- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
Çatlamazsa da iğneyle çatlatırlar canım mutlaka bi şekilde çatlar.. Sen yarın kontrole mi gidiyosun kaçıncı gün oluyo reglnin?dedi baktık ilerleme yok önmüzdeki ay başka birşey deneyeceğiz dedi ama yarın ne diyecek bakalım .büyüdü tamam çatlar bu, yada çatlmaz. neolur artık bilmiyorum.
evet 6 nisan da 10.gündü 16mm bide yarın için gel bakalım dedi konrtol istediğim gibi değil büyüme dedi bakalım artık ne derÇatlamazsa da iğneyle çatlatırlar canım mutlaka bi şekilde çatlar.. Sen yarın kontrole mi gidiyosun kaçıncı gün oluyo reglnin?
Ben senin genelde 12. günde çatlaman olduğunu hatırlıyorum bu durumda bugün 12. gün oluyo ovulasyon testi yapmayı da ihmal etmesen keşkeevet 6 nisan da 10.gündü 16mm bide yarın için gel bakalım dedi konrtol istediğim gibi değil büyüme dedi bakalım artık ne der
canım evt değer düşük ama daha çok erken olduğu için düşük.. 2 günde bir testi tekrarlat katlanıyosa bi sorun yoktur merak etme :) Hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin :)Kızlar merhaba bat 12 nisan ama ben dayanamayıp bu sabah test yaptım ikinci çizgiyide görünce hemen hastaneye koştum ve kan sonucum 32,92 çıktı. Evet hamileyim ama değerim düşükmü sizce? Henüz dr a görünmedim.
henüz akıntım başlamadı yani su kıvamında ,yoğunlaşınca denerim yumuş büyüorda çatlmazsa diye korkuyorum iğne falan dur hemen öyle sonraki aşamalar dedi.Ben senin genelde 12. günde çatlaman olduğunu hatırlıyorum bu durumda bugün 12. gün oluyo ovulasyon testi yapmayı da ihmal etmesen keşke
Amin teşekkür ederim pazartesi günü tekrarlarım inşallah :)canım evt değer düşük ama daha çok erken olduğu için düşük.. 2 günde bir testi tekrarlat katlanıyosa bi sorun yoktur merak etme :) Hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin :)
Canım zaten senin çatlaman olmasa ovulasyon testlerinde pik yakalayamazdın bu güne kadar benim bi arkadaşım hiç yakalayamıyo mesela.. O yüzden için rahat olsun bence.. Zaten 18-20 mm de çatlıyo daha da büyük olmasının bi avantajı olmadığını biliyorum.. İnşallah güzel sonuçlar alıcaksın endişelenme :)henüz akıntım başlamadı yani su kıvamında ,yoğunlaşınca denerim yumuş büyüorda çatlmazsa diye korkuyorum iğne falan dur hemen öyle sonraki aşamalar dedi.
teşekkür ederimCanım zaten senin çatlaman olmasa ovulasyon testlerinde pik yakalayamazdın bu güne kadar benim bi arkadaşım hiç yakalayamıyo mesela.. O yüzden için rahat olsun bence.. Zaten 18-20 mm de çatlıyo daha da büyük olmasının bi avantajı olmadığını biliyorum.. İnşallah güzel sonuçlar alıcaksın endişelenme :)
Kendinde belirti aramamanı tavsiye ederim :)kızlar adetime son dört gün kaldı sarımtrak olan akıntım yerini su gibi bi şiye bıraktı dün gece ilk defa alt karın ağrısı çektim ve bel ağrıma alıştım sanki mide bulantısı baş dönmesi gibi şeyler yok bende bilmiyorum hamile çıkmazsam kendimi tebrik edicem nasılda hasta ettim kendimi diye
canım doğru diyorsun çok dinliyoruz kendimizi test var evde ama adetim gecikirse yapacağım çok şey okudum burada kesin belirtisi adet gecikmesi diyor herkes diğerleri psikolojik bile olabiliyormuş o nedenle beklerim dört gün dahaKendinde belirti aramamanı tavsiye ederim :)
4 gün kala öğrendim bende, dün... Bi test alıp deneyebilirsin
hayırlı olsun seninde bebişin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKendinde belirti aramamanı tavsiye ederim :)
4 gün kala öğrendim bende, dün... Bi test alıp deneyebilirsin
kızlar cevap yazmiycakmisiniz bugün elimdeuyusmalar var kasiklarim batiyo oturup kalkamiyorum test yapsammi acabaKızlar geçen ay 22 sinde hasta oldum 9 gün snra mide bulantim sürdü bugün geçti ama dün gece basimi yastığa koysamda basın donuyo du hemn belirtiler başlamaz bildiğim kadarıyla sizce hamile olabilirmiyim KayinvAlidem test yap dedi ama bn hayal kırıklığı yaşamak için yapmadin
Beklemeni tavsiye ederim tatlım.kızlar cevap yazmiycakmisiniz bugün elimdeuyusmalar var kasiklarim batiyo oturup kalkamiyorum test yapsammi acaba
Sence bunlar gebelik belirtisimiBeklemeni tavsiye ederim tatlım.
Olabilirde olmayabilirde canım ama çok erken bence belirti için içini ferah tut sabret emiSence bunlar gebelik belirtisimi
Bata son 4.... bu bekleyiş mucizeyle sonlanır mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?