Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar günaydınn henüz adet olmadım ama olcak gbi hissediyorum hevesim kaçtı neden bilmem öle hissediyorum

yunus_ciklet ama iyiki doktora gittin yoksa belkide daha aylarca öyle bekliycektin. Şimdi en azından ne yapman gerektiğini bilir ilaç falan kullanırsın. Ama sonuçlar iyi olacak bak gör demiştin diyceksin
İnsallah canim 9 aydir bekliyorum iiki gitim su teglinin 3 gunu olanida yaptirayim rahatlayim sonravbeklerimcnakalim dr nir sonraki asama ne diyecek.

Nasi heycanlandm bilionmu resmi görünce ben şok resmen neyse allah hepimize gösterir inşallah o günleri canisi

Şu an çok feci kasık ağrım var bacağıma vuruyor ağrı dan uyuyamıyorum. Ağrı kesici içmemek için zor tutuyorum kendimi. Galiba yumurtluyorum inş bu sancıya değer bu sefer ...
Inşallah değer canım kesinlikle agri kesici içmeyin çok attınız olsada caniniza tak diyene kadar kayinvalidem asla icirmez bana hamileysen düşer diye agri kesici içen bi tanıdığının bebeği düşmüş korkar o yüzden gerçi bndede yok bisey ama icmemeye özen gösteriyorum

Hayirli sabahlarŞubat 26 hasta oldum mart 5de bitti 8inde dr gittim yumurtan büyümüş dedi 14 ünde ilişki sonrası kahverengi akıntı geldi lavaboya çıktığımda da yumurta akı kivaminda yoğun kahverengi akıntı geldi elime yerleşme akıntısı olabilirmi.bel kasık ve bacak ağrım var.

Bndede aynı az bi akintim oldu leke şeklinde yok yarin olmazsam tamamen gitmezse yerleşme kanamasidir diye dusuncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…