- 24 Temmuz 2015
- 2.898
- 2.661
- 133
acmazmıyım :)Sen de actın mı kapagini :)
yine yok yine yok canım lnsallah yarın guzel sonuclar aliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acmazmıyım :)Sen de actın mı kapagini :)
İnsallah canmacmazmıyım :)
yine yok yine yok canım lnsallah yarın guzel sonuclar aliriz
canim test negatif demistim ama biraz once baktim hayalet bi cizgi var gibi ama cizgi izimi bilemedim bakabilirmisin sende varmi acaba ? dun baktıgımda yoktu boyle bişey kuruyunca cıkmısİnsallah canm
Aynen canım var gibicanim test negatif demistim ama biraz once baktim hayalet bi cizgi var gibi ama cizgi izimi bilemedim bakabilirmisin sende varmi acaba ? dun baktıgımda yoktu boyle bişey kuruyunca cıkmıs
Devlet hastanesine gitsek acile test yaparlar mı acaba ?canim test negatif demistim ama biraz once baktim hayalet bi cizgi var gibi ama cizgi izimi bilemedim bakabilirmisin sende varmi acaba ? dun baktıgımda yoktu boyle bişey kuruyunca cıkmıs
Acıp bak bir de canımcanim test negatif demistim ama biraz once baktim hayalet bi cizgi var gibi ama cizgi izimi bilemedim bakabilirmisin sende varmi acaba ? dun baktıgımda yoktu boyle bişey kuruyunca cıkmıs
yapılıyo sanırım canım benimde bilgim yok ben yarını beklemek zorundayım eşim işten 1de gelecekDevlet hastanesine gitsek acile test yaparlar mı acaba ?
inşallah canım yaa bilemedim bende :)Aynen canım var gibi
Benim esim evde de bilmem yaparlar mıyapılıyo sanırım canım benimde bilgim yok ben yarını beklemek zorundayım eşim işten 1de gelecek
baktım canım aynı iz gorunuyo yineAcıp bak bir de canım
ona bişey uyduracaksın artık ancak oyle bakarlar sanırımBenim esim evde de bilmem yaparlar mı
Valla canım.benim de iki gun gcti bakalim bekliyorm her ikiside olabilir belirtilermrb kızlar telefonuma indirdiğim takvime göre bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ama bir iki gün şaşırabiliyor o uygulama ama bazen de tam oluyor sıcak basıyor ateşimi ölçtüm 36.7 çıktı arada kasık ve belimde sancı hissediyorum acaba adet belirtisi mi ya da hamile olabilr miyim inşallah
Kasıklarm agrıyor desem :)ona bişey uyduracaksın artık ancak oyle bakarlar sanırım
İnsallah hamilesindir canım esim diyor test alalim baska yok dedim :)baktım canım aynı iz gorunuyo yine
ben takvime de güvenemiyorum tam geçtimi ge.medi mi günüm diye ama paranoyak oldum iyice :)Valla canım.benim de iki gun gcti bakalim bekliyorm her ikiside olabilir belirtiler
Sildim ben onu beklemekten baska caremiz yokben takvime de güvenemiyorum tam geçtimi ge.medi mi günüm diye ama paranoyak oldum iyice :)
bu ay da beni yanıltırsa adet tarihlerimi bir yere yazıp ben de sileceğim kafamı karıştırıyor :)Sildim ben onu beklemekten baska caremiz yok
zaman da geçmiyor adet olacağım diye de çok korkuyorumSildim ben onu beklemekten baska caremiz yok
Korkma herseyin hayirlisizaman da geçmiyor adet olacağım diye de çok korkuyorum