- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
Bilmiyorumki canım adete kadar bekleyim diyorum sonra yine hayal kırıklığı olmasınBence hamilesin ya kan ver bakalım belki daha çok yeni olduğu için olmuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorumki canım adete kadar bekleyim diyorum sonra yine hayal kırıklığı olmasınBence hamilesin ya kan ver bakalım belki daha çok yeni olduğu için olmuştur
Evt canım ama sabah yaptım çıkmadıcnm bu hcg testimi
Bilmiyorumki canım adete kadar bekleyim diyorum sonra yine hayal kırıklığı olmasın
Evt canım ama sabah yaptım çıkmadı
Valla çıkmadı sabahkinde 15-20 dakika bekledim Fotodakini dün sabah yapmıştım 10 dakika falan bekleyebilmiştim çıkmıştım akşam geldiğinde böyleydi kontrol çizgisi mi diye düşündüm ama o bana daha önce de olmuştu gri gbi oluyodu kontrol çizgisi, bu bayaa pembe ama sabahkinde çıkmadı işte demekki kontrol çizgisiymişkız nasıl çıkmadı. ikinci çizgiyi gördüm.
Valla dayanamadım yaptım yaa ne zaman dayanabiliyoruzki zaten neyse şimdi umudumu biraz kaybettim ama yine de az da olsa umutluyum p.tesiyi bekliycem regl günümü :)Bekle tabiki ama kontrol çizgisi olsa siyahlaşıyor seninki bariz pembe, forumda da çok okuduk sabah brakıp akşam çizgi bulan ve hamile olan hemen ümitsizliğe kapılma bakalım
Ben sana dedim dimi gecikince yap diye şimdi kafan karıştı işte
inşallah hamilesindir tatlım
Canım değilmiş yaa kontrol çizgisi sanırım ama bekliycem pazar gününü.. İnşallah hepimiz güzel haberler verebilirizz@gibigibiyim canmmm sonunda oldu demek e bi ben kaldım desene aranızda :) çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah
benmde yarın bat bakalım neler olcak canmcmmCanım değilmiş yaa kontrol çizgisi sanırım ama bekliycem pazar gününü.. İnşallah hepimiz güzel haberler verebilirizz
ayy hadi inşallahh var mı belirtin falan??benmde yarın bat bakalım neler olcak canmcmm
belirti derkn ara ara kasıklarmda ağrı var 1 2 haftadır okadar çarpıntımda var 3 4 gündür o kadar canmayy hadi inşallahh var mı belirtin falan??
Ayy hadi senden güzel haber gelsinnn bu ay benim bi içim kıpır kıpır havadan mıdır nedir :) Güzel haberler gelsin inşallahhbelirti derkn ara ara kasıklarmda ağrı var 1 2 haftadır okadar çarpıntımda var 3 4 gündür o kadar canm
Ayy hadi senden güzel haber gelsinnn bu ay benim bi içim kıpır kıpır havadan mıdır nedir :) Güzel haberler gelsin inşallahh
Günaydın kızlar ne var ne yok bakalım :)[/QUOTE
Gunaydın tatlım geç oldu gerçi ama :) aralık annelerini takip ediyordum da söylediklerin aklıma geldi haklısın gerçekten kötü haberler çok kötü etkiliyor insanı... psikolojim bozuldu artık okumayacağım
tebrikler canım hadi hayırlısıyla günbegün belirginleşir çizgin inşallah... bat ne zaman?
Gunaydın tatlım geç oldu gerçi ama :) aralık annelerini takip ediyordum da söylediklerin aklıma geldi haklısın gerçekten kötü haberler çok kötü etkiliyor insanı... psikolojim bozuldu artık okumayacağım