• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bilmiyorumki canım adete kadar bekleyim diyorum sonra yine hayal kırıklığı olmasın

Bekle tabiki ama kontrol çizgisi olsa siyahlaşıyor seninki bariz pembe, forumda da çok okuduk sabah brakıp akşam çizgi bulan ve hamile olan hemen ümitsizliğe kapılma bakalım :stop::stop:

Ben sana dedim dimi gecikince yap diye :ukala: şimdi kafan karıştı işte

inşallah hamilesindir tatlım

kız nasıl çıkmadı. ikinci çizgiyi gördüm.
Valla çıkmadı sabahkinde 15-20 dakika bekledim :( Fotodakini dün sabah yapmıştım 10 dakika falan bekleyebilmiştim çıkmıştım akşam geldiğinde böyleydi kontrol çizgisi mi diye düşündüm ama o bana daha önce de olmuştu gri gbi oluyodu kontrol çizgisi, bu bayaa pembe ama sabahkinde çıkmadı işte demekki kontrol çizgisiymiş :(

Bekle tabiki ama kontrol çizgisi olsa siyahlaşıyor seninki bariz pembe, forumda da çok okuduk sabah brakıp akşam çizgi bulan ve hamile olan hemen ümitsizliğe kapılma bakalım :stop::stop:

Ben sana dedim dimi gecikince yap diye :ukala: şimdi kafan karıştı işte

inşallah hamilesindir tatlım
Valla dayanamadım yaptım yaa ne zaman dayanabiliyoruzki zaten :D neyse şimdi umudumu biraz kaybettim ama yine de az da olsa umutluyum p.tesiyi bekliycem regl günümü :)

Günaydın kızlar ne var ne yok bakalım :)[/QUOTE
Gunaydın tatlım geç oldu gerçi ama :) aralık annelerini takip ediyordum da söylediklerin aklıma geldi haklısın gerçekten kötü haberler çok kötü etkiliyor insanı... psikolojim bozuldu artık okumayacağım :KK61:

Gunaydın tatlım geç oldu gerçi ama :) aralık annelerini takip ediyordum da söylediklerin aklıma geldi haklısın gerçekten kötü haberler çok kötü etkiliyor insanı... psikolojim bozuldu artık okumayacağım :KK61:

Aynen okuma canım bende okudum baştan sonra bıraktım çünkü hamilelik zaten stresli birde o topiklerde aklında olmayan şeyleri duyup kafaya takıyorsun..

Back