Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

allah şifa versin versin cnm. o ne hastalığı ilk defa duydum ben

beklenencan kız içimemi doğmuş ne senin beni etiketlediğini görmeden yazdım ben. yazdıksan sonra bildirimlere bakayım dedim ne göreyim biri banamı seslenmiş nee

Valla napim çağırmadan gelmiyonuz. Arada girip bakıyorum Kimsecikler yok geri çıkıyorum. neyse en azından sesim duyuldu

İyiyim tatlım. Bende nisanda yumurta tedavisine başlıyorum sonra çatlatma iğnesi falan ... öyle işte. .. sonuna kadar gidicem anasını satim o bebiş buraya gelecek

Yeni gördüm bu yazdığını Allahım şifa versin güzelim . Cahilligime ver ilk defa duydum bu hastalığı, int ten arastiririm birazdan çok öpüyorum seni

Yeni gördüm bu yazdığını Allahım şifa versin güzelim . Cahilligime ver ilk defa duydum bu hastalığı, int ten arastiririm birazdan çok öpüyorum seni
Bende çok öpüyorum kuzum dilerim kalırsın bu ay hamiş isteyenn heekese nasip olsun benimde umudum var biz Crohnlular ilaç kullanarak kalıyoruz biraz kötü ama başka,çarem yok ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…