• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim hatırladığım ogluma hamileliğim. Onda tam adet günümde tıpkı adet sancısı gibi sancı girerdi kasiklarima 2 yada 3 gün sürmüştü, o sancı yla pat diye bir şey akardi ve ben adet oldum Eyvah diye wc ye kosardim ve bakardim ki akıntı. Birde aşırı derecede uyuyordum. Ama kızım da hiç bir şey hatırlamıyorum sadece mide bulantısı çok yaşamıştımBende bulantida yoktu :(

canım topik pek bir sakin kimsecikler yok. cumayı bekliyom test için onun dışında göğüsler aksama doğru şişiyor arada akıntım oluyor, beyazımsı bu sefer erken başladı göğüs hassasiyeri nerdeyse ovs la bir var bakalım artık

Hmmm o zaman bişeyler olabilir belki hadi inşallah hamilesindir canım

Hastanedeyim biliyorsun bugün çıkıcam inşallah kortizon tedavisine başlıycaz dört beş ay çocuk konusu nolıcak bilmiyorum bu aydan umutlu değilim sonrada korunırum belki hastalıkla başım dertte benim. Kızlar genel bilgi geçeyim Crohn hastasıyım ben demiştim biraz zorlu seyrediyor şu sıra cumartesi geceden beri hastanedeyim bu akşam çıkıcam inşallah o yüzden biraz koyverdim kendimi şimdi Kortizonla nasıl başa çıkıcam onu düşünüyorum kullanan var mı aranızda hiç

Hastanedeyim biliyorsun bugün çıkıcam inşallah kortizon tedavisine başlıycaz dört beş ay çocuk konusu nolıcak bilmiyorum bu aydan umutlu değilim sonrada korunırum belki hastalıkla başım dertte benim. Kızlar genel bilgi geçeyim Crohn hastasıyım ben demiştim biraz zorlu seyrediyor şu sıra cumartesi geceden beri hastanedeyim bu akşam çıkıcam inşallah o yüzden biraz koyverdim kendimi şimdi Kortizonla nasıl başa çıkıcam onu düşünüyorum kullanan var mı aranızda hiç

ya kızlar ben bişe yaptım ve moralim çok bozuk dün adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım, çünkü sol kasığımda sancı filan vardı heyecanlandım dayanamadım ve tabiki sonuç negatif:KK14:
Bende adetıme beş gün kala kan verdım negatıf çıktı snrada yükselme şansı yok mu :(

Geçmiş olsun tatlışım dikkat et kendine

Bende adetıme beş gün kala kan verdım negatıf çıktı snrada yükselme şansı yok mu :KK43:

Genelde yükselmez canım Erken yaptırmasan daha iyiydi aslında boşuna stres üzüntü sana tavsiyem önce adetin gecikmesini bekle evde pozitif gör ondan sonra kana git.. Kafaya fazla takma canım

Back