heeeeeeyyyyy !!! bende burdayımmmm yarın bat
adet belirtim yok gecen hafta basında 3.4 gün bel agrısı cektm bide kasık agrısı akıntım var bide yumurtlamadan beri geçmedi hiç göğüslerim büyüdü aşırı olmasada ara ara agrı yapıo okadarBelirti var mı kuzum?
Benım evde üç tane testım sılık çıktı ondan erken verdım canımGenelde yükselmez canım Erken yaptırmasan daha iyiydi aslında boşuna stres üzüntü sana tavsiyem önce adetin gecikmesini bekle evde pozitif gör ondan sonra kana git.. Kafaya fazla takma canım
canm resimde ben silik çizgiyi göremedm ama flaş falanmı açıktıBenım evde üç tane testım sılık çıktı ondan erken verdım canım
walla benm bildiğim kanda çıkmadan testte çıkmasıSılık olduğu ıcın resimlerde bu kadar bellı oluyor canım ya
en güzeli canım bi kaç gün bekle olmazsa git kan ver yine :)Çaylak gelın zaten onu anlamadım ben ya kanda bır sıkıntı olamazsa testler neden böyle çıktıyanı çok üzgünüm üçündede çıkınca kan verdım ve negatıf ben acaba 20 mıdır 30 müdür 50 olmuşmudur değer dıye düşünürken yarın bat bakalım olmazsam bır ıkı gün bekleyip yeniden kan vercem
bunlar silik değil gibi negatif bence.Sılık olduğu ıcın resimlerde bu kadar bellı oluyor canım ya
inşaallah canım benim ilk gebelikte gününde yapmıştım silik bile değildi ama hamileydin ama landa 3/4 gün sonra 2080 çıkmı ştı belli olmuyo bu işler döllenme durumuna göre inşallah gönlüne göre olsunYunus ciklet var canım sılık cızgı ben görüyorum ama kanda negatıf çıktı teste cızgı olmasa yok derım zaten ve ılk ıdrarı döktüğüm an çıktı hep cızgıler testler yanlış çıktı büyük ıhtımal çünkü kanda çıkmadı. Bundan önceki hamılelıgımdede bu sekılde çıkmıştı kan verdım 51 çıkmıştı canım
Amın Insallah canım Insallah geç dollenmedır de ondan çıkmamıştır kandainşaallah canım benim ilk gebelikte gününde yapmıştım silik bile değildi ama hamileydin ama landa 3/4 gün sonra 2080 çıkmı ştı belli olmuyo bu işler döllenme durumuna göre inşallah gönlüne göre olsun
neden acele ediyorsun ki,belkide yoktur regl beklesen ya..Amın Insallah canım Insallah geç dollenmedır de ondan çıkmamıştır kandaneyse yarın ola hayır ola. Bır günüm bır kaç gun gecsın Insallah o zaman çıkar
adet belirtim yok gecen hafta basında 3.4 gün bel agrısı cektm bide kasık agrısı akıntım var bide yumurtlamadan beri geçmedi hiç göğüslerim büyüdü aşırı olmasada ara ara agrı yapıo okadar
@proklatinde 10 dan büyük olunca değer yumrtanın çatladığını gösteriyormuş ve daha büyüks hamiş olabileceğini bilgin varmı yarın sabah veriyorum testi.Hadi hayırlısı inşallah hamilesindir canım beraber bekleriz bebişleri
Bende onu dıyorum canım erken yaptın çünkü sılık çıktı da kan verdım sımdı beklıcem Insallah geçer ve vardır (bebegımı kaybettıgımden Berı kendımı eksik hıssedıyorum bır an önce olsun ıstıyorum)neden acele ediyorsun ki,belkide yoktur regl beklesen ya..
Amın Insallah canım Insallah geç dollenmedır de ondan çıkmamıştır kandaneyse yarın ola hayır ola. Bır günüm bır kaç gun gecsın Insallah o zaman çıkar
@proklatinde 10 dan büyük olunca değer yumrtanın çatladığını gösteriyormuş ve daha büyüks hamiş olabileceğini bilgin varmı yarın sabah veriyorum testi.
inşallah yaaaaaaaHadi hayırlısı inşallah hamilesindir canım beraber bekleriz bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?