- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Hastanedeyim biliyorsun bugün çıkıcam inşallah kortizon tedavisine başlıycaz dört beş ay çocuk konusu nolıcak bilmiyorum bu aydan umutlu değilim sonrada korunırum belki hastalıkla başım dertte benim. Kızlar genel bilgi geçeyim Crohn hastasıyım ben demiştim biraz zorlu seyrediyor şu sıra cumartesi geceden beri hastanedeyim bu akşam çıkıcam inşallah o yüzden biraz koyverdim kendimi şimdi Kortizonla nasıl başa çıkıcam onu düşünüyorum kullanan var mı aranızda hiç
BElirtilerin insallah guzel sonuc verir canim sonucunu bekliyoruz guzel haber verinşallah yaaaaaaa
beklenencan kız içimemi doğmuş ne senin beni etiketlediğini görmeden yazdım ben. yazdıksan sonra bildirimlere bakayım dedim ne göreyim biri banamı seslenmiş nee
Canım ben buralardayım takipteyim :) @monte cristo prensesi nden bahsediyosun bi de sanırım o da iyi bizim de otlardan çöplerden şifa bulduğumuz bi topiğimiz var genelde orda takılıyoruz yüksek fsh lılar olarak :) Sen nasılsın ??
Unuturmuyum hiç yaaa buralardayım tatlımm Takipteyim sizi
Yok ya kapnmadı herhalde anlamadım giriş yapamıyorum
Hastanedeyim biliyorsun bugün çıkıcam inşallah kortizon tedavisine başlıycaz dört beş ay çocuk konusu nolıcak bilmiyorum bu aydan umutlu değilim sonrada korunırum belki hastalıkla başım dertte benim. Kızlar genel bilgi geçeyim Crohn hastasıyım ben demiştim biraz zorlu seyrediyor şu sıra cumartesi geceden beri hastanedeyim bu akşam çıkıcam inşallah o yüzden biraz koyverdim kendimi şimdi Kortizonla nasıl başa çıkıcam onu düşünüyorum kullanan var mı aranızda hiç
birde alakası olurmu bilmiyorum kalp çarpıntım var ya
İltihabi bağırsak hastalığı tedavisi yok süründürüyor çok sık karşılaşılan bi hastalık değil canm 100.000 kişide bir sanırım şans ya beni bulmuşallah şifa versin versin cnm. o ne hastalığı ilk defa duydum ben
Amin canım cümlemize inşallahperihan08 gecmis olsun canim Allah tez zamanda şifa versin. Once sen saglikli ol sonra bebis gelsin insallah bebisle tedavi zor olurdu zaten hakkinda hayirlisi olsun
Bende çok öpüyorum kuzum dilerim kalırsın bu ay hamiş isteyenn heekese nasip olsun benimde umudum var biz Crohnlular ilaç kullanarak kalıyoruz biraz kötü ama başka,çarem yok ne yazıkkiYeni gördüm bu yazdığını Allahım şifa versin güzelim . Cahilligime ver ilk defa duydum bu hastalığı, int ten arastiririm birazdan çok öpüyorum seni
POWERHACK neredeyse bir daha hamileliği düşünecek oldu biz daha birini tutturamadik ne ka beceriksizik gı
:) İnşallah canım inşallah hepsi hayırlısıyla kısmetiyle gelsin :)İyiyim tatlım. Bende nisanda yumurta tedavisine başlıyorum sonra çatlatma iğnesi falan ... öyle işte. .. sonuna kadar gidicem anasını satim o bebiş buraya gelecek
Ne durumdasin canim icimden bir ses hamile oldugunu soyluyor insallah dogrudurbugün bat günüm hala ses seda yok bnde :) inşallah böle devam eder
hala adet olmadımmmm eğer yarında olmazsam pazar sabahı test yapıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?