeceksin.

Doktor bana da dedi cok agrili bir donem ama o son care dusunme daha 27 yasindasin sorun yok hormonlarin yumurtlama catlama olayi hersey guzel tek sorun esinin rahat olmasi dedi o yuzden bekliyoruz hayirlisi :)

rahat ol ben inanıyorum olacak rezerv içinde tabiki ihmal etme ama aralık sonu geç sayılmaz daha.

Bende aynen ilac icmekten vazgectim artik her ay bekliyoz nazli cikti bebisler gelmiyo :) sende nasil icin rahat etcekse oyle yap canim vakit kaybetme

Daha 13 gun var benimde adetime bu aralar göğüslerim sızlıyor karnimda batmalar oluyor hayırlısı olsun bakalım inşallah ramazandan dolayı pek olmaz gibi gelior ama belli de olmaz dem kızlar.

Bende aynen ilac icmekten vazgectim artik her ay bekliyoz nazli cikti bebisler gelmiyo :) sende nasil icin rahat etcekse oyle yap canim vakit kaybetme
Aynen canım ben ciddi bi migren hastası olarak bu konuda çok zorlanıyorum.. Ağrı kesiciler benim en yakın dostlarımdı.. Şimdi ağrılarla yaşamaya alıştım gibi bişey :) En çok beni bu tarz şeyler yoruyo.. Hayır şimdi diyceksinki hamile olunca içemiyceksin Ama o zaman en azından bebeğimi korumak uğruna herşeye katlanırım.. Şimdi boş bi umut uğruna bi çok şeyden en önemlisi kendi rahatımdan vazgeçmek zorunda kalıyorum ve her regl olduğuımda kendime de kızıyorum.. yine çektin boş yere ağrıları kızım diye kendi kendime sinirleniyorum.. Bi taraftan boşver nasılsa olmuyo diyorum.. Sonra içime bi kurt düşüo içemiyorum ilacı ölümüne çekiyorum o ağrıyı Yurtdışı tatilimiz vardı.. yine bu şüphe yüzünden gidemedik.. çok ayağıma dolanır oldu artık bu konu gerçekten.. eşimle bile bazen aram açılıyo bu yüzden.. çok düşünüyosun diye bana kızıyo.. bi kadeh bişey koyuyo mesela içiyim diyorum sonra ya bişey varsa diyorum.. Her keyfimiz de yarım kalıyo böylece.. Artık bu durum beni ciddi ciddi çok yordu.. Belirsizlikten nefret ediyorum

O kadar haklisin ki canim bosver bekleme maddi imkanlarinda yerindeyse git yaptir gencken anne baba olmak daha guzel beklemen gereken sureyi ve stresi beklemissin bencede yeterli. Hakveriyorum sana :)

O kadar haklisin ki canim bosver bekleme maddi imkanlarinda yerindeyse git yaptir gencken anne baba olmak daha guzel beklemen gereken sureyi ve stresi beklemissin bencede yeterli. Hakveriyorum sana :)
Aynen canım yok zaten karar verdim artık eylülde kesin gidiyoruz doktora bi ş tatilleri atlatalım kışa doğru artık bu işi bi sonuçlandıralım olumlu veya olumsuz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :)

40 yasinda hastam var diyen doktora da ben o yasta ikinciyi yapmaya gelirim de :)

Insallah gerek kalmaz tatilde hallolur. Bizde bi tatile cikabilsek belki esim rahatlar bizimde olur ama suan izin alamiyo belki agustos eylul gibi o yuzden hayirlisi hakkimizda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…