Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

dedi baktık ilerleme yok önmüzdeki ay başka birşey deneyeceğiz dedi ama yarın ne diyecek bakalım .büyüdü tamam çatlar bu, yada çatlmaz. neolur artık bilmiyorum.
Çatlamazsa da iğneyle çatlatırlar canım mutlaka bi şekilde çatlar.. Sen yarın kontrole mi gidiyosun kaçıncı gün oluyo reglnin?

Çatlamazsa da iğneyle çatlatırlar canım mutlaka bi şekilde çatlar.. Sen yarın kontrole mi gidiyosun kaçıncı gün oluyo reglnin?
evet 6 nisan da 10.gündü 16mm bide yarın için gel bakalım dedi konrtol istediğim gibi değil büyüme dedi bakalım artık ne der

evet 6 nisan da 10.gündü 16mm bide yarın için gel bakalım dedi konrtol istediğim gibi değil büyüme dedi bakalım artık ne der
Ben senin genelde 12. günde çatlaman olduğunu hatırlıyorum bu durumda bugün 12. gün oluyo ovulasyon testi yapmayı da ihmal etmesen keşke

canım evt değer düşük ama daha çok erken olduğu için düşük.. 2 günde bir testi tekrarlat katlanıyosa bi sorun yoktur merak etme :) Hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin :)

Ben senin genelde 12. günde çatlaman olduğunu hatırlıyorum bu durumda bugün 12. gün oluyo ovulasyon testi yapmayı da ihmal etmesen keşke
henüz akıntım başlamadı yani su kıvamında ,yoğunlaşınca denerim yumuş büyüorda çatlmazsa diye korkuyorum iğne falan dur hemen öyle sonraki aşamalar dedi.

henüz akıntım başlamadı yani su kıvamında ,yoğunlaşınca denerim yumuş büyüorda çatlmazsa diye korkuyorum iğne falan dur hemen öyle sonraki aşamalar dedi.
Canım zaten senin çatlaman olmasa ovulasyon testlerinde pik yakalayamazdın bu güne kadar benim bi arkadaşım hiç yakalayamıyo mesela.. O yüzden için rahat olsun bence.. Zaten 18-20 mm de çatlıyo daha da büyük olmasının bi avantajı olmadığını biliyorum.. İnşallah güzel sonuçlar alıcaksın endişelenme :)

teşekkür ederim

kızlar adetime son dört gün kaldı sarımtrak olan akıntım yerini su gibi bi şiye bıraktı dün gece ilk defa alt karın ağrısı çektim ve bel ağrıma alıştım sanki mide bulantısı baş dönmesi gibi şeyler yok bende bilmiyorum hamile çıkmazsam kendimi tebrik edicem nasılda hasta ettim kendimi diye

Kendinde belirti aramamanı tavsiye ederim :)
4 gün kala öğrendim bende, dün... Bi test alıp deneyebilirsin

Kendinde belirti aramamanı tavsiye ederim :)
4 gün kala öğrendim bende, dün... Bi test alıp deneyebilirsin
canım doğru diyorsun çok dinliyoruz kendimizi test var evde ama adetim gecikirse yapacağım çok şey okudum burada kesin belirtisi adet gecikmesi diyor herkes diğerleri psikolojik bile olabiliyormuş o nedenle beklerim dört gün daha

Kızlar banada yardımcı olun bata 5 gün kala ovulasyon testim ümit var mı sizce

Eklentiler

• 1460312979823-1082961397.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 59
kızlar cevap yazmiycakmisiniz bugün elimdeuyusmalar var kasiklarim batiyo oturup kalkamiyorum test yapsammi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…