• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bak benim yumurtlamadan sonra adete kadar göğüslerim ağrır hamile kaldığım ay hiç ağrımadı mesela normalde sindirim sistemim yavaştır ama habire wc gidiyordum adet gibi bir şişkinlik adet geçti test yaptım idrar testi negatifti gecikmenin 5.günü kan verdim değer 10 du çok düşük yani dr kesin konuşmadı ama 2 günde bir değer katlandı sonuç 3 aylık bir kızım var Rabbim sanada nasip etsin inşallah
İnsallah canim ben bu.belirtiyi ilk hamileyken yasamistim bakalim beklicez mecbur kendime konduramiyorum hamileligi

Gecikmen var mı ?
Canim.ben adetin 15.gunu duphaston ictim 10gun boyunca gunde.iki defa. Gecen ay da icmistim 4gun sonra adet olmustum ve adet olmadan once hic belirtim yoktu her neyse bu ayda ictim simdi bekliyrm ne zaman olacagmi bilmiyrm yani ilaca bagli ilacim biteli 5gun oldu

Canim.ben adetin 15.gunu duphaston ictim 10gun boyunca gunde.iki defa. Gecen ay da icmistim 4gun sonra adet olmustum ve adet olmadan once hic belirtim yoktu her neyse bu ayda ictim simdi bekliyrm ne zaman olacagmi bilmiyrm yani ilaca bagli ilacim biteli 5gun oldu
Anladım tatlım inşallah hamilesindir hayırlısıyla doğurursun ayrıca ne demek hamileliği konduramıyorum her kadın hakeder her kadına nasip etsin Rabbim :) inan umudunu yitirme :)

Anladım tatlım inşallah hamilesindir hayırlısıyla doğurursun ayrıca ne demek hamileliği konduramıyorum her kadın hakeder her kadına nasip etsin Rabbim :) inan umudunu yitirme :)
İnsallah canim Allah razi olsun Rabbim cumlemize hayirlisiyla sagliklisiyla versin

Az önce ne farkettim Biliyormusunuz göbeğim den aşağı inen hafif kahve rengi bi çizgi var bu bir belirti olabilirmiki kızım da yoktu ?

Kizlar yardimci olurmusunuz ?
Adet gunum 4 gun gecti, 2 gun once idrar testi negatif cikti.. dun adet oldum sandim ama sadece 3-4 damla kahve rengi lekelenme oldu ve gerisi gelmedi simdi sadece sari akintim var acaba yerlesme kanamasi falan olabilirmi... nasil oluyo yerlesme kanamasi ?

Bekleyelim canım inşallah hayırlısıyla hamileyizdir 1 yıldır hayalini kuruyorum inşallah bir an önce kavuşurum :110:
İnsalllah canim benim ben 11ide test yapcam ama gercekten cok korkuyorum cikmaz diye cunku her tek cizgiyi gordugumde yikiliyorum yuzum gulmuyo yani fazla etkileniyorum Rabbim Ramazan ayinin hurmetine bu ay guzel haberler duymayi cumlemize nasip etsin bu da bizim imtihanimiz

E
Kizlar yardimci olurmusunuz ?
Adet gunum 4 gun gecti, 2 gun once idrar testi negatif cikti.. dun adet oldum sandim ama sadece 3-4 damla kahve rengi lekelenme oldu ve gerisi gelmedi simdi sadece sari akintim var acaba yerlesme kanamasi falan olabilirmi... nasil oluyo yerlesme kanamasi ?
Evet canim yerlesme kanamasi olabilir kimisinin kahverengi leke geliyo kimininde acik pembe bi kan geliyo insallah hamilesindir cnim biraz beklemen daha iyi olur adetin 15gun gecmesini beklesek aslinda daha iyi olur erkenden ogrenmeye calisiyoruz bu kadar sabirsiziz :)

İnsalllah canim benim ben 11ide test yapcam ama gercekten cok korkuyorum cikmaz diye cunku her tek cizgiyi gordugumde yikiliyorum yuzum gulmuyo yani fazla etkileniyorum Rabbim Ramazan ayinin hurmetine bu ay guzel haberler duymayi cumlemize nasip etsin bu da bizim imtihanimiz
Amin canım amin rabbim imtihanımızı kolay eylesin :KK16:

Back